tvrdim da si debelo upravu momcino moja dragaCartman je napisao/la:Tvrdim da Mata nije nista slabiji igrac od Ozila.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
tvrdim da si debelo upravu momcino moja dragaCartman je napisao/la:Tvrdim da Mata nije nista slabiji igrac od Ozila.
jojjj...izbrišite ovaj post dok nije neko stručan pročit'okingwazza je napisao/la:tvrdim da si debelo upravu momcino moja dragaCartman je napisao/la:Tvrdim da Mata nije nista slabiji igrac od Ozila.
Saurman je napisao/la:Alcatraz je napisao/la:Precijenjena krampadon_burza je napisao/la:Uskoro istice ugovor I Kroosu a nije ga jos produzio . Mozda mu mozete ponuditi dobru platu
"KOJI NI U SPANIJI NIJE STANDARDAN",ovo si rekao kao da govoris o Bugarskoj a ne Svjetskom i Evropskom prvaku u fudbalu,kao da Spanija ima neku osrednju ekipu u kojoj Mata nema mjesta,i da nama je drago da vas euforija rdrzi,a za nas se ne brini bgt!rambo16 je napisao/la:jojjj...izbrišite ovaj post dok nije neko stručan pročit'okingwazza je napisao/la:tvrdim da si debelo upravu momcino moja dragaCartman je napisao/la:Tvrdim da Mata nije nista slabiji igrac od Ozila.![]()
razumem da ste uzbuđeni,al' brate poredit Ozila (najboljeg Švapskog igrača) i Matu koji ni u Španiji nije standardan....van svake pameti...al' dobro...dok vas euforija prođe,možda i promijenite mišljenje
Vjerovatno čeka ljeto i ponude drugih timova.nyxem je napisao/la:Rooney agent holds talks with United chief Woodward over new contract for star striker.
DailyMail
O čemu pričaš? Znaš li ti uopšte značenje glagola "hold"?Saurman je napisao/la:Vjerovatno čeka ljeto i ponude drugih timova.nyxem je napisao/la:Rooney agent holds talks with United chief Woodward over new contract for star striker.
DailyMail
Sutra je vjerovatno presica Moyesa, pa nam šta god novo kaže. Ja se nadam da ce RVP i Runi biti spremni za Kardif, vjerovatno ce i to drvo da se oporavi do Kardifa.kingwazza je napisao/la:Zna li neko imali ikakvih naznaka,kada bi Maruan mogao biti spreman,nista se ne pise,skoro da smo ga zaboravili,imam osjecaj da ce cim se oporavi s Matom i on zaigrati bolje odvaznije,bas me interesuje kad bi se mogao desiti njegov povratak,ako iko zna neka do podijeli samnom. zahvaljujem
Unknown Genius je napisao/la:O čemu pričaš? Znaš li ti uopšte značenje glagola "hold"?Saurman je napisao/la:Vjerovatno čeka ljeto i ponude drugih timova.nyxem je napisao/la:Rooney agent holds talks with United chief Woodward over new contract for star striker.
DailyMail
Ne vidim da je produžio.Unknown Genius je napisao/la:O čemu pričaš? Znaš li ti uopšte značenje glagola "hold"?Saurman je napisao/la:Vjerovatno čeka ljeto i ponude drugih timova.nyxem je napisao/la:Rooney agent holds talks with United chief Woodward over new contract for star striker.
DailyMail
Kurtmane dođi sebi ako nemaš kome.Cartman je napisao/la:![]()
Koji fail zlatne kante.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.