Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 03:11

Sabinho je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
zokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
(Po)Najbolji igrači na svijetu ne igraju u Romi.
kakav si ti logičar 8-)

@Sabinho

hajmo realno, kakvi su treneri gusili Miralema? Skontaj malo ;) Nije stvar kluba u kojem igra :oops: Pa statistika ti kaze da je najbolji play Europe, sta vi hocete ? Pa je l' sad stvar kluba kad ga trazi pola Europe, kakvi likovi :oops: Na ovom forumu je i Dzeko bolji od Aguera, sta reci...
Realno brate po bordo boji, pretjerujes jbg. Veliki je to igrac i pred njim je vrhunska karijera, al' sad ici u krajnost da je najbolji to je vec previse ;)
ne kazem da je najbolji, ali u top10 kreatora igre, trenutno jeste !

@ostala raja

ne kacite se na postove od zoky-a. Jedino o cemu pise na forumu su teme o kladionicama i ravnopravnosti RS-a
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 23 jan 2014, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:12

ElLoco7 je napisao/la:Pjanic i Strootman prosjecni igraci :lol:

Ajd dijete u krevet. Davno ti je vrijeme bilo :lol:
pa ako cemo se busati u prsa i porediti ih sa ovim imenima koja se spominju po forumu realno je da jesu
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2014, 03:14

Pa eto neka je u top 10, ali zaista je grijeh stavljati ga u istu recenicu u kojoj su Xavi, Iniesta, Pirlo ;) On je nas ponos bez ikakve dileme, i zaigrace jednog dana u nekom od najboljih svijetskih klubova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 03:15

invincible1921 je napisao/la:

pa ako cemo se busati u prsa i porediti ih sa ovim imenima koja se spominju po forumu realno je da jesu
inace igrac za kojeg su borili timovi poput Uniteda i sl. i koji drzi sredinu Holandije, najefikasnije eu. rep. :roll:

Zemljo Indijo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: idi spavaj drug molim te
Sabinho je napisao/la:Pa eto neka je u top 10, ali zaista je grijeh stavljati ga u istu recenicu u kojoj su Xavi, Iniesta, Pirlo ;) On je nas ponos bez ikakve dileme, i zaigrace jednog dana u nekom od najboljih svijetskih klubova.
s njima se u recenicu ne mogu staviti ni Vidal ni Bastian (bez kojeg Bayern ne moze, jer je Bayern sistem i temelji se na cjelini) pa su bili tamo u anketi. Iniesta, pa par praznih mjesta, pa svi ostali...
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 23 jan 2014, 03:17, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:16

inace igrac za kojeg su borili timovi poput Uniteda i sl. i koji drzi sredinu Holandije, najefikasnije eu. rep. :roll:

Zemljo Indijo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: idi spavaj drug molim te
pa bgm po nasim portalima se uvijek bore,cak je i vranjes ili pandza ne sjecam se trebo u man utd :? et i sad se pise pajnic PSG,MAN UTD,BARCA..vdijces da nece otic u klub jaci od rome
=\_1921_/=

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jan 2014, 03:17

zokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
Puno se glupih stvari ovdje moze procitati.
Totti je cijelu karijeru u Romi, DDR takodje. Prvaci svijeta.
Igrao je jedan Batistuta na vrhuncu karijere za Romu, igralo je masa drugih igracina za Romu. Strootman je odbio United da bi dosao u Romu, Pjanic je odbio Arsenal da bi dosao u Romu. Nemas ti pojma drug.

Btw, direktori Rome se nalaze u Barceloni zbog jednog mladog igraca iz njihove B ekipe za kojeg je zainteresovana Roma (Sanabria). Citam na nekim fan stranicama Rome da su ovi iz Barce usput pricali sa njima i o Pjanicu kao nasljedniku Xavija ali da nece biti nista sada u januaru, ali da bi u Junu moglo biti svasta.

zokyy
Kontakt:

Post Postao/la zokyy » 23 jan 2014, 03:18

da je pjanic npr ukrajinac imali bi o njemu misljenje ko sad o npr sahinu ili gourcuffu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 03:20

invincible1921 je napisao/la: Ajd dijete u krevet. Davno ti je vrijeme bilo :lol:

pa bgm po nasim portalima se uvijek bore,cak je i vranjes ili pandza ne sjecam se trebo u man utd :? et i sad se pise pajnic PSG,MAN UTD,BARCA..vdijces da nece otic u klub jaci od rome[/quote]

pa eto. Vidis da nisi dobro upucen, a svi znaju da se samo Vranjes spominjao :roll: To su nasi mediji prenosili a Vranjes je to potvrdio :lol: :lol: :lol: Vidis da nisi upucen. Ovo za Pjanica prenose svjetski mediji, ne npr. havazov sport, tu je razlika ;) Cuj nece u jaci klub od Rome, samo pazi da ne ode do kraja ovog prelaznog roka ;)

E i dokazao si da ne znas kad si rekao da je i Strootman prosjecan, objasnio sam ti gore ko je on. Vidim da ne pratis nista dalje od kukuruz lige.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2014, 03:21

Sta ako ipak ode.Nestaces na par dan u vidu magle.i u slucaju da pocne koju tekmu sa klupe opet raspredati o realnosti.
Koliko se pretjeruje u hvaljenju nasih igraca toliko a mozda i vise u ponizavanju i potcjenjivaju tih istih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:22

calcio je napisao/la:
Puno se glupih stvari ovdje moze procitati.
Totti je cijelu karijeru u Romi, DDR takodje. Prvaci svijeta.
Igrao je jedan Batistuta na vrhuncu karijere za Romu, igralo je masa drugih igracina za Romu. Strootman je odbio United da bi dosao u Romu, Pjanic je odbio Arsenal da bi dosao u Romu. Nemas ti pojma drug.

Btw, direktori Rome se nalaze u Barceloni zbog jednog mladog igraca iz njihove B ekipe za kojeg je zainteresovana Roma (Sanabria). Citam na nekim fan stranicama Rome da su ovi iz Barce usput pricali sa njima i o Pjanicu kao nasljedniku Xavija ali da nece biti nista sada u januaru, ali da bi u Junu moglo biti svasta.
da ti odma kazem nece nikad nista bit ,da se ne zamaras bezveze.Roma jest veliki klub za zelju i sarajevo,a kad me vuces za jezik eo ti par cinjenica:

juventus 30+ titula ,inter i milan ce imat 20+ u narednim godina ,roma ima NEVJEROVATNIH 3 VAUUU :o e sad ti meni objasni kako klub koji je tako inferioran u svojoj ligi moze se smartati toliko velikim u evropskim okvirima :?
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:24

harishp je napisao/la:Sta ako ipak ode.Nestaces na par dan u vidu magle.i u slucaju da pocne koju tekmu sa klupe opet raspredati o realnosti.
Koliko se pretjeruje u hvaljenju nasih igraca toliko a mozda i vise u ponizavanju i potcjenjivaju tih istih.
ako ode ja cu pogazit sve argumente i priznat da ste u pravu a isto tako i vi ako ne ode jel posteno ;)

ja ga ne omalovazam,dobar je igrac nema sta jedan od najboljih koje smo ikad imali,ali smijesno je da meni dodje ovdje neko i kaze da je bolji od silve ili hazarda ...jos malo pa ce pocet teletovica poredit sa durantom ili entoniem :oops:
=\_1921_/=

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 03:26

Safet Susic je najbolji igrac PSG-a svih vremena. A igrao toliko za Sarajevo. Znaci li to da su Sarajevo i PSG na istoj razini :roll: Logika logika :oops:

Silva, Hazard igraju razlicite pozicije u odnosu na Pjanica i drugaciji su tip igraca, molim te, prestani. Prestani dok se jos vise nisi obrukao :oops:

a ovo o Mirzi :lol: :lol: :lol: Ja to nigdje nisam procitao i glupo je pricait o tome :lol: :lol: :lol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:Safet Susic je najbolji igrac PSG-a svih vremena. A igrao toliko za Sarajevo. Znaci li to da su Sarajevo i PSG na istoj razini :roll: Logika logika :oops:

Silva, Hazard igraju razlicite pozicije u odnosu na Pjanica i drugaciji su tip igraca, molim te, prestani. Prestani dok se jos vise nisi obrukao :oops:
ma joj ti nemas argumenta pa se sad ufatio glupostima bavit vidi se da si pitar.Ja sam fino reko par stranica prije ako je u pitanju samo CM ok to je druga stvar,al pricali smo prije svega o opcenito MF.Igraju slicne ,al to ne opravdava vase tvrdnje da je bolji od gore navedenih
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2014, 03:30

"Jer Đeko je bolji od Ronalda" :D :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jan 2014, 03:30

invincible1921 je napisao/la: da ti odma kazem nece nikad nista bit ,da se ne zamaras bezveze.Roma jest veliki klub za zelju i sarajevo,a kad me vuces za jezik eo ti par cinjenica:

juventus 30+ titula ,inter i milan ce imat 20+ u narednim godina ,roma ima NEVJEROVATNIH 3 VAUUU :o e sad ti meni objasni kako klub koji je tako inferioran u svojoj ligi moze se smartati toliko velikim u evropskim okvirima :?
Ti ono bjese laziale? To bi objasnilo mnogo stvari :lol:
3 puta prvaci, 9 puta drugoplasirani, najcesce u vrhu talijanske lige. Milioni fanova... Imaju novog i ambicioznog vlansika, uskoro novi stadion i tako dalje. Pred njima su veliki dani.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:32

calcio je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: da ti odma kazem nece nikad nista bit ,da se ne zamaras bezveze.Roma jest veliki klub za zelju i sarajevo,a kad me vuces za jezik eo ti par cinjenica:

Ti ono bjese laziale? To bi objasnilo mnogo stvari :lol:
3 puta prvaci, 9 puta drugoplasirani, najcesce u vrhu talijanske lige. Milioni fanova... Imaju novog i ambicioznog vlansika, uskoro novi stadion i tako dalje. Pred njima su veliki dani.
30,20....3 ;) haj raligu sad ,jes navijam za lazio i inter ,ne kazem da je mali po pitanju navijaca ili opcenito mali ,ali ne moze se poredit sa milanom juvetom i interom isto ko sto ne moze ni lazio
=\_1921_/=

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 03:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:Safet Susic je najbolji igrac PSG-a svih vremena. A igrao toliko za Sarajevo. Znaci li to da su Sarajevo i PSG na istoj razini :roll: Logika logika :oops:

ma joj ti nemas argumenta pa se sad ufatio glupostima bavit vidi se da si pitar.Ja sam fino reko par stranica prije ako je u pitanju samo CM ok to je druga stvar,al pricali smo prije svega o opcenito MF.Igraju slicne ,al to ne opravdava vase tvrdnje da je bolji od gore navedenih
strumf, stavi prst na celo i sjedi u cosak. Razmisli o kolicini gluposti koje si izvalio na 2 stranice, ja stvarno ne zelim da te ubjedujem u nesto drugo :roll:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 03:34

strumf, stavi prst na celo i sjedi u cosak. Razmisli o kolicini gluposti koje si izvalio na 2 stranice, ja stvarno ne zelim da te ubjedujem u nesto drugo :roll:
jes i sarajevo najtrofejniji klub u BiH ,i najstariji,
=\_1921_/=

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 03:41

Izvini tema je Miralem Pjanić, ako imaš potrebu da pišeš o rivalitetu Sarajevo-Željo imaš temu za to. Ja nikad nisam napisao ni jedan post na toj temi, jer mislim da je ta tema više za slučajeve slične tebi. Pozdrav !

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jan 2014, 03:44

Prijatelju otkrili smo dvije stvari o tebi veceras. Igrac je dobar samo ako igra u velikom klubu. A klub se smatra velikim samo ako ima puno titula.
Znaci Yaya, Silva, Aguero, Dzeko i kompanija... zao mi je. Ibra takodje. Niste veliki igraci. :mrgreen:

Toliko o tome, idemo na drugu temu. ;)
Evo dobar video sa Pjanicevim highlightima iz kvalifikacija za SP2012.

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.