Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Prvo da je bolji od naših krila igr'o bi jer Moyesu je u interesu da pobjeđuje. Drugo Zaha i ono što je igrao nije učinio ništa. Treće Zahine igre u CP su bile impresivne ali treba gledati u kakvoj ligi, protiv kakvih timova i sličnoNane17 je napisao/la:Januzaj je trenutno najbolji,al gdje si to ti zakljucio da je za klasu bolji kad covjek nije odigro polvrijeme,i koji kurcev klinac,kad treba igrat kad bude imao 28-29!
Pitao sam te za alternativu?Nane17 je napisao/la:A da mozda ne trebamo gledat ovoga jos par sezona na ovom nivou,i nemojte mi samo ovi su igraci istroseni,tesko je naslijediti SAF-a,ima on svojih gresaka milion,nismo posteno napali nikoga otkad je on trener,gledam defanzivu ko u rukometu samo sto nije 6-0 nego 10-0 formacija u odbrani,ko god nam dodje mi se branimo,penale nam pucaju stoperi,Zaha nije zaigro za Manchester ni na Play Stationu otkad je ovaj dosao!R.J.W.G. je napisao/la:Mene samo zanima koga to ovi znalci vide kao zamjenu za Moyesa? Da nije možda 'arry? Big Sam?
Ubjeđen sam da će nakon povratka RvP-a i Rooneya uslijediti par pobjeda nakon kojih će biti standardni komentari:"Ma ne treba nam puno, jedan veznjak i možda krilo!"MoR je napisao/la:
Vide bilo koga, 20ak kola. Pa onda nakon 20 kola kada ne bude zadovoljavajuća (hiljadu bodova više od drugog, osvojena Liga šampiona u decembru i finale FA kupa u januaru) pozicija onda će i tog novog tjerati, pa tražiti još novijeg . Pa opet 20ak kola i tako u krug. To je takav tip ljudi i gotovo. Real Madrid i Chelsea sindrom.
Dobro se sjećam da je na ovom forumu u prošlosti znalo biti i komentara kojima se tjerao Alex Ferguson
Možda ti promšeni transferi bolje zvuči.Belmin6 je napisao/la:Saurman opet u modu![]()
Kagawa i Jones polovnjaci.
Moyes je donekle kriv za povrede Rooneya i RVP-a. Rizikovao je kad nije trebao.suhi je napisao/la:Ma dajte ljudi ovu ekipu fergi i mou da preuzmu ne bi nista puno bolji bili. RVP i Roney su 50% ekipe .
Sta ocekivati od chiche koji je bio zamjena 80% utakmica,welbecka koji je isto prosjek od napadaca,krila sta god igra.
Fletcher i Carick nisu u formi to je jos 20% ekipe .
U odbrani da ne pricam.
Da nije bilo ozlijeda silnih ,pogotovo ovih kljucnih igraca, ovo bi veceras bilo glatko 3:0,i dobar dio proslih tekmi.
Jednostavno Moyesu se poklopilo sve sto ne valja,ozlijede,losa forma mnogih,pritisak,i jbt ga sad .
Nek' zato Chelsea igra lepršavo. Poenta velikih ekipa i jeste u ta dva-tri igrača koji su prevaga i mogu riješiti utakmicu. Ako ćeš tako pričat, mi od odlaska Scholesa ne dominiramo i nemamo kontrolu u vezi..Cartman je napisao/la:Mnogi zaboravljaju da smo igrali kao qurac i kad su Van Persie i Rooney bili tu. Ovaj zadnji nas je par puta spasio sa solo akcijama, ali to je to. Igra je bila ista kao i sada i detalji su odlucivali o ishodu utakmica protiv ekipa na nivou Sunderlanda. Nemamo igre i ne mozemo nikoga izdominirat. Jadni smo. Ekipa ima fundamentalne probleme, sto ni takva dva igraca (pa ni Mata) ne mogu rijesit. To je do managera.
A citao sam nesto o tome,al opet da nije ,da su bili losi rezultati tad,bila bi kontra prica,to ti je vazda tako.Cartman je napisao/la:Moyes je donekle kriv za povrede Rooneya i RVP-a. Rizikovao je kad nije trebao.
Pripisujem krivicu i Moyesu, nije juče preuzeo klub pa da ga je sve snašlo. Amaterski je odradio ljetni prelazni rok, kojeg ne bi ni da se prisjećam. Imao je dovoljno vremena da pripremi ekipu na sve što slijedi. Dobio je najveći mogući posao kao menadžer fudbalskog tima, naslijedio je najvećeg Sir Alex Fergusona, u takav posao se ulazi sa vizijom i misijom, ja iskreno sumnjam u oba od ta dva.suhi je napisao/la:Ma dajte ljudi ovu ekipu fergi i mou da preuzmu ne bi nista puno bolji bili. RVP i Roney su 50% ekipe .
Sta ocekivati od chiche koji je bio zamjena 80% utakmica,welbecka koji je isto prosjek od napadaca,krila sta god igra.
Fletcher i Carick nisu u formi to je jos 20% ekipe .
U odbrani da ne pricam.
Da nije bilo ozlijeda silnih ,pogotovo ovih kljucnih igraca, ovo bi veceras bilo glatko 3:0,i dobar dio proslih tekmi.
Jednostavno Moyesu se poklopilo sve sto ne valja,ozlijede,losa forma mnogih,pritisak,i jbt ga sad .
Prvo da je bolji od naših krila igr'o bi jer Moyesu je u interesu da pobjeđuje. Drugo Zaha i ono što je igrao nije učinio ništa. Treće Zahine igre u CP su bile impresivne ali treba gledati u kakvoj ligi, protiv kakvih timova i sličnoGusar1995 je napisao/la:Nane17 je napisao/la:Januzaj je trenutno najbolji,al gdje si to ti zakljucio da je za klasu bolji kad covjek nije odigro polvrijeme,i koji kurcev klinac,kad treba igrat kad bude imao 28-29!
Mislis li da bi Young,Nani i Valencia pravili prevagu u CP-u kao sto je pravio Zaha?Gusar1995 je napisao/la:I meni je smiješno ali je tako, barem u ovom trenutku htio ti to ili ne prihvatiti
Kagawa nije nikad pokazao ono što je radio u Dortmundu, barem ti znaš kakav je bio tamo u Bundesu. Jones je momak kojeg ubija u pojam ova rotacija s pozicije na poziciju. Kod Fergusona je igrao i desnog beka i CM, sad ga Moyes koristi samo kao CM, a on je rodjen da bude štoper.Saurman je napisao/la:Možda ti promšeni transferi bolje zvuči.Belmin6 je napisao/la:Saurman opet u modu![]()
Belmin6 je napisao/la:Kagawa nije nikad pokazao ono što je radio u Dortmundu, barem ti znaš kakav je bio tamo u Bundesu. Jones je momak kojeg ubija u pojam ova rotacija s pozicije na poziciju. Kod Fergusona je igrao i desnog beka i CM, sad ga Moyes koristi samo kao CM, a on je rodjen da bude štoper.Saurman je napisao/la:Možda ti promšeni transferi bolje zvuči.Belmin6 je napisao/la:Saurman opet u modu![]()
Moje mišljenje i moj stav ništa ne znači za Zahu ali očito tebi da.Pa evoNane17 je napisao/la:Mislis li da bi Young,Nani i Valencia pravili prevagu u CP-u kao sto je pravio Zaha?Gusar1995 je napisao/la:I meni je smiješno ali je tako, barem u ovom trenutku htio ti to ili ne prihvatiti
Ne,ti kazes :"da je bolji od nasih krila ,igrao bi",Nazalost ovi gore navedeni igraju na nasim krilnim pozicijama,pa si rekao da je klinac,sjeti se samo da su i Rooney i Ronaldo bili klinci kad su dosli,ali su dosli kod pravog strucnjaka i dobili odmah sansu,naravno ne usporedjujem Zahu sa njima to bi bilo apsurdno i smijesno,samo kazem nama treba nesto novo u igri,pa covjeka je Ferguson kaparisao da ga ne bi uzeo neko drugi kod nas truhne dok igraju panjevi gore navedeni, i da jadan je tim gdje bi Valencia bio okosnica!nemoj mislit da trazim svadju boze sacuvaj,samo razmjenjujemo misljenjaGusar1995 je napisao/la:Moje mišljenje i moj stav ništa ne znači za Zahu ali očito tebi da.Pa evoNane17 je napisao/la:Mislis li da bi Young,Nani i Valencia pravili prevagu u CP-u kao sto je pravio Zaha?Gusar1995 je napisao/la:I meni je smiješno ali je tako, barem u ovom trenutku htio ti to ili ne prihvatiti
Mislim da je Valencia naše najbolje krilo, a onda Nani i sigurno da bi njih dva bili okosnica igre onog CP, a vejrujem i da bi Young isto bio važan igrač za taj CP...naravno Januzaja ne računam kao pravo krilo iako igra po strani
I zamisli kakvo smo pojačanje pri prekidima dobili. Sjajan izvođač kornera i slobodnih udaraca,a gledajući historiju Unitedu je uvijek potreban jedan maestro za prekide.ragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakve momak lopte daje, nevjerovatno ovo nam treba da je večeras barem on igrao yebali bi ih.. ne bih žalio i da su dali 70milki
Ostatak na: http://www.bbc.com/sport/0/football/25849959Manchester United have had a bid, believed to be in the region of £37m, accepted by Chelsea for Spanish midfielder Juan Mata.
The 25-year-old will have a medical on Thursday before completing a move to the Premier League champions.
Mata is expected to sign a four-and-a-half year deal at Old Trafford.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.