Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la ZgemboAdislic » 23 jan 2014, 07:17

19risha88 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma i ja sam glup sto se raspravljam sa vama,sto vam rece sabinho za vas je salihovic bolji bek od kolorava,spahic od kompania,zahirovic od pogbe,dzeko od falka,ibisevic od cavania,a pjanic i miske u 5deka sa mesiem i ronaldom... jadovi svi do jednog ne vidite dalje od nosa.
MENI SAMO NIJE JASNO KAKO TI NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE SVE ZEZANCIJA :lol: IZ DOSADE ISTROLAMO ANKETU I TI POČNEŠ FILOZOFIRAT... ETO DA TEBE NEMA MI BI KONTALI DA ĆEMO OSVOJIT SP I DA NAM NEMA NIKO RAVAN... DE BA POPUSTI,KO DA NEKO UZIMA ZA OZBILJNO OVA GLASANJA...
Jadnice jadni, pa oni koji su daleko najozbiljnije uzeli to glasanje su bas oni koji su glasali ovoliko. :lol: A ti njih branis.

Ja jos uvjek blage veze nemam sta su htjeli dospjet ako Pjanic pobjedi. Da ne znam bolje reko bi da su to uradili nacionalisticki Srbi i Hrvati da nam pokvare ime, kao sto nas vec svako psuje ko je vidio rezultate glasanja.

Ako je to bilo radi ljubavi prema BiH ili neka "drzavna duznost", onda kad vec toliko imate vremena za spamiranje Internetom zasto ne idete na neku turisticku stranicu i spamirate kako je BiH najbolja zemlja za posjetit. Tako da bi nam mozda malo vise turista doslo i ubacili para u ekonomiju da barem imamo ikakve koristi... Umjesto ovakvih BUDALASTINJA!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 23 jan 2014, 10:14

@ZgemboAdislic

Brate tebi ako se ne glasa - nemoj. Ako ti se ne slažeš sa onima koji to rade - zaobiđi ih. Nećeš ništa promijeniti sa svojim moralisanjem po ovoj temi.

Prije svega velika je čast što se Miralem i našao uopšte na toj anketi, bez obzira na to što je to na smiješnom portalu goal.com, ali svejedno je veliki uspjeh. Ipak na početku si mogao ispod ankete vidjeti komentare tipa "ko je Pjanić?", vjerovatno neki nezreli klinci koji veze nemaju sa nogometom, ali nije to ni bitno. Bez obzira na sva ta omalovažavanja (iako se slažem da je Pjanić trenutno najslabiji od 5 datih igrača), malo smo svijetu i pokazali ko je Miralem. Da li zaslužuje da ima najviše glasova - ne, ali da li će mu ovo odmoći - neće. Može mu samo koristiti, evo pratim malo ove zadnje komentare, već se okreće ploča, pokazuju mu respekt i govore o njemu u superlativima. Naravno da svako misli da su ostali igrači ispred njega, ali ime Miralem se čuje sve šire i šire, a reputacija se stiče korak po korak. Pa ako je jedan od tih koraka i neka smiješna anketa smiješnoga portala, ko si ti da nama zabraniš da malo pomognemo i podržimo našeg momka?!

U svakom slučaju nismo osramotili ni naciju, nismo uradili ništa loše, čak naprotiv. A to hoće li se neki pubertetlija iz Engleske, Italije itd. smijati Bosancima kada vidi 40% glasova za Miralema, koga je to briga? Ionako će i to dijete za par dana samo Pjanića pamtiti kao osvajača te ankete, pa će možda i pogledati neki video na yt, neku utakmicu i onda i sam doći do zaključka o kakvom je igraču riječ.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 23 jan 2014, 10:30

@zgembo
Izgleda da si ti malo zagorio.idi trazi sebi koju da umocis pa da se malo opustis

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 jan 2014, 11:10

Ja udjem na temu da vidim ima li kakvih novosti oko Pjanica i sl...i naletis na gluposti...ne znam kako ljudima ne dosadi da se raspravljaju...kad znaju da nikad nece prihvatiti dr.misljenje..
Zgembo..Dzeko i jeste bolji od falkaa...u to budi siguran...dr.je stvar sto je u pogresnom klubu...
Za ostala poredjenja ok...osim pjanica i misketa...uporedio si ih s pogresnim igracima... :p
Dovedi ti iniestu u Romu,a Mireta u suprotnom smjeru...pa da ga vidimo...

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 23 jan 2014, 11:38

ZgemboAdislic je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma i ja sam glup sto se raspravljam sa vama,sto vam rece sabinho za vas je salihovic bolji bek od kolorava,spahic od kompania,zahirovic od pogbe,dzeko od falka,ibisevic od cavania,a pjanic i miske u 5deka sa mesiem i ronaldom... jadovi svi do jednog ne vidite dalje od nosa.
MENI SAMO NIJE JASNO KAKO TI NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE SVE ZEZANCIJA :lol: IZ DOSADE ISTROLAMO ANKETU I TI POČNEŠ FILOZOFIRAT... ETO DA TEBE NEMA MI BI KONTALI DA ĆEMO OSVOJIT SP I DA NAM NEMA NIKO RAVAN... DE BA POPUSTI,KO DA NEKO UZIMA ZA OZBILJNO OVA GLASANJA...
Jadnice jadni, pa oni koji su daleko najozbiljnije uzeli to glasanje su bas oni koji su glasali ovoliko. :lol: A ti njih branis.

Ja jos uvjek blage veze nemam sta su htjeli dospjet ako Pjanic pobjedi. Da ne znam bolje reko bi da su to uradili nacionalisticki Srbi i Hrvati da nam pokvare ime, kao sto nas vec svako psuje ko je vidio rezultate glasanja.

Ako je to bilo radi ljubavi prema BiH ili neka "drzavna duznost", onda kad vec toliko imate vremena za spamiranje Internetom zasto ne idete na neku turisticku stranicu i spamirate kako je BiH najbolja zemlja za posjetit. Tako da bi nam mozda malo vise turista doslo i ubacili para u ekonomiju da barem imamo ikakve koristi... Umjesto ovakvih BUDALASTINJA!
Inzinjer ohladi.... I kaze se budalaština a ne budalaštiNJa. Ako hoćeš glasaj ako ne zaobiđi.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 jan 2014, 13:10

Samo se kod nas mogu naći 'moralne gromade' ili tzv. besposlenici koji traže probleme gdje ih nema. Jok, ti ćeš mi, jadniče, zabraniti da glasam za Miralema Pjanića... Hahaha, vozzz odavde :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 23 jan 2014, 14:05

Vidal se ponovo popeo na 20,4.... Braćo rušite ovo :lol: Kad glasate ponovo to činite kroz New private window,jer onda se ne vodi kao da ste ranije glasali :D i tako svaki put :D
slika

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jan 2014, 14:10

invincible1921 je napisao/la:
DDR je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma dobro svaka cast na glasovima glaso sam i ja,al uz duzno postovanje pjanke trenuno nije ni mejdu 15 najboljih a kamo li najbolji .Sad da li je to do kluba ili nes drugo ,al tako je kako je
Pretjeruješ i to veoma. Čuj 15, pa de mi molim te nabroji kojih to 15???
1.SILVA
2.HAZARD
3.YAYA
4.VILSIR
5.OZIL
6.MODRIC
7.NASRI
8.XAVI
9.INESTA
10.FABREGAS
11.VIDAL
12.PIRLO
13.GECE
14.LUKAS MOURA
15.VALBUENA
dodaj jos ovom spisku sigurno 2-3 igraca iz juzne amerike,tipa ganso i eto kako nije 15 ;)
Trebao si samo jos dodati Carricka :lol: :lol: Ovo treba u najvece bisere foruma,ima li gdje takva tema? :lol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 jan 2014, 14:16

pa vidis li ti da se biraju centralni vezni ? hazard, silva, ozil, lukas moura, gece su sve osim centralnih veznih. kako ne vidite razliku izmedju centralnih, zadnjih i ofanzivnih veznih :roll: k`o da nikad lopte niste igrali :roll:
uostalom kako ce bgt lukas moura biti bolji od pjanica kad je ovaj klupa u psg-u ?
gledas li ti barcelonu ikako ? znas li kako xavi igra u zadnje vrijeme ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 14:21

calcio je napisao/la:Prijatelju otkrili smo dvije stvari o tebi veceras. Igrac je dobar samo ako igra u velikom klubu. A klub se smatra velikim samo ako ima puno titula.
Znaci Yaya, Silva, Aguero, Dzeko i kompanija... zao mi je. Ibra takodje. Niste veliki igraci. :mrgreen:

Toliko o tome, idemo na drugu temu. ;)
Evo dobar video sa Pjanicevim highlightima iz kvalifikacija za SP2012.

[youtube][/youtube]
igrac ne mora igrat u velikom klubu da bi bio dobar,al u 99% slucajva predje u veliki klub ako zaista vrijedi

NORMALNO DA SU TITULE MJERILO,PA CIME BI SE DRUGO MJERILO ? VALJDA SE I FUDBAL IGRA DA BI SE TROFEJI OSVAJALI :?

City i Psg nisu veliki klubovi i to ce bit tek za mozda nekih 50 gdoina,medjutim stvar je sto su i vise nego kvalitetni zbog para koje su potrosene,i novcane moci koji posjeduju
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 14:23

Pretjeruješ i to veoma. Čuj 15, pa de mi molim te nabroji kojih to 15???[/quote]

1.SILVA
2.HAZARD
3.YAYA
4.VILSIR
5.OZIL
6.MODRIC
7.NASRI
8.XAVI
9.INESTA
10.FABREGAS
11.VIDAL
12.PIRLO
13.GECE
14.LUKAS MOURA
15.VALBUENA
dodaj jos ovom spisku sigurno 2-3 igraca iz juzne amerike,tipa ganso i eto kako nije 15 ;)[/quote]
Trebao si samo jos dodati Carricka :lol: :lol: Ovo treba u najvece bisere foruma,ima li gdje takva tema? :lol:[/quote]

objasnio sam tacno 5 puta sta sam mislio sa ovim postom i sta sam mislio kada su upitanju pozicije tako da neam namjeru opet ;)
=\_1921_/=

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jan 2014, 14:26

Po ovoj logici Falcao nije ni u top 30 napadaca svijeta kao ni De Rossi medju medju 30 defanzivnih veznjaka svijeta.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 23 jan 2014, 14:29

invincible1921 je napisao/la: 2.HAZARD
3.YAYA
4.VILSIR
5.OZIL
6.MODRIC
7.NASRI
8.XAVI
9.INESTA
10.FABREGAS
11.VIDAL
12.PIRLO
13.GECE
14.LUKAS MOURA
15.VALBUENA
dodaj jos ovom spisku sigurno 2-3 igraca iz juzne amerike,tipa ganso i eto kako nije 15 ;)
Pjanic je ove sezone sigurno bolji od Moure, Xavija, Valbuene, Nasrija. Ima tu jos njih koji su van forme tipa Iniesta mozda Pirlo. Ne znam zasto si uopste stavljao Hazarda, Mouru koji su krilo ?
A to kako si poredao igrace je smijesno. Fabregas i Vidal koji su trenutno ponajbolji veznjaci svijeta zauzimaju visoko 10. i 11. mjesto. :roll:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 14:32

ZADNJI PUT :

1. NIJE OVO PO RANKU NEGO SAM NASUMICNO NAPISO

2.NISAM MISLIO SAMO NA CM ,JER NISMO SE O TOME NI RASPRVALJALI NEGO OPCENITO O MF
=\_1921_/=

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jan 2014, 14:36

Pjanic sigurnim koracima ide ka vrhu i polako se etablira u svjetsku klasu,najrealnije receno vec sada je u top 10 veznjaka svijeta a sasvim realno je ocekivati da on samo napreduje.To sto neko ima problem s tim iz razloga sto je on nas igrac(nas ne moze biti svjetska klasa,taj bolesni fenomen znamo)ne ponistava gore navedeno.Mire je definitivno svjetska klasa.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 jan 2014, 14:51

Jeli ovo Mire pobjedio na anketi goal.com.Ovaj urednik što je stavio anketu kaže Bosanci i navijači Rome upropastili anketu sa svojim glasovima.Po Carlo Garganese-u trebao da pobjedi Vidal. Pa moj uredniče što onda nisi napravio anketu samo sa Vidalom onda bi navijači jubea mogli da glasaju i pa da on Pobjedi.

Bravo Mire bravo MI 8-)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 15:05

invincible1921 je napisao/la:ZADNJI PUT :

2.NISAM MISLIO SAMO NA CM ,JER NISMO SE O TOME NI RASPRVALJALI NEGO OPCENITO O MF
shvati da ne znas i da si pogrijesio, nekad je bolje odustati nego se jos vise brukati :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 23 jan 2014, 15:08

Majstore nek' si im rekao. Evo da još malo dopunim tvoju listu, zaboravio si još par MF-ova koji se trebaju porediti sa Miralemom:
Cristiano Ronaldo, Bale, Ribery, Robben, Silva, Mata, Neymar...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 jan 2014, 15:14

Pitanje, zasto si zelio da ponizis Pjanica ? jel hos da budes kao neki znalac fudbala pa da budes kao objektivan ? Zar nije zalosno da sada bas jadno na sve nacine trazis neki izgovor za svoje neboluze ? kako je krenulo stavit ces i Maradonu na tu listu. I da, nije niki Bosnjo stvaro tu listu, niti Pjanicovu statistiku. Toliko, nemoj se ljutiti ali ne valja se uvjek praviti pametan, svako dobro

Ps: pokvarili ste Dzekinu temu (ja vise tamo ni ulazim), poBogu nemojte i ovu
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 23 jan 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jan 2014, 15:16

Briga me na kraju krajeva je li Pjanic najbolji ili nije, ili je li medju najboljih 5, 10. Ponosan sam sto ovakvog majstora imamo u reprezentaciji, i koji briljilra ovako u klubu poput Rome, te da ga traze klubovi poput Barcelone, Manchestera i PSG.

Samo da jos zapne vise u reprezentaciji, nije da se ne trudi, ali u repci to moze jos mnogo bolje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Chony533 i 22 gosta.