Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Belmin6
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Belmin6 » 23 jan 2014, 00:28

Saurman opet u modu :lol: :lol: Kagawa i Jones polovnjaci. :lol:

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jan 2014, 00:28

Nane17 je napisao/la:Januzaj je trenutno najbolji,al gdje si to ti zakljucio da je za klasu bolji kad covjek nije odigro polvrijeme,i koji kurcev klinac,kad treba igrat kad bude imao 28-29!
Prvo da je bolji od naših krila igr'o bi jer Moyesu je u interesu da pobjeđuje. Drugo Zaha i ono što je igrao nije učinio ništa. Treće Zahine igre u CP su bile impresivne ali treba gledati u kakvoj ligi, protiv kakvih timova i slično

EDIT: Ne bih da vrijeđam ali ovo boldirano je smiješno komentarisati, ali reći ću ti samo da će igrati kad to bude zaslužio ;)
Zadnja izmjena: Gusar1995, dana/u 23 jan 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 23 jan 2014, 00:29

Nane17 je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la:Mene samo zanima koga to ovi znalci vide kao zamjenu za Moyesa? Da nije možda 'arry? Big Sam?
A da mozda ne trebamo gledat ovoga jos par sezona na ovom nivou,i nemojte mi samo ovi su igraci istroseni,tesko je naslijediti SAF-a,ima on svojih gresaka milion,nismo posteno napali nikoga otkad je on trener,gledam defanzivu ko u rukometu samo sto nije 6-0 nego 10-0 formacija u odbrani,ko god nam dodje mi se branimo,penale nam pucaju stoperi,Zaha nije zaigro za Manchester ni na Play Stationu otkad je ovaj dosao!
Pitao sam te za alternativu?

Previše se negativnih stvari poklopilo Moyesu, i nije potrebna apsolutno neka velika čistka niti velika kupovina, ako dođe Mata još dva, u krajnjem slučaju tri igrača i to je to. Koliko jedan igrač znači timu, ne samo fudbalskim kvalitetom, nego i kao psihičko rasterećenje dokazao je Ozil, transferom u Arsenal. Nema sumnje da je veliki pritisak trenutno na Moyesu i ekipi, dolazak Mate i nekoliko njegovih dobrih partija u prvim utakmicama bi moglo imati veliki uticaj i na psihološkom planu.
I ja ga ne branim, samo posmatram stvari iz jednog normalnog ugla. Sad će reći kako je SAF imao isti tim i osvojio Premieršip. Jeste imao isti zdrav tim tokom čitave sezone, gdje su naši najbolji igrači bili van stroja jako malo vremena i uz to su imali ponajbolje sezone u karijeri. No ni to ne umanjuje genijalnost SAF-a. Poenta je da ipak stvari pogledate iz realnije perspektive, ipak se klub našao u ogromnoj tranziciji.

MoR je napisao/la:
Vide bilo koga, 20ak kola. Pa onda nakon 20 kola kada ne bude zadovoljavajuća (hiljadu bodova više od drugog, osvojena Liga šampiona u decembru i finale FA kupa u januaru) pozicija onda će i tog novog tjerati, pa tražiti još novijeg . Pa opet 20ak kola i tako u krug. To je takav tip ljudi i gotovo. Real Madrid i Chelsea sindrom.

Dobro se sjećam da je na ovom forumu u prošlosti znalo biti i komentara kojima se tjerao Alex Ferguson :mrgreen:
Ubjeđen sam da će nakon povratka RvP-a i Rooneya uslijediti par pobjeda nakon kojih će biti standardni komentari:"Ma ne treba nam puno, jedan veznjak i možda krilo!" :mrgreen:
LUHG!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2014, 00:31

Mnogi zaboravljaju da smo igrali kao qurac i kad su Van Persie i Rooney bili tu. Ovaj zadnji nas je par puta spasio sa solo akcijama, ali to je to. Igra je bila ista kao i sada i detalji su odlucivali o ishodu utakmica protiv ekipa na nivou Sunderlanda. Nemamo igre i ne mozemo nikoga izdominirat. Jadni smo. Ekipa ima fundamentalne probleme, sto ni takva dva igraca (pa ni Mata) ne mogu rijesit. To je do managera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 23 jan 2014, 00:32

Ma dajte ljudi ovu ekipu fergi i mou da preuzmu ne bi nista puno bolji bili. RVP i Roney su 50% ekipe .

Sta ocekivati od chiche koji je bio zamjena 80% utakmica,welbecka koji je isto prosjek od napadaca,krila sta god igra.

Fletcher i Carick nisu u formi to je jos 20% ekipe .

U odbrani da ne pricam.

Da nije bilo ozlijeda silnih ,pogotovo ovih kljucnih igraca, ovo bi veceras bilo glatko 3:0,i dobar dio proslih tekmi.

Jednostavno Moyesu se poklopilo sve sto ne valja,ozlijede,losa forma mnogih,pritisak,i jbt ga sad .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2014, 00:33

Belmin6 je napisao/la:Saurman opet u modu :lol: :lol: Kagawa i Jones polovnjaci. :lol:
Možda ti promšeni transferi bolje zvuči.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2014, 00:33

suhi je napisao/la:Ma dajte ljudi ovu ekipu fergi i mou da preuzmu ne bi nista puno bolji bili. RVP i Roney su 50% ekipe .

Sta ocekivati od chiche koji je bio zamjena 80% utakmica,welbecka koji je isto prosjek od napadaca,krila sta god igra.

U odbrani da ne pricam.

Da nije bilo ozlijeda silnih ,pogotovo ovih kljucnih igraca, ovo bi veceras bilo glatko 3:0,i dobar dio proslih tekmi.

Jednostavno Moyesu se poklopilo sve sto ne valja,ozlijede,losa forma mnogih,pritisak,i jbt ga sad .
Moyes je donekle kriv za povrede Rooneya i RVP-a. Rizikovao je kad nije trebao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 23 jan 2014, 00:34

Cartman je napisao/la:Mnogi zaboravljaju da smo igrali kao qurac i kad su Van Persie i Rooney bili tu. Ovaj zadnji nas je par puta spasio sa solo akcijama, ali to je to. Igra je bila ista kao i sada i detalji su odlucivali o ishodu utakmica protiv ekipa na nivou Sunderlanda. Nemamo igre i ne mozemo nikoga izdominirat. Jadni smo. Ekipa ima fundamentalne probleme, sto ni takva dva igraca (pa ni Mata) ne mogu rijesit. To je do managera.
Nek' zato Chelsea igra lepršavo. Poenta velikih ekipa i jeste u ta dva-tri igrača koji su prevaga i mogu riješiti utakmicu. Ako ćeš tako pričat, mi od odlaska Scholesa ne dominiramo i nemamo kontrolu u vezi..
LUHG!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 23 jan 2014, 00:34

Cartman je napisao/la:Moyes je donekle kriv za povrede Rooneya i RVP-a. Rizikovao je kad nije trebao.
A citao sam nesto o tome,al opet da nije ,da su bili losi rezultati tad,bila bi kontra prica,to ti je vazda tako.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 jan 2014, 00:42

suhi je napisao/la:Ma dajte ljudi ovu ekipu fergi i mou da preuzmu ne bi nista puno bolji bili. RVP i Roney su 50% ekipe .

U odbrani da ne pricam.

Pripisujem krivicu i Moyesu, nije juče preuzeo klub pa da ga je sve snašlo. Amaterski je odradio ljetni prelazni rok, kojeg ne bi ni da se prisjećam. Imao je dovoljno vremena da pripremi ekipu na sve što slijedi. Dobio je najveći mogući posao kao menadžer fudbalskog tima, naslijedio je najvećeg Sir Alex Fergusona, u takav posao se ulazi sa vizijom i misijom, ja iskreno sumnjam u oba od ta dva.
Dovođenjem Mate ovog prelaznog roka se već iskupio, i bolje je obavljen posao nego prošlog.
Ima igrača kojima se treba i zahvaliti Evra, Rio, možda i Vidić. Ima igrača na koje i ne treba previše računati, Young, Valencia. Ima igrača u koje treba vjerovat i pružit im šansu Januzaj, Zaha, Lingard i jako dobri Powell na posudbi i drugi mladi igrači. Treba napravit rekonstrukciju malu, da se zamjene neki igrači sa boljim igračima ili potencijalima. Mora ostavit svoj trag u klubu, dovest igrače koji mu trebaju ( po mogućnosti da nisu iz Evertona :lol: ) I polako gradit Moyesov Manchester United, u koji on vjeruje i koji vjeruje u njega. Jesu ga zadesile i brojne povrede, i mora se priznat da nemamo sreće u nekim situacijama. Al' Moyes mora počet što prije gradit i pravit nešto svoje, da vidimo na šta to liči i kako će to funkcionisat. Valjda će ga i dobra sreća pogledat, a mi strpljivi da budemo, pa da se ubrzo vratimo gdje nam je i mjesto :twisted:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 jan 2014, 00:44

Gusar1995 je napisao/la:
Nane17 je napisao/la:Januzaj je trenutno najbolji,al gdje si to ti zakljucio da je za klasu bolji kad covjek nije odigro polvrijeme,i koji kurcev klinac,kad treba igrat kad bude imao 28-29!
Prvo da je bolji od naših krila igr'o bi jer Moyesu je u interesu da pobjeđuje. Drugo Zaha i ono što je igrao nije učinio ništa. Treće Zahine igre u CP su bile impresivne ali treba gledati u kakvoj ligi, protiv kakvih timova i slično

EDIT: Ne bih da vrijeđam ali ovo boldirano je smiješno komentarisati, ali reći ću ti samo da će igrati kad to bude zaslužio ;)[/qu

Smijesno je reci da je Young od nekoga bolji,to je smijesno vjeruj!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jan 2014, 00:46

I meni je smiješno ali je tako, barem u ovom trenutku htio ti to ili ne prihvatiti

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 jan 2014, 00:48

Gusar1995 je napisao/la:I meni je smiješno ali je tako, barem u ovom trenutku htio ti to ili ne prihvatiti
Mislis li da bi Young,Nani i Valencia pravili prevagu u CP-u kao sto je pravio Zaha?

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jan 2014, 00:48

Saurman je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Saurman opet u modu :lol: :lol: Kagawa i Jones polovnjaci. :lol:
Kagawa nije nikad pokazao ono što je radio u Dortmundu, barem ti znaš kakav je bio tamo u Bundesu. Jones je momak kojeg ubija u pojam ova rotacija s pozicije na poziciju. Kod Fergusona je igrao i desnog beka i CM, sad ga Moyes koristi samo kao CM, a on je rodjen da bude štoper.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 23 jan 2014, 00:51

@xGGMU To stoji al opet nije ni on ocekivao ovoliko povreda i losu formu skoro 90% tima . Opet doveo je fellainija i potreban je unitedu,al eto i on se ozlijedi . Transfer koentraa je propao zadnji dan zbog papirologije,nesto je tu usrano bilo .Vjerovatno ce on sad doci . Al deff treba sad potrositi sve sto su mu dali ,i prodati sto je vise moguce igraca. Al opet ne znas ni kakva je politika unutar kluba,kakav je dogovor njega i uprave i oko transfera. Sve to ima svoje.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 23 jan 2014, 00:53

Belmin6 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Kagawa nije nikad pokazao ono što je radio u Dortmundu, barem ti znaš kakav je bio tamo u Bundesu. Jones je momak kojeg ubija u pojam ova rotacija s pozicije na poziciju. Kod Fergusona je igrao i desnog beka i CM, sad ga Moyes koristi samo kao CM, a on je rodjen da bude štoper.

Deff za stopera :D kad se sjetim FM10 ili 11 ,varane & jones i miran 10 sezona :D 2 covera xD

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jan 2014, 00:55

Nane17 je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:I meni je smiješno ali je tako, barem u ovom trenutku htio ti to ili ne prihvatiti
Mislis li da bi Young,Nani i Valencia pravili prevagu u CP-u kao sto je pravio Zaha?
Moje mišljenje i moj stav ništa ne znači za Zahu ali očito tebi da.Pa evo
Mislim da je Valencia naše najbolje krilo, a onda Nani i sigurno da bi njih dva bili okosnica igre onog CP, a vejrujem i da bi Young isto bio važan igrač za taj CP...naravno Januzaja ne računam kao pravo krilo iako igra po strani

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 jan 2014, 00:59

[youtube][/youtube]

Kakve momak lopte daje, nevjerovatno ovo nam treba da je večeras barem on igrao yebali bi ih.. ne bih žalio i da su dali 70milki
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 jan 2014, 01:01

Gusar1995 je napisao/la:
Nane17 je napisao/la:
Moje mišljenje i moj stav ništa ne znači za Zahu ali očito tebi da.Pa evo
Mislim da je Valencia naše najbolje krilo, a onda Nani i sigurno da bi njih dva bili okosnica igre onog CP, a vejrujem i da bi Young isto bio važan igrač za taj CP...naravno Januzaja ne računam kao pravo krilo iako igra po strani
Ne,ti kazes :"da je bolji od nasih krila ,igrao bi",Nazalost ovi gore navedeni igraju na nasim krilnim pozicijama,pa si rekao da je klinac,sjeti se samo da su i Rooney i Ronaldo bili klinci kad su dosli,ali su dosli kod pravog strucnjaka i dobili odmah sansu,naravno ne usporedjujem Zahu sa njima to bi bilo apsurdno i smijesno,samo kazem nama treba nesto novo u igri,pa covjeka je Ferguson kaparisao da ga ne bi uzeo neko drugi kod nas truhne dok igraju panjevi gore navedeni, i da jadan je tim gdje bi Valencia bio okosnica!nemoj mislit da trazim svadju boze sacuvaj,samo razmjenjujemo misljenja ;)

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 23 jan 2014, 01:04

ragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakve momak lopte daje, nevjerovatno ovo nam treba da je večeras barem on igrao yebali bi ih.. ne bih žalio i da su dali 70milki
I zamisli kakvo smo pojačanje pri prekidima dobili. Sjajan izvođač kornera i slobodnih udaraca,a gledajući historiju Unitedu je uvijek potreban jedan maestro za prekide.

Evo izgleda da će već danas biti sve gotovo.

Juan Mata: Chelsea accept Manchester United's £37m bid

Manchester United have had a bid, believed to be in the region of £37m, accepted by Chelsea for Spanish midfielder Juan Mata.
The 25-year-old will have a medical on Thursday before completing a move to the Premier League champions.
Mata is expected to sign a four-and-a-half year deal at Old Trafford.
Ostatak na: http://www.bbc.com/sport/0/football/25849959
LUHG!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.