Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa jel došao ?rammstein je napisao/la:gdje su oni sto su pisali da je ovo SMIJESNO za delača i da neko iz čelzija nikad nebi ni u ludilu dosa u PL ... da cujemo vase misljenje.. ipak ste vi vveliki znalci![]()
![]()
Ma šta je dosta, nismo još od Barselone posudili igračacobefks je napisao/la:Jos Velikonju posuditi na 18 mjeseci i dovesti zadnjeg veznog, dosta nam za dva naredna prijelazna roka
horic potpisao za domzaleamypitar je napisao/la:Zadnji vezni nam je prioritet.
Evo Čeliku i Horic otisao.Ja ne vidim da nas Celik moze zaustaviti u Zenici,ali opet treba biti oprezan i pametan.Ne treba ljude provocirati, i dizati tenzije.Od utakmice do utakmice i lagano po titulu.
Sad će te vidjet kad Horić u naredne dvije godine potpiše sa Mariborom i ludi Slovenci mu srede državljanstvo i dobije poziv za SlovenijuEvolution87 je napisao/la:horic potpisao za domzaleamypitar je napisao/la:Zadnji vezni nam je prioritet.
Evo Čeliku i Horic otisao.Ja ne vidim da nas Celik moze zaustaviti u Zenici,ali opet treba biti oprezan i pametan.Ne treba ljude provocirati, i dizati tenzije.Od utakmice do utakmice i lagano po titulu.
Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem![]()
![]()
Ako poderemo Čelika, protiv Olimpica ima da bude 10 milja sigurno
Šta nam ova Uprava uradi od kluba,majko mila.likusa je napisao/la:Vi se ne salite
Ma malo je to.aS_Roma je napisao/la: Ako poderemo Čelika, protiv Olimpica ima da bude 10 milja sigurno
igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21likusa je napisao/la:Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem![]()
![]()
Ako poderemo Čelika, protiv Olimpica ima da bude 10 milja sigurno
Gdje pise nije trebao doci.Burberry46 je napisao/la:Hvala Chelsea na igracu![]()
![]()
Nisu mi jasni neki pojedinci ovdje, cuj nije trebao doci, sad imamo 2 golmana i nek se bore za mjesto, a Jarni ce imati slatke muke, a mi navijaci trebamo sad dolaziti u sto vecem broju!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Dave, miguelramos i 74 gosta.