ojebote19risha88 je napisao/la:ISTA BAGRA NA DJELUSVA GLASANJA NEMAJU SMISLA
![]()

ofirno...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ojebote19risha88 je napisao/la:ISTA BAGRA NA DJELUSVA GLASANJA NEMAJU SMISLA
![]()
Zavrsi raspravu, dzabe trosis postove.invincible1921 je napisao/la:ma i ja sam glup sto se raspravljam sa vama,sto vam rece sabinho za vas je salihovic bolji bek od kolorava,spahic od kompania,zahirovic od pogbe,dzeko od falka,ibisevic od cavania,a pjanic i miske u 5deka sa mesiem i ronaldom... jadovi svi do jednog ne vidite dalje od nosa.
MENI SAMO NIJE JASNO KAKO TI NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE SVE ZEZANCIJAinvincible1921 je napisao/la:ma i ja sam glup sto se raspravljam sa vama,sto vam rece sabinho za vas je salihovic bolji bek od kolorava,spahic od kompania,zahirovic od pogbe,dzeko od falka,ibisevic od cavania,a pjanic i miske u 5deka sa mesiem i ronaldom... jadovi svi do jednog ne vidite dalje od nosa.
Ovo ti nije trebalo..invincible1921 je napisao/la:1.SILVADDR je napisao/la:Pretjeruješ i to veoma. Čuj 15, pa de mi molim te nabroji kojih to 15???invincible1921 je napisao/la:ma dobro svaka cast na glasovima glaso sam i ja,al uz duzno postovanje pjanke trenuno nije ni mejdu 15 najboljih a kamo li najbolji .Sad da li je to do kluba ili nes drugo ,al tako je kako je
2.HAZARD
3.YAYA
4.VILSIR
5.OZIL
6.MODRIC
7.NASRI
8.XAVI
9.INESTA
10.FABREGAS
11.VIDAL
12.PIRLO
13.GECE
14.LUKAS MOURA
15.VALBUENA
dodaj jos ovom spisku sigurno 2-3 igraca iz juzne amerike,tipa ganso i eto kako nije 15
zokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
(Po)Najbolji igrači na svijetu ne igraju u Romi.
zokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
Hehe. Evo baš čitam Messi prelazi u Romu, a Ronaldo u Lazio. Dok Ribery čeka ponudu Fiorentine.Sabinho je napisao/la:zokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
Sta ti pricas neams ti pojma, vidi se da nisi upucen i da ne pratis fudbal pa njemu igraci Real Madrida ne mogu cistit' kopacke i slicno, ccc kako to sebi dopustas...
To je samo dokaz jaraniko koliko je veci put morao prevaliti Luka da bi bio tu gdje jestePapastathopoulos je napisao/la:Kako losi pokusaji ironije..pa modric, igrac tog istog reala iz madrida, je u pjanicevim godinama igrao u zrinjskom jbt oltar..a u godinama kada je pjanic bio u jednom lyonu (17) mislim da je jos uvijek vagao da li da nastavi trenirati ili da nastavi karijeru kao vodoinstalater..
Al kome i ja pisem jbt, djecurlija nastavlja harati forumom...
kakav si ti logičarzokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
Realno brate po bordo boji, pretjerujes jbg. Veliki je to igrac i pred njim je vrhunska karijera, al' sad ici u krajnost da je najbolji to je vec previseBosniacum Lilium je napisao/la:kakav si ti logičarzokyy je napisao/la:Pjanić nije ni u TOP20 na svojoj poziciji. Dovoljno govori klub u kojem igra.
@Sabinho
hajmo realno, kakvi su treneri gusili Miralema? Skontaj maloNije stvar kluba u kojem igra
Pa statistika ti kaze da je najbolji play Europe, sta vi hocete ? Pa je l' sad stvar kluba kad ga trazi pola Europe, kakvi likovi
Na ovom forumu je i Dzeko bolji od Aguera, sta reci...
upravo se pitam sta bi govorili da nije bosanac....zokyy je napisao/la:pjanic je isto ko i strootman tj prosjecan igrac, a da je npr japanac poljak ili paragvajac i vi bi to govorili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.