Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Chinaglia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2014, 21:38

ma treba nam Quaglia, a i Islu bih uzeo :D ovu dvojicu zadržite :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2014, 22:50

L'Avvocato je napisao/la:Marotta:"Prema Vučiniću i Guarinu, koji su veoma ozbiljni igrači, postupilo se krajnje nekorektno. U ovom slučaju Inter kao klub je odlučio da obustavi sve. Sve je bilo dogovoreno, verbalno smo dogovorili razmjenu, a znamo svi da se data obećanja, kako u životu tako i u svijetu fudbala, moraju poštovati. Predsjednik Agnelli je takođe od Thohira dobio sms sa zelenim svjetlom za transfer. A onda je sve propalo. Zbog čega, nije mi jasno. Pokušali smo zvati lično Thohira na telefon, ali se nije više javljao. To mi se nije desilo u 30 godina profesionalnog rada. U budućnosti ću biti mnogo oprezniji kada su dogovori s njima u pitanju zbog neozbiljnosti koju su pokazali".
Stvarno je steta sto mu nisu dozvolili da ih opet izlevati. Jbte, bas su bezobrazni ovi u Interu. :roll:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 jan 2014, 22:53

Nema to veze s time dragi moj Magični. Principi su u pitanju i data riječ. Vjerujem da znaš koliko to znači danas, koliko je to značilo od kako je svijeta. Obećanje se ne krši tek tako, a da ne pričam o tome što je odbio da se javi na telefon poslije.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 22 jan 2014, 22:58

Pravda za Allegrija!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2014, 23:00

L'Avvocato je napisao/la:Nema to veze s time dragi moj Magični. Principi su u pitanju i data riječ. Vjerujem da znaš koliko to znači danas, koliko je to značilo od kako je svijeta. Obećanje se ne krši tek tako, a da ne pričam o tome što je odbio da se javi na telefon poslije.
Normalno da data rec vazi, ali ima i toga da se ugovor racuna od momenta kada se potpishe, a ne kad se ljudi dogovore u kafani kolokvijalno. Ovde niko nista nije potpisao, tako da Marotta mozhe samo da ga fafla.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 22 jan 2014, 23:08

Fino se javi na telefon, i kaze odustali smo od dogovora ;) Ali eto, ne ocekujem da ti to razumijes

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 22 jan 2014, 23:15

MaGiCa je napisao/la:
Normalno da data rec vazi, ali ima i toga da se ugovor racuna od momenta kada se potpishe, a ne kad se ljudi dogovore u kafani kolokvijalno. Ovde niko nista nije potpisao, tako da Marotta mozhe samo da ga fafla.
Sad već kontriraš, samo da bi kontrirao. Ništa nije ukazivalo da će se dogovor blokirati, igrači već bili spremni da završe posao i odjednom stop! Riječ je o profesionalizmu ne o tome ko bi bolje prošao. Imali su vremena o tome da razmišljaju, i kako god bilo da bilo pristali su na trampu. Kao da je Marotta pištoljem na potiljku ubjeđivao ove kloceve da pristanu, u najmanju ruku.

Uostalom, završena priča i kbk šta i kako. Ali je osnovna kultura da se javiš na telefon, jbt nije pijaca.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2014, 23:37

firefirefirely je napisao/la:Fino se javi na telefon, i kaze odustali smo od dogovora ;) Ali eto, ne ocekujem da ti to razumijes
Zao mi je, @firefirefirely, ali trebalo bi da znas da nisu svi jednako intelektualno jaki poput tebe.
Znash, racio nije bash svima jaca kategorija. :(

Sad već kontriraš, samo da bi kontrirao. Ništa nije ukazivalo da će se ugovor poništiti, igrači već bili spremni da završe posao i odjednom stop! Riječ je o profesionalizmu ne o tome ko bi bolje prošao. Imali su vremena o tome da razmišljaju, i kako god bilo da bilo pristali su na trampu.
I onda je Moratti ubedio PSYja da odustane od tog poteza. Zato mozesh samo da otvoris prozor, zapalish pljugu/uzmesh Orbit zvake (ako nisi pushach) i udahnesh duboko - jer ne vredi se nervirati oko neostvarenih transakcija. 8-)
Uostalom, završena priča i kbk šta i kako. Ali je osnovna kultura da se javiš na telefon, jbt nije pijaca.
Osnovna je kultura i da ne varash, pa smo videli da se i to radilo. ;)

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 22 jan 2014, 23:45

MaGiCa je napisao/la:
Osnovna je kultura i da ne varash, pa smo videli da se i to radilo. ;)
Kakve to veze ima sa Marottom i manjkom profesionalnosti gore pomenutih? Još manje sa Tohirom, koji je pristao na deal pa se onda ušutio? Ne vidim direktnu vezu, samo forumsko palamuđenje.

I onda se pitaju što se stalno potencira farsopoli od strane Juventina, pa jbt u svakoj diskusiji vam je to osnovni argument. Vi ga potežete i kad se priča o jbnim trampama igrača 8 godina kasnije. :oops:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2014, 23:51

Stranac je napisao/la: I onda se pitaju što se stalno potencira farsopoli od strane Juventina, pa jbt u svakoj diskusiji vam je to osnovni argument. Vi ga potežete i kad se priča o jbnim trampama igrača 8 godina kasnije. :oops:

I potezacemo ga uvek, kad chopor bude pricao o "institucijama" (nastalim na politicko-tajkunskim vezama), "tradicijama" (napravljenim usled decenijskog efekta sive zone) i omalovazavao druge kao "manje vredne" i nazivajuci ih automatski "kompleksashima", jer oni ne navijaju za instituciju sa tradicijom, vec za obicne klubiche.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 22 jan 2014, 23:58

Ko je sad pričao o ''institucijama'' i ostalom galimatijasu kojim nas počasti u prethodnom postu? Gdje je čopor, nije valjda da sam kod tebe multipliciran pa me doživljavaš kao višestruku prijetnju? :shock:

Gubiš se čovječe, ja spomenuh dešavanja od prije par dana, nije valjda da haluciniraš? Jbte led. :lol:

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 23 jan 2014, 00:06

Magični je poznat kao notorni lažov jer je na vlastiti prijedlog i insistiranje prekinuo bilo kakvu komunikaciju sa čoporom još prije duže od godinu dana, ali opet konstantno isti spominje bez ikakvog povoda. Normalno, nije jedini ovdje, ima ih još, dakako.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jan 2014, 00:15

Tohir se ukljucio u statistiku blokova, trenutno je na jednom blokiranom udarcu :mrgreen:
nema potpisa

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 23 jan 2014, 00:16

Paranoja uzela mi dušu. :roll:

Frajer mi već par puta imputira nekakav čopor ničim izazvan, bez da uopće čita šta sam napisao. :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jan 2014, 00:17

uprava riome se izvinula za ispad bastosa :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 23 jan 2014, 00:19

Admir_Sa je napisao/la:Tohir se ukljucio u statistiku blokova, trenutno je na jednom blokiranom udarcu :mrgreen:
Neki bi rekli da se radi o autogolu, ali o tom potom. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2014, 00:27

fedeltafrotta je napisao/la:uprava riome se izvinula za ispad bastosa :lol:
Bastos ko neki seljober.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 jan 2014, 00:46

Sve je to dio Calcia. Ništa novo i sigurno neće biti posljednje.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 23 jan 2014, 01:17

Daniele De Rossi: "Iskreno, mislim da je gol Juventusa bio regularan. Meni se na terenu cinilo kao da lopta nije napustila igraliste, da sam na njihovom mestu protestvovao bih i to puno." :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 23 jan 2014, 01:42

Salabajzer je napisao/la:Magični je poznat kao notorni lažov jer je na vlastiti prijedlog i insistiranje prekinuo bilo kakvu komunikaciju sa čoporom još prije duže od godinu dana, ali opet konstantno isti spominje bez ikakvog povoda. Normalno, nije jedini ovdje, ima ih još, dakako.
A kako ti to sve kao novi clan znas? hoce li moderatori napokon reagovati i klonove trajno banovati?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.