Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ElLoco7
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ElLoco7 » 23 jan 2014, 01:45

Contentissimo je napisao/la:Daniele De Rossi: "Iskreno, mislim da je gol Juventusa bio regularan. Meni se na terenu cinilo kao da lopta nije napustila igraliste, da sam na njihovom mestu protestvovao bih i to puno." :mrgreen:
Ljudi u italiji dokazali da je izasla lopta ti se vodis izjavom igraca :roll:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 23 jan 2014, 01:52

ElLoco7 je napisao/la: Ljudi u italiji dokazali da je izasla lopta ti se vodis izjavom igraca :roll:
Kako? Uglomjerom i šestarom? :lol:

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 23 jan 2014, 02:28

ElLoco7 je napisao/la:
Salabajzer je napisao/la:Magični je poznat kao notorni lažov jer je na vlastiti prijedlog i insistiranje prekinuo bilo kakvu komunikaciju sa čoporom još prije duže od godinu dana, ali opet konstantno isti spominje bez ikakvog povoda. Normalno, nije jedini ovdje, ima ih još, dakako.
A kako ti to sve kao novi clan znas? hoce li moderatori napokon reagovati i klonove trajno banovati?
Superstition.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 23 jan 2014, 02:32

Salabajzer je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
Salabajzer je napisao/la:Magični je poznat kao notorni lažov jer je na vlastiti prijedlog i insistiranje prekinuo bilo kakvu komunikaciju sa čoporom još prije duže od godinu dana, ali opet konstantno isti spominje bez ikakvog povoda. Normalno, nije jedini ovdje, ima ih još, dakako.
A kako ti to sve kao novi clan znas? hoce li moderatori napokon reagovati i klonove trajno banovati?
Superstition.
Ne brini se Mitre stize i novi ban :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 23 jan 2014, 02:43

Stranac je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la: Ljudi u italiji dokazali da je izasla lopta ti se vodis izjavom igraca :roll:
:lol: :lol:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 23 jan 2014, 08:01

Da je dogovor bio Vucinic + 8 miliona, sto je realno, ispali bi supci jer su sprijecili jedan korektan dogovor za obje strane.
A ovako pokusaj prevare nasih retardiranih direktorcica, koju je sprijecio covjek koji se opekao x puta na transferima je samo dobra poslovna odluka i nista vise.
I slazem se, volio bi da se poslovanje sa anam vasom stranom zauvijek zapecati.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 23 jan 2014, 09:43

Contentissimo je napisao/la:
Stranac je napisao/la:
:lol: :lol:
Najjace mu je ovo gore "ljudi u Italiji dokazali" to slicno kad onaj chupo na Historyu kaze dokazali smo "drevne vanzemaljce" jer kad sve uzroke eliminisemo nista drugo ne preostaje do vanzemaljci did it :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 jan 2014, 12:16

slika
Drugi put u 10 godina Juventus je ispred Milana. To su i jedine dvije ekipe koje napreduju. Ali ponajviše zahvaljući igranjem LP-a jer to Italijanima donosi ogromne pare. Svi ostalo klubovi iz Serie A su daleko iza.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 23 jan 2014, 13:03

ElLoco7 je napisao/la: Ne brini se Mitre stize i novi ban :lol:
Cry me a river, svp.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jan 2014, 13:23

Salabajzer je napisao/la: Cry me a river, svp.
Znaci, ipak si to ti Mitre. :lol:

[youtube][/youtube]

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 23 jan 2014, 13:32

[youtube][/youtube]

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jan 2014, 14:19

Znao sam ja da @Magica ima istančan muzički ukus. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jan 2014, 17:12

ramiral je napisao/la:Znao sam ja da @Magica ima istančan muzički ukus. :mrgreen:
Ne. Ja se to upodobih nashem @Mitru.
Sta zna on ko su Blue Oyster Cult, Jethro Tull, Black Sabbath ili npr. Kalmah, DragonForce... :?: :roll:
Ovako bato, 1 narodnjak da sve puca, opa balkan style, kad je vec svecani docek "novog" chopora..., pardon: forumasha u pitanju. ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 jan 2014, 17:16

Moriš magični, moriš. Pokušavaš isfurati nekog ali ti ne ide ybg
Ja te volim, volim Željo..

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 23 jan 2014, 17:18

gio10 je napisao/la:Moriš magični, moriš. Pokušavaš isfurati nekog ali ti ne ide ybg
Ma lik je obična trolčina, ponavlja iste stvari ko napusheni papagaj.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jan 2014, 17:26

Lippi je napisao/la: Ma lik je obična trolčina, ponavlja iste stvari ko napusheni papagaj.
Kako to ja "troler" imam 1 nick i 1 account vec vise od 3 godine, a ti "ok forumash" si za to vreme promenio barem 10 nickova i bio permabaniran isto toliko puta :?:

Kuda ide ovaj svet - kad nevini stradavaju, a "obichne trolchine" se izvlache :?: :evil:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 23 jan 2014, 17:31

MaGiCa je napisao/la:i omalovazavao druge kao "manje vredne" i nazivajuci ih automatski "kompleksashima", jer oni ne navijaju za instituciju sa tradicijom, vec za obicne klubiche.
MaGiCa je napisao/la:Sta zna on ko su Blue Oyster Cult, Jethro Tull, Black Sabbath ili npr. Kalmah, DragonForce...
Kontradiktoran si, radiš iste stvari kao ''čopor''. Nije li drugi quote ista stvar? Rekoh ja da se gubiš, ne znaš više ni šta pišeš, kontriraš da bi kontrirao, dosljednost 0 bodova...

A elitizmom kojim si, tobože, htio da mu šukneš vezano za muziku koju slušaš, je tek mizeran pokušaj diskreditacije. I opet matrica ''manje vrijednog'' protiv koje se transparentno zalažeš... ponekad. Dobro, kad ti odgovara. :oops:

Slabo, slabo... :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jan 2014, 17:39

Stranac je napisao/la: Kontradiktoran si, radiš iste stvari kao ''čopor''. Nije li drugi quote ista stvar? Rekoh ja da se gubiš, ne znaš više ni šta pišeš, kontriraš da bi kontrirao, dosljednost 0 bodova...
Ajde :?: Govorenje nekome da "se gubi" je zato akt postovanja ravnopravnosti, zar ne :?:
Ono sto chopor godinama pokushava je da druge diskredituje na osnovu navijachke pripadnosti, jer za choporashe vredish onoliko koliko ti klub za koji navijash ima trofeja.
Glede muzichkog ukusa, pa nije li me bash 1 choporash isprozivao :?: Dodushe, njega gotivim jer je dobar lik. 8-)
A elitizmom kojim si, tobože, htio da mu šukneš vezano za muziku koju slušaš, je tek mizeran pokušaj diskreditacije. I opet matrica ''manje vrijednog'' protiv koje se transparentno zalažeš... ponekad. Dobro, kad ti odgovara. :oops:
Ne zagovaram ja nikakav elitizam, vech se borim protiv 1e choporativne etike.
Slabo, slabo... :roll:
Kad ti vech tako kazhesh :arrow:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 23 jan 2014, 17:56

MaGiCa je napisao/la: Ono sto chopor godinama pokushava je da druge diskredituje na osnovu navijachke pripadnosti, jer za choporashe vredish onoliko koliko ti klub za koji navijash ima trofeja.
Pa si ti prigrlio metodu? Kažem ti da nisi dosljedan, jer radiš isto. Slijedeći tvoju logiku, čovjek vrijedi onoliko kakva muzika mu je u playeru?
MaGiCa je napisao/la:Glede muzichkog ukusa, pa nije li me bash 1 choporash isprozivao Dodushe, njega gotivim jer je dobar lik.
Zajebanacija, vidi se iz aviona. ;)
MaGiCa je napisao/la:Ne zagovaram ja nikakav elitizam, vech se borim protiv 1e choporativne etike.
Kako ne zagovaraš, kad koristiš vlastiti ukus za diskreditaciju drugoga?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jan 2014, 18:04

Stranac je napisao/la: Pa si ti prigrlio metodu? Kažem ti da nisi dosljedan, jer radiš isto. Slijedeći tvoju logiku, čovjek vrijedi onoliko kakva muzika mu je u playeru?
Nisam to rekao. Uchitavash isuvishe, prijatelju.
Ajde :?:
Kako ne zagovaraš, kad koristiš vlastiti ukus za diskreditaciju drugoga?

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.