FIFA 14

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

treci
Kontakt:

Re: FIFA 14

Post Postao/la treci » 23 jan 2014, 15:52

Unofficialpage je napisao/la:Ja imam 1.0.1 all in one i 1.2.0. ostalo nisam skid'o bilo mi mrsko. Dobiješ neke nove ekipe a što je najbitnije dobiješ BiH. Možeš SP igrat, nije uzalud da skineš. :D
ma da to je bitno, evo skontao sam redoslijed, ako kome zatreba
1.0.1
1.2.0
1.2.5
1.2.6
1.3.0
1.5.0
1.5.1

kakvi su nam dresovi?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 jan 2014, 16:00

Naši standardni :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 16:37

treci je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Evo ga sad je u redu sve :D

Hvala tebi i Mikyu na pomocu :D
daj napisi sta sve si dobio novo, evo i ja se sad spremam da to odradim, pa reci nije li uzaludno trosenje vremena, ajd bar rijec dvije, :mrgreen:
Dobijes dresove novije, malo ljepsi graficki prikaz.
Onda hrpu repki (a najbolje je sto mozes kroz karijeru voditi i nas i sve ove sto su dodali).
Ubacili su dosta klubova (ima i Hajduk pa mozes Avdiju dovesti).
Hrpu nekih arapskih, korejskih, africkih klubova...
Copu Libertadores, World Cup i grafiku za CH i EL.
Isplati se instalirati.

Ja krenuo sa Lechom.
Imao budzet od 1.5 miliona i dovedem Avdiju.
Cim je covjek dosao primio sam 3 gola u dvije tekme i od mogucih 6 osvojio 1 bod.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 23 jan 2014, 16:55

Otelo je napisao/la:
treci je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Evo ga sad je u redu sve :D

Hvala tebi i Mikyu na pomocu :D
daj napisi sta sve si dobio novo, evo i ja se sad spremam da to odradim, pa reci nije li uzaludno trosenje vremena, ajd bar rijec dvije, :mrgreen:
Dobijes dresove novije, malo ljepsi graficki prikaz.
Onda hrpu repki (a najbolje je sto mozes kroz karijeru voditi i nas i sve ove sto su dodali).
Ubacili su dosta klubova (ima i Hajduk pa mozes Avdiju dovesti).
Hrpu nekih arapskih, korejskih, africkih klubova...
Copu Libertadores, World Cup i grafiku za CH i EL.
Isplati se instalirati.

Ja krenuo sa Lechom.
Imao budzet od 1.5 miliona i dovedem Avdiju.
Cim je covjek dosao primio sam 3 gola u dvije tekme i od mogucih 6 osvojio 1 bod.
eh sad avdija kriv sto si ti primio 3 gola u 2 utakmice :mrgreen: ...nemoj ba avdije

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 17:08

Pa do tad sam imao 3 pobjeda bez primljenog gola i dolazi covjek ja ga u prvi sastav stavim i on me zaebe.
Penal je skrivio u zadnjoj tekmi.
Opsta ofanziva u redovima Lecha i on sa obe u kost :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 23 jan 2014, 17:11

hahah to je navlakusa, vidjeces da ce ti avdija dici pehar na kraju sezone
AVDIJA JE LAV!!!
slika

ja sve ovo instalirao sad ode be a pro počeću u Widzewu pa cemo vidjeti kako ce ici, ako bude sta zanimljivo lijepim ps ovdje :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 17:21

Valjda hoce.

Na zimu idem po Stilica i Stevanovica, ako bude love :ugeek:

Moj cilj je Europa a uprava hoce naslov :lol:

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 23 jan 2014, 18:45

Otelo je napisao/la:Valjda hoce.

Na zimu idem po Stilica i Stevanovica, ako bude love :ugeek:

Moj cilj je Europa a uprava hoce naslov :lol:
meni je najdraze igrat europa ligu :D joj dresovi su nam masina
:D :D
sad kad postanem pocasni gradjanin Lodza

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jan 2014, 19:03

Ja sam na 13-ici osvojio sa Standardom EL.
Dosao na zimu i u finalu dobio Chelsea na penale 8-)

Merak mi je staviti slusalice u usi, pustiti neku pjesmu koja dize adrenalin i igrati :ugeek:

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 23 jan 2014, 23:06

Otelo je napisao/la:Ja sam na 13-ici osvojio sa Standardom EL.
Dosao na zimu i u finalu dobio Chelsea na penale 8-)

Merak mi je staviti slusalice u usi, pustiti neku pjesmu koja dize adrenalin i igrati :ugeek:
ja sam na 14 Bournemouth uveo u PL izborio europa ligu i to je bilo to onda sam morao malo uciti

a u 13 sam imao vise karijera jedna je bila
Chesterfield (nista) - Dundee FC(osvojio kup predpredzadnji na tabeli bio, igrao EL zadnji na tabeli bio -otkaz), - Ross County (osvojio kup, bio zadnji na tabeli dobio otkaz)- Accrington Stanley (plasman u visi rang) - CS Sedan (finale kupa, plasman u visi rang) - Tottenham ( osvojio sve sto se nudilo) ( u medjuvremnu bio sa ekvadorom treci na WC, i sa paragvajom dosao do cetvrtfinala)

a be a pro je islo ovako

Gent (visak)- Young Boys (drugi u svici, polufinale EL, visak) - Saint Ettiene (visak) - Sevilla (osvojena EL, tu sam se izborio za mjesto), Everton ( 5 sezona, 2 premier lige, 2 lige prvaka, 2 kupa) - Milan (lp) - Bayern (lp)

(sa bosnom ispao u grupnoj fazi WC, poraz od njemacke i jos nekog, a pobijedili samo ameriku, nigdje drugo se nismo kvalifikovali jer je bio bug da non stop debitiram za repku i tako nikako nisam mogao da 100 % pomognem u igri, jer sam uvijek imao malu minutazu jbg)

to sam probrao ove sto pamtim inace ih je bilo jos, ja to kad se zadam igram ko manijak,
i da inace bi zelio ako bi ikako mogao uspostaviti kontakt sa klubom u koji zelim preci nesto ko sto ima na master ligi u pesu zadnjih godina, evo sad sa Widzewom kad krenem postavljacu i printskrinove pa mogu podijeliti radost svog legendarnog dzojstika :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jan 2014, 10:42

Otelo ajde mi na pm bgti posalji sve te sto si skinuo i malo krace upustvo kako sta :roll:
1946

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 24 jan 2014, 13:23

Head je napisao/la:Otelo ajde mi na pm bgti posalji sve te sto si skinuo i malo krace upustvo kako sta :roll:
evo mogu i ja pomoci,
odes tu http://www.moddingway.com/category/259.html
skini ove redom
1.0.1 (ovaj pripazi on ti ima 4 parta)
1.2.0
1.2.5
1.2.6
1.3.0
1.5.0
1.5.1

kad odradis to sve onda ovako

jedan po jedan redoslijedom odozgo prebacis tamo gdje ti je instalirana fifa( trebalo bi izgledati ovako, program files/FIFA 14)
*kod mene je to ovako
slika
dakle glavni folder
e sad tu ubacis sadrzaj ovog 1.0.1. i kliknes ovu zutu ikonu Moddingwayinstallar.exe
i sacekas da ti napise installed,
ponovis taj postupak sa svakim narednim dodatkom, dakle isto za sve, ( otvoris 1.2.0. ubacis sve instaliras, i ides dalje)
mislim da sam sve rekao ako nije nesto jasno ili ako sam pogrijesio izvini nek me neko ispravi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jan 2014, 13:28

Fino si se ti naigrao.

Izbacio sam Avdiju iz postave i odmah 3 pobjede u nizu (1:0, 4:0, 2:0 ).

A sto se tice pp-a za Heada poslao sam mu oko 11h i sve mu stima :)

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 24 jan 2014, 13:48

Otelo je napisao/la:Fino si se ti naigrao.

Izbacio sam Avdiju iz postave i odmah 3 pobjede u nizu (1:0, 4:0, 2:0 ).

A sto se tice pp-a za Heada poslao sam mu oko 11h i sve mu stima :)
odlicno, onda ovo uputstv nek pomogne nekom drugom ako naidje, ako primjetis kakvu gresku javi
kazem ti ja ja sam fifamanijak, znam zapostaviti i curu i fakultet i hranu i sve ako zanimljivo krene :D evo sad sam zavrsio sve obaveze i vikend je predamnom mirise mi na fifalo :D

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 24 jan 2014, 15:53

update 1. (lagano je krenulo)
poceo sam karijeru u Widzew Lodzu, odma na poceku su mi dali do znanja da cu imati vrlo malo mjesta kao napadac, u pripremnim utakmicama sam odigrao samo jednu protiv Deportiva La Coruna(zabio gol) i sljedecih 5 tekmi sam sjedio na klupi,
prvenstvo pocelo prva 4 kola Widzew izgubiio ja igrao nisam,
5.,6. i7. kolo sam igrao otpr po jedno poluvrijeme zabio po gol i po tabeli cete vdijeti da se znatno osjeti moje prisustvo u timu, :D
slika
zanimljivosti :D
*Lodz je inace drugi po velicini u poljskoj, dva kluba tu igraju glavnu ulogu Widzew i LKS
Widzew je dobio ime po dijelu grada i uspjesniji je klub po titulama 4 puta prvak drzave cak jednom i polufinale lige prvaka,
LKS je bio 2 puta prvak, vise o samom derbiju tu...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Derby_%C5% ... o%C5%BCnej

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2014, 11:41

Nesto je truhlo u gradu Poznanu.

Drugi sam sa 40 bodova a uprava mi sjela na glavu i govore kako nisi zadovoljni rezultatima.
Iz nekog razloga ne mogu naci konstantu u pobjedjivanju.
Ili razbijam protivnike 4:0, 3:0 ili se mucim i izvlacim remi ili poraze od 2:1.

Na to sve mi se je ozljedio Tralka (najbolji igrac) na 3 mjeseca i ja 700 000€ iskesiram + Morowaski za mladu nadu Raya Isa.
Prva tekma i bum. Mali daje 2 gola za pobjedu od 4:1.
Ta pobjeda je bila dovoljna da se sacuva drugo mjesto. Prvi ima 2 boda vise od mene.

Eh da, Avdija je na transfer listi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jan 2014, 13:05

Izet Hajrovic je ubica,ja ga doveo u Borusiu M.Odmah upo u prvu postavu odlican po krilu.
Kupio sam i Saida,mora izbaciti Raffaela iz postave. :roll:
Bacio sam pola miliona na Kouassija iz Hajduka,krampa :evil:
1946

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2014, 13:14

Ja na Hajrovica idem na ljeto.
Mada. igram 4-5-1 sa dva DMF-a, CMF, LM I RM-om.

Classen koji igra lijevo mi dominira, Jakobowski se ni ne vidi ali mu je zamjena, Pavlowski jos gori tako da bih tu mogao Hajru ubaciti.

Na kraju sezone prodajem najboljeg asistenta kluba jer ima 34 godine pa cu imat tandem Isi-Tralka a ispred Leicthen (tako nesto, ugl sa L je ) i ima 19 godina, sa lijeve strane Classen 24 a desno ce Hajrovic (nadam se).
U napadu mi igra neki djed od 32 godine ali je sa 13 golova najbolji strijelac lige.
Na ljeto idem traziti mladog napadaca od 17-20 godina. Zelja mi je Yesil ali ne da ga Liverpool :oops:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 18:57

Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg. :mrgreen:
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola. :lol:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jan 2014, 18:58

Unknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg. :mrgreen:
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola. :lol:
Na brojeve sa strane :D tako se brani na tastaturi ana džojtiku ne znam :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.