FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moje mišljenje je ako Dejo bude na klupi da neće produžiti ugovor i onda ce Delac biti prvi golman i opet ćemo morati tražiti kvalitetnog rezervnog golmana.
SRETAN BROJ - 1725
Delaca na posudbu 18 mjeseci, pa nakon isteka te posudbe potpisati ugovor sa njim. Taman mu nakon posudbe i istice ugovor sa Plavcima.pitic je napisao/la:Moje mišljenje je ako Dejo bude na klupi da neće produžiti ugovor i onda ce Delac biti prvi golman i opet ćemo morati tražiti kvalitetnog rezervnog golmana.
A drugi golman nek' bude Plakalo.
Pa Delač i dolazi u Sarajevo da bude prvi golman,čak sam negdje i čit'o da je Sarajevo dalo riječ da će on braniti,i da bas zbog toga i dolazi...BegAx je napisao/la:Delaca na posudbu 18 mjeseci, pa nakon isteka te posudbe potpisati ugovor sa njim. Taman mu nakon posudbe i istice ugovor sa Plavcima.pitic je napisao/la:Moje mišljenje je ako Dejo bude na klupi da neće produžiti ugovor i onda ce Delac biti prvi golman i opet ćemo morati tražiti kvalitetnog rezervnog golmana.
Pa logično da će Delač braniti19risha88 je napisao/la:Pa Delač i dolazi u Sarajevo da bude prvi golman,čak sam negdje i čit'o da je Sarajevo dalo riječ da će on braniti,i da bas zbog toga i dolazi...BegAx je napisao/la:Delaca na posudbu 18 mjeseci, pa nakon isteka te posudbe potpisati ugovor sa njim. Taman mu nakon posudbe i istice ugovor sa Plavcima.pitic je napisao/la:Moje mišljenje je ako Dejo bude na klupi da neće produžiti ugovor i onda ce Delac biti prvi golman i opet ćemo morati tražiti kvalitetnog rezervnog golmana.

Moramo biti realni, čovjek nebi dolazio iz Čelzija u FKS da bi sjedio na klupi. Sada da li Plakalo može biti kvalitetna rezerva posebno ako uzmemo u obzir ako bude morao braniti na utakmicama od velikog značaja. Veliki je to pritisak za mladog golmana.BegAx je napisao/la:Delaca na posudbu 18 mjeseci, pa nakon isteka te posudbe potpisati ugovor sa njim. Taman mu nakon posudbe i istice ugovor sa Plavcima.pitic je napisao/la:Moje mišljenje je ako Dejo bude na klupi da neće produžiti ugovor i onda ce Delac biti prvi golman i opet ćemo morati tražiti kvalitetnog rezervnog golmana.
SRETAN BROJ - 1725
Pored njega, do kraja sedmice Sarajevo bi trebalo biti jače za još jednog, eventualno dva nova igrača, s čime bi se prelazni rok trebao zaključiti.
http://fksinfo.com/novosti/clan-chelsea ... ajevo/2413" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/novosti/clan-chelsea ... ajevo/2413" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !

Hajde jos i ti dodji, pa nek' sve ide u pm.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najjaci komentar na klixu
Drama los potez, sad ce biti dosadne utakmice. Kad gledam Sarajevo s Bandovicem na golu, to ti je napetije od bilo kojeg finala LP. 90 minuta cistog adrenalina - nikad ne znas iz kojeg povratnog pasa moze pasti go!!

Drama los potez, sad ce biti dosadne utakmice. Kad gledam Sarajevo s Bandovicem na golu, to ti je napetije od bilo kojeg finala LP. 90 minuta cistog adrenalina - nikad ne znas iz kojeg povratnog pasa moze pasti go!!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar je Dejo gotivim ga 

" onclick="window.open(this.href);return false; evo kako smo nekad izgledali.
Gluho i daleko bilo.

Gluho i daleko bilo.
[youtube][/youtube]

pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?
koliko ste do sada doveli igraca ? 7/8 ? ne moze se tako raditi...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odakle ti izroniMicron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?

Kaze Ibrakovic jos dva pojacanja do kraja sedmice i to je to.Ja ipak mislim da mi tek prava pojacanja mozemo ocekivati, kad se vani zavrsi prelazni rok vani,i kad neke naše fudbalske zvijezde ostanu bez kluba/ova. 

Evo ocisti oci 'arane.Sarajlijc@ je napisao/la:Odakle ti izroniMicron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?
koliko ste do sada doveli igraca ? 7/8 ? ne moze se tako raditi...Oci zamazane?

1946
molim vas dođite na našu temu u što većem broju da pričamo zajedno o igračima SARAJEVA,hamzaTM87 je napisao/la: Izvini, ali šta to Delač ima ? Potpis za Čelzi bez ijednog nastupa , posudbu u Viteseu bez ijednog nastupa , posudbu u prosječni češki klub sa jednim nastupom , posudbu u Portugal bez ijednog nastupa i povratak u Inter Zaprešić i Vojvodinu gdje upisao nešto više od 20 nastupa.
Još jedan u nizu propalih talenata , koji nije opravdao šta se od njega očekivalo
nećemo valjda o vašim igračima pričat

ako govorimo o ovom momku Delaču odmah možemo zaključiti da je najbolji golman na prostorima yuge trenutno,
nažalost dečko ima tu (ne)sreću da u seniorskom timu Chelsea su trenutno i Czech, Schwarzer i Hilario , zatim da Jose preferira starije i iskusne igrače, pogotovo golmane, upravo zbog toga i Courtois(Barcelona ga traži) koji je zaista vrhunski nema mjesta na Stamford Bridge-u nego je posuđen , baš kao i Delač i mnogi drugi koji bi oformili dobar Premiership tim kad bi se svi sastavili(Lukaku, Marin, Moses,Lucas, itd.) samo budala bi ih nazvala propalim talentima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Klose ako nas naljutis i tebe cemo dovestiMicron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala brate moj, stvarno me nasekira covjekHead je napisao/la:Evo ocisti oci 'arane.Sarajlijc@ je napisao/la:Odakle ti izroniMicron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?
koliko ste do sada doveli igraca ? 7/8 ? ne moze se tako raditi...Oci zamazane?

hajd ispravi se samMicron je napisao/la:pa tako vam je i ove sezone samo su vam oci zamazane ?

htio si reći ne možete vi tako raditi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 68 gostiju.