Jadnice jadni, pa oni koji su daleko najozbiljnije uzeli to glasanje su bas oni koji su glasali ovoliko.19risha88 je napisao/la:MENI SAMO NIJE JASNO KAKO TI NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE SVE ZEZANCIJAinvincible1921 je napisao/la:ma i ja sam glup sto se raspravljam sa vama,sto vam rece sabinho za vas je salihovic bolji bek od kolorava,spahic od kompania,zahirovic od pogbe,dzeko od falka,ibisevic od cavania,a pjanic i miske u 5deka sa mesiem i ronaldom... jadovi svi do jednog ne vidite dalje od nosa.IZ DOSADE ISTROLAMO ANKETU I TI POČNEŠ FILOZOFIRAT... ETO DA TEBE NEMA MI BI KONTALI DA ĆEMO OSVOJIT SP I DA NAM NEMA NIKO RAVAN... DE BA POPUSTI,KO DA NEKO UZIMA ZA OZBILJNO OVA GLASANJA...

Ja jos uvjek blage veze nemam sta su htjeli dospjet ako Pjanic pobjedi. Da ne znam bolje reko bi da su to uradili nacionalisticki Srbi i Hrvati da nam pokvare ime, kao sto nas vec svako psuje ko je vidio rezultate glasanja.
Ako je to bilo radi ljubavi prema BiH ili neka "drzavna duznost", onda kad vec toliko imate vremena za spamiranje Internetom zasto ne idete na neku turisticku stranicu i spamirate kako je BiH najbolja zemlja za posjetit. Tako da bi nam mozda malo vise turista doslo i ubacili para u ekonomiju da barem imamo ikakve koristi... Umjesto ovakvih BUDALASTINJA!