FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Gerrard Pique
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Gerrard Pique » 21 jan 2010, 22:26

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jan 2010, 22:51

ovaj Pique je stvarno zvjer od igraca...ja mislim da bolji transfer u zadnjih par godina nije izvrsen...za pet miliona smo dobili, odnosno vratili, jednog od najboljih stopera danasnjice...
a to sto je otiso u United je druga stvar...to je jedan od najjlosijih poteza barce...uz Cesca i artetu...sta bi dao da je sad on kod nas...i Reinu isto...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 21 jan 2010, 23:15

jbg sta ces i ja bi volio da su ostali ima tu jos nekih igraca koji su otisli prosle sezone Xavi Torres(Malaga), Fran Merida(Arsenal).Za ovog Meridu se bojim da ne bude slucaj kao sa Fabregasom igra dobro jos protiv Liverpoola u cupu zabi golcinu jbt
[youtube][/youtube]
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jan 2010, 23:22

Merida je vrhunski potencijal, on je uz Yaga koji sad igra u Juvetu jedan od najvecih mladih talenata koji su otisli iz Barcelona...al hajd za Xavi Torresa sam i nekako ocekivo da ce otici, al za Victora Sanchetza nisam...on mi je nakako od svih mladijih najbolje izgledao...
a u Barca at igra Andreu Fontas, prikljucen je prvom timu, momak ima 21 godinu, moze igrati na tri pozicije...mislim da bi on od svih mladih igraca prvi mogao zaigrati u prvom timu...treba ga poslati jednu godinu na posudbu i vratiti ga i poceti forsirati, ili mu pomalo davati sansu u prvom timu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 jan 2010, 23:32

evo sad sam vidio da ce hajat prenositi utakmicu protiv valjadolida ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 21 jan 2010, 23:55

Zar Victor Sanchez nije posudjen Xerezu ja sam negdje vidio da je posudjen al sam onda na Fotball Manageru 10 vidio nakon 1 sezone da se nije vratio i onda sam skonto da je prodan i meni se cinio kao dobar igrac igrao je na dosta pozicija stoper,desni bek,zadnji vezni,centralni vezni steta sto ga prodase al et dobar je Fonats slican igrac kao Marquez samo sto je puno brzi a ovo za utakmicu volio bih da igra Medunjanin da nam dadne go :D salim se sjedit ce on na klupi 8-)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 10:07

Katalonci sta ima sta se radi ?
Hoce li biti kakvih pojacanja u januaru ?
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2010, 10:14

Koji će im đavo :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 jan 2010, 11:48

reds je napisao/la:Katalonci sta ima sta se radi ?
Hoce li biti kakvih pojacanja u januaru ?
Evo nista,sve super hvala Bogu :D kako kod tebe ? heh

Nema nista od pojacanja u januaru,to je definitivno. ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 11:55

nidjo_barca je napisao/la:
A mogli ste kakvo cudo od dijeteta :D .
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 jan 2010, 11:56

reds je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
A mogli ste kakvo cudo od dijeteta :D .
Ma imamo mi takvih:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2010, 13:37

Barcelona forward Bojan Krkic has reiterated his desire to remain at the club and insisted that he can still learn a lot, even with limited playing opportunities at the club.

Bojan's playing time this season has been curtailed due in part to injury but also because of the options at the disposal of coach Pep Guardiola and the notable rise of prolific goal getter Pedro but the 19-year-old, who has already made 109 appearances for Barca, says he is happy to compete for his place in the team.

"I don't know what I will be doing next week. In football everything changes from one day to another, and I am very happy at Barca. My goal is to work to prove I can be here, and I'll try every day," he told Sport.

"You learn by playing, but at Barca, even playing minimally, you can learn a lot. I want learn here, it's the best club to be at to learn."

Bojan also remarked that interest shown in him by other clubs is testament to his efforts but he insisted once more that he intends to remain at Camp Nou.

"It's recognition, but Barcelona is the club that has given me everything and I'm happy here. I will fight to the end," he added.

pa normalno da ce ostati, da nece ici na posudbu, ima mjesta za njega...
a momak ima 19 godina i vec ima 109 nastupa za Barcu...ovo je za svaki respekt...poceo je igrati sa 16 godina za prvi tim...mislim da ce on prije ili kasnije, ako do kraja karije ostane u Barci, u sto ne sumnjam, imati ubjedljivo najjvise nasupa...

a jeste primjetili kad se govori o velikim talentima, niko njega ne spominje...heheovdje ne mislim u negativnom smislu, vec kazem da ga niko ne spominje jer ga svi smatraju dobrim igrace, a ne dobrim talentom...Ibra ce za par sezone, 2-3, zavrsiti sa prvim timom, i onda dolazi red na izmjenu, Bojan u prvih 11, a Ibra vise na klupu, ili na krilo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2010, 14:37

Barceloni su potrebna još četiri igrača

Sportski direktor Barcelone Txiki Begiristan vjeruje kako ova momčad treba tri nova pojačanja kako bi se podigla na novi nivo, plus jedno zvučno pojačanje.

Zvučno pojačanje koje Barcelona želi je kapiten Arsenala i bivši junior Barcelone Cesc Fabregas. Fabregas je u impresivnoj formi u Arsenalu, i jedan je od najboljih igrača ne samo Otoka nego i čitave Europe.

Za tri ostala pojačanja, Begiristan vjeruje kako je potreban novi desni bočni igrač kao zamjena Dani Alvesu u slučaju ozljede, kao i potencijalna zamjena u napadu za Henrya i obrambeni vezni igrač ukoliko prodaju Yaya Tourea.

Messi u novoj reklami

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 jan 2010, 14:42

neznam koji ce qrac pojacanja i vako smo puni mladih igraca !" nije mi jasno sto Toure sere nesta , oce na otok al et , samo problem je ako ode , koga dovest ? :S Busqets nije igrac koji njega jos uvjek moze adekvatno zamjeniti !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2010, 15:05

Puyol upitan za Valladolid,Keita se vratio treninzima,Ibra priznao da je igra uzasno u zadnje vrijeme :mrgreen: ,nada se da ce se brzo vratiti u formu itd :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 22 jan 2010, 15:27

Ma hajd ne mora Puyol odigrat svaku utakmicu ima tu Chygrynskiy hah ima Milito posto sam vidio da sigurno nece bit ni Busquetsa Marquez ce igrat zadnjeg veznog i et Pique i Milito mozda stoperi il Pique i Chygrynskiy ajd vidjet cemo :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2010, 15:32

Andres je napisao/la:neznam koji ce qrac pojacanja i vako smo puni mladih igraca !" nije mi jasno sto Toure sere nesta , oce na otok al et , samo problem je ako ode , koga dovest ? :S Busqets nije igrac koji njega jos uvjek moze adekvatno zamjeniti !
Dovedete Mascherana evo ja vam napravim ugovor moze ?Platite nam 35.000.000 € + 10% od narednog transfera.Ili date na Yayu Tourea i 15.000.000 € .slika
FK Pjetlovi

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2010, 15:47

reds je napisao/la:
Andres je napisao/la:neznam koji ce qrac pojacanja i vako smo puni mladih igraca !" nije mi jasno sto Toure sere nesta , oce na otok al et , samo problem je ako ode , koga dovest ? :S Busqets nije igrac koji njega jos uvjek moze adekvatno zamjeniti !
Dovedete Mascherana evo ja vam napravim ugovor moze ?Platite nam 35.000.000 € + 10% od narednog transfera.Ili date na Yayu Tourea i 15.000.000 € .slika
sto si mi ti oko moje pametan...
Mascerano + 15 miliona funti, ne eura za Yaya i to da nam date jos malog sarica iz rezervi...heheh
@Andreas
ovo su gluposti, drug moj, pa Yaya je na pocetku sezone potpiso novi ugovor, ne vjerujem da on hoce ici igdje...cuo sam da ga Arsenal hoce, al nemaju oni para za to...makar ne doveli Cesca, ne treba pustiti Yayu, Yaya je po meni uz Xavia, Iniestu, Alvesa i Messia najjzasluzniji za sve ono sto smo prosle sezone ostvarili, uz Pique normalno da se ne zaboravi...
ja mislim da su samo dva pojacanja potrebna, haj tu bi i Henry mogo ostati, ili kad se Hleb vrati sa posudbe njega ostaviti, a Henrya lagano prodati...
a po meni bi bila jos jedna opcija realna, damo Arsenalu 30 miliona eura i Henrya za Fabregasa, mislim da je to sasvim solidna ponuda...i to ovdje bi se spustila Henryeva cijena zbog starosti...
ili Henrya prodati Cityu, ionako iz citya na kraju sezone vjerovatno idu Robinho i Belamy, a vjerovatno i Tevez...

a ovaj Belamy je meni je.beno dobar igrac...(ovo samo kazem, ne mislim na Barcelonu ili neke mogucnosti)
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 15:48

cuj yaya i pare za mascerana. prije bi suprotno trebalo biti :lol:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 22 jan 2010, 15:53

ma vidite za se momak zahebava ovo oko yaye i mascha...............
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.