NK Široki Brijeg

bezze
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la bezze » 22 jan 2014, 19:15

S kojim ste igračima pregovarali u zadnjih par sezona,a da vam nisu došli..

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 jan 2014, 21:36

brzi je napisao/la:Mislim da je Celje uzelo Ploja iz Maribora
Kis je otisao na posudbu negdje,mislio sam da je Celje u pitanju zato sto je mnogo medija to objavilo,uglavnom nije na popisu igraca u Antalyi niti ga ima na sluzbenoj stranici Hajduka medju igracima
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jan 2014, 23:03

Bosniacum Lilium je napisao/la: pa ja sam ih gledao par puta ove sezone, neugodni su dosta ;) Ako ste ih vi jednom nabili 4-5 golova u Vrapcicima ne znaci da ih mozete svaku tekmu tako
Nece svaku, ali hoce vecinu, uostalom to ovogodisnjih 6:0 sveukupno jasno demonstrira, a i tako je vec neko vrijeme. Ovo je ipak samo pripremna utakmica, tu poraze i pobjede ne gledam ni pod kakvim povecalom, doci ce na svoje, samo nek se svi spreme i ostanu zdravi, to hoce li izgubiti sve pripremne utakmice do pocetka prvenstva je nebitno ukoliko ce se prvenstvo i kup odraditi maksimalno ozbiljno i efikasno.
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jan 2014, 23:13

Fidelis ne laprdaj bezveze nego cestitaj. Bez obzira sto je prijateljska red bi bilo,ja sam onda ispao fer. Necemo o statistikama jer se sjecam po 19:0 za Velez kad ste bili 4ta liga.kad su igraci prvo poluvrijeme igrali uzbrdo a drugo nizbrdo i kad ste imali zaduzene ljude kad ode lopta u listicu
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 22 jan 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jan 2014, 23:18

Pa sta imam cestitati, prijateljska utakmica s nikakvim znacenjem? Ali evo, ako ti je bitno, cestitam, pretpostavit cu da je Velez bio bolji.
Mislim da je jasno da govorim o premijer ligi BiH s obzirom da sam napisao ''vec neko vrijeme''. Sjeca se i Leotar 10:0 ne tako davno, unutar iste lige, kamoli da usporedjujemo nekadasnje premijer ligase pod komunistickim patronatom i nizeligase. Sta ces, ne zivi se od proslosti. Omalovazavaj koliko hoces, no taj sami kamp je danas pojam za brojne, kamoli ostali kapaciteti.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 22 jan 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jan 2014, 23:21

Ma samo te testiram gledas li ocima fudbala kao ja ili je nesto drugo. Preko qrca cestitanja mi ne trebaju i da nebi ulazili u rasprave zelim ti laku noc
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jan 2014, 23:25

Da ti gledas nesto nogometnim ocima ne bi pubertetlijske gluposti i polupokusaje od humora gore pisao o ''ode lopta u Lišticu'' i slicno, dakle, time samo sam ponovno iskljucivo o sebi sve govoris i jasno pokazujes koliko ti sta smeta, a kao sto rekoh, ako ti je bitno i toliko znaci pobjeda u prijateljskoj utakmici lisenoj bilo kakvog rezultatskog znacaja, za sto ja osobno smatrah, a ocito pogresno zakljucih da nema nikakve logike nekome kao cestitati pogotovo s obzirom da sam bio na poslu i definitivno je nisam mogao ni gledati, onda u redu, primi moje cestitke jos jednom i laku noc, nemoj prerano ustati, postanes cangrizav.
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jan 2014, 23:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:Da ti gledas nesto nogometnim ocima ne bi pubertetlijske gluposti gore pisao o ''ode lopta u Lišticu'' i slicno, dakle, time samo sam ponovno iskljucivo o sebi sve govoris i jasno pokazujes, a kao sto rekoh, ako ti je bitno i toliko znaci pobjeda u prijateljskoj utakmici lisenoj bilo kakvog rezultatskog znacaja, za sto ja osobno smatrah da nema nikakve logike nekome kao cestitati pogotovo s obzirom da sam bio na poslu i definitivno je nisam mogao ni gledati, onda u redu, primi cestitke jos jednom.
Ma nema bola potrebe da mi cestitas preko qrca. Haj da nebi popusili ban i ti i ja zao mi je sto su ukenjali ovo prvenstvo s ona 4 kola jer bi sigurno to drugacije izgledalo da se sretnemo u martu. Ne radi ove pobjede danas nego sto ce Feja sigurno dobro posloziti i pripremiti ekipu na polusezoni. PS Ja fidelis ne ustajem ja sam uvijek budan
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jan 2014, 23:36

Pa, ne vidim neku svrhu cestitati nekome na pobjedi u utakmici bez rezultatskog znacaja. :) Ak je to nejasno, onda u redu.
Bitnije im je da nastave gdje su stali sa stabilizacijom, ne moze preko noci odjednom borba za Europu ili preambiciozni planovi, klubovi koji tako grandiozno bez pokrica najavljuju Europe i cudesa obicno iduce godine zavrsavaju u borbi za opstanak, da sad ne nabrajam primjere, brojni su, makar sebe smatraju za nekakav klub, jer eto, ''nekad smo...''. Na pravom su putu u Velezu za razliku od takvih, ali treba razumjeti i prihvatiti da u danasnje doba nogometa i kapitalizma nista ne pada sa neba niti drzava, regija, gradovi imaju novca da financiraju sportske klubove, tako da jedino vlastiti/poluprivatni rad, trud, ulaganje, strpljenje i stvaranje vlastitih uvjeta te kvalitetan strucni i igracki kadar u konacnici donosi rezultat, a ne samo neke od tih stvari zasebno, inace je to kratkog daha i vijeka.
Moras malo, sacekat ce ribe i iduci dan. :)
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jan 2014, 23:50

Moja vjecita zrtva :P :P :) :) bokic fidic :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 jan 2014, 00:00

Aako ti tako smatras. Ajde, davno je treci dnevnik zavrsio, zena odavno legla, vrijeme ti je. ;)
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 jan 2014, 00:10

ŠB_Fidelis je napisao/la:Aako ti tako smatras. Ajde, davno je treci dnevnik zavrsio, zena odavno legla, vrijeme ti je. ;)
Necu vise vidim poceo si mucat :lol: :lol: :lol: zaboravio ja imamo i kup pa mozda se sretnemo ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 jan 2014, 00:16

Dugosilazno a.
Pa eto, za nas idealno, blizu, ne trosis se niti putujes, a u vecini slucajeva prodjemo dalje.
...Život za Široki...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2014, 01:00

na stranu prepucavanje vas dvojice... :mrgreen: ali Fidelis je upravu u jednom a to je da se preko noći ne može očekivati rezultat, potrebno je dosta rada i truda, jer mi nismo bogato društvo pa da se razbacujemo novcem, nego smo primorani iz ničega praviti nešto. Mogao je Velež dizati kredite da bi igrao Evropu, zarad instatnt uspjeha, a niko se ne pita šta ako ne uspijemo? Ko će vraćati te novce?

Jest da je prošlo dugo vremena od igranja u Evropi, ali kada shvatimo sav belaj kroz koji smo prošli, dobro je da uopšte i postojimo. Zato će nam trebati još malo strpljenja za konačni cilj a to je klub koji će konačno stati na svoje noge. Nema više onih vremena kada su RO davale novce klubovima, brale danas moraš i nogama ali i rukama kopati da bi iskopao koji dinar, a tek su sada ljudi u Veležu počeli shvaćati da sami moraju pronalaziti novac, grad i država nemaju interes ni za jedan klub. Žalosno, ali istinito.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jan 2014, 08:03

moglo bi se Rukavinu sad dovest :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 jan 2014, 08:09

Čisto sumnjam da bi on htio doći u Siroki,Sinovčić mu je menadžer i vjerovatno bi tražio preveliku placu

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 23 jan 2014, 09:56

Nego, koga je došao gledati Vučević? Usput : NK Lokomotiva s današnjim danom sporazumno je raskinula ugovor s igračem Ivanom Lendrićem.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 23 jan 2014, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 jan 2014, 10:00

Lendric bi bio odlično pojačanje,u Zrinjskom je razvaljivao

HRHB

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 jan 2014, 10:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dugosilazno a.
Pa eto, za nas idealno, blizu, ne trosis se niti putujes, a u vecini slucajeva prodjemo dalje.
1:1 u prolascima u kupu. Vi ste nas u onom polufinalu a mi vas kad je u Sirokom zavrsilo 6:2 a u Mostaru 5:0 za Velez ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 jan 2014, 11:00

Lapsus linguae, htio sam reci a u vecini slucajeva dobro prodjemo dolje, al eto vec je i kasno bilo.
AlemC85 je napisao/la:na stranu prepucavanje vas dvojice... :mrgreen: ali Fidelis je upravu u jednom a to je da se preko noći ne može očekivati rezultat, potrebno je dosta rada i truda, jer mi nismo bogato društvo pa da se razbacujemo novcem, nego smo primorani iz ničega praviti nešto. Mogao je Velež dizati kredite da bi igrao Evropu, zarad instatnt uspjeha, a niko se ne pita šta ako ne uspijemo? Ko će vraćati te novce?
Ne bi nitko, u tome i jest stvar, i zato dobro i rade i to ne treba omalozavati ili pozurivati u vlastitim redovima, bez obzira kakve zelje i ambicije bile, trebalo je i Širokom 20 godina da danas bude najstabilniji klub u Premijer Ligi, ali im/nam nitko nije nista poklonio nego se samo uradilo i godinama strpljivo ulagalo, bez ikakvih regionalnih, drzavnih, gradskih ili inih novaca.
''Najpametnije'' bi im (Velez) bilo da se naprave sad k'o ''inteligentni'', najave nekakav pohod na Europu, zaduze se preko glave, potpisu 3-4 igraca do kraja godine na fiktivne ugovore (koji ce ih naravno kasnije tuziti i onemoguciti u dobivanju bilo kakve licence i uvesti klub izvan likvidnosti) koje nikad nece isplatiti, i jos pri tom ''zaborave'' uplatiti porez i obveze drzavi (naravno pritom obavezno glumeci dostonije ueber patriote za tamo neke ''skutore'' i slicne, koji svoje obveze makar ispunjavaju). I sta na kraju? Na kraju plac ''ne daju nam sto smo zasluzili na zelenom terenu!'' Smijehurija, teska. Ali ta prica ne prolazi nigdje nego u nas jer su ljudi, a pogotovo takvi nogometni subjekti, navikli da im se dijeli fakticki po dekretima sakom i kapom u bivsoj drzavi i bivsem sustavu.
No nije BiH Jugoslavija da ima para i para i da vlada socijalisticko drustvo ili da se osjetno manje placa vrhunski nogomet potreban za kvalitetan euro rezultat u odnosu na danas ili da iza tebe stoje grad, citava regija, pa i drzava, davno su ta vremena prosla, to je u potpunosti neusporedivo sa danasnjim nogometom i stanjem, ali eto imas i onih koji to jednostavno nece i nece ili ne zele da prihvate zbog stanja vlastite dereliktnosti, sjete i nemoci pa upadaju u zamku od toga da, za razliku od Veleza i drugih sto ja izuzetno cijenim i zato nikad nista protiv reci necu, npr., placu i kukaju kako im nitko nista ne daje i cekaju oprost duga ili se sablazne kako drugi mogu biti gdje su oni ''nekad bili'', a nista, ali bas nista ne rade po pitanju da se sami pokrenu i pomaknu s mjesta.
Jest da je prošlo dugo vremena od igranja u Evropi, ali kada shvatimo sav belaj kroz koji smo prošli, dobro je da uopšte i postojimo. Zato će nam trebati još malo strpljenja za konačni cilj a to je klub koji će konačno stati na svoje noge. Nema više onih vremena kada su RO davale novce klubovima, brale danas moraš i nogama ali i rukama kopati da bi iskopao koji dinar, a tek su sada ljudi u Veležu počeli shvaćati da sami moraju pronalaziti novac, grad i država nemaju interes ni za jedan klub. Žalosno, ali istinito.
To i ja kazem, tocno u potpunosti.

Android je napisao/la:Lendric bi bio odlično pojačanje,u Zrinjskom je razvaljivao
Ovo bi nemjerljivo bolji izbor bio od Rukavine.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cuspajz, Guest1945, Istinski, riki46, Zigazaga i 57 gostiju.