Ovaj naslov je stvarno prešao svaku mjeru

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Zar ti nisi rekao da neceš više dolaziti na ovaj pdf ? Ccc, nisam se nadao to od tebe.Virtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-bl ... alu/123045
Ovaj naslov je stvarno prešao svaku mjerui Beganović ima nešto protiv Uniteda
odbijVirtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-bl ... alu/123045
Krajnje pesimistično. Ipak radi se o najtrofejnijem klubu i aktuelnom šampionu Engleske, koji nikada neće biti "bez šansi" bez obzira na protivnika.rio_Ferdy88 je napisao/la:To se zove realno razmišljanje
U tebe se izgleda na podforumu EPL uključuje troll mode. Samo, nije to baš nešto uspješno ili kreativno, puno bolje to može, ali eto...Virtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-bl ... alu/123045
I mene zanima, gdje nestade čovjek?rio_Ferdy88 je napisao/la:btw šta je sa Thunderom, znal' ko
Moj Cartmane al je i izbor izvodjaca katastrofalan,odbr je velik prob Evra je kriminalan,Mata nam moze pomoc,al odbrana je rupaCartman je napisao/la:Penali su lutrija, izveli smo ih katastrofalno, ali ono sto smo pokazali u 120 minuta prije je pravi problem. Sunderland je bio jaci u cijeloj utakmici, koliko je prilika United stvorio? 2-3? Igre jednostavno nema, ona zamjena Kagawa-Valencia je nevjerovatna. De Gea napravio kriminalnu gresku, za ono nema izgovora. Jednostavno amaterski.
Moyes ne zna sta ce, a nema Rooneya i Robina da ga spasavaju.
Sve su prilike da ce nas isprasit.Gusar1995 je napisao/la:Samo nas još Olyimpiakos treba izbacit i ciao amore
Glavni problemi su ljevi bek, te veza, kako ofanzivna tako i defanzivna plus izostanak tandema RVP-Rooney. Ekipa nema vodju, naprosto nema igraca-dva koji ce stvar preuzeti u svoje ruke.. Januzaj je jos mlad za takve stvari...AA23 je napisao/la:Au, Mata je dobar igrac nema sumnje, al platit ga skoro ko Ozila![]()
I nije se naigrao, doduse i mislim da je greska Chelsea sto ce ga pustiti jer kada on igra meni Chelsea djeluje opasnije ali na gubitku su, sa Matom mozete se skroz preporoditi, imati opet ubitacan napad al odbrana je cini mi se sada veci skripac nego napad?
I NOVI MENADZER U TO SAM SVE VISE SIGURAN,DA JE OVAJ PROMASAJ VECI OD BEBEA!trxel je napisao/la:Glavni problemi su ljevi bek, te veza, kako ofanzivna tako i defanzivna plus izostanak tandema RVP-Rooney. Ekipa nema vodju, naprosto nema igraca-dva koji ce stvar preuzeti u svoje ruke.. Januzaj je jos mlad za takve stvari...AA23 je napisao/la:Au, Mata je dobar igrac nema sumnje, al platit ga skoro ko Ozila![]()
I nije se naigrao, doduse i mislim da je greska Chelsea sto ce ga pustiti jer kada on igra meni Chelsea djeluje opasnije ali na gubitku su, sa Matom mozete se skroz preporoditi, imati opet ubitacan napad al odbrana je cini mi se sada veci skripac nego napad?
sve je uzalud mi isti smo ko pre samo samo samo redamo porazeCartman je napisao/la:Barem je po prvi put nakon drugo vremena bilo zanimljivo. Nekoliko euforicnih trenutaka na kraju. Ali sve uzalud.
Druže šta je tu čudno da košta kao Ozil.Pa ko je pratio Matu u dosta segmenata je bolji od Ozila..ako nije bolji oda su tu negdje ,znači i cijena je tu negdje.Ovo što trenutno ne igra u Chelsea,je do Moua i njegove postavke igre nikako do mate.Dobili ste jednog top igrača na svojoj poziciji,a ostavili RVP i Roonija..par dobrih kupovina ,jednog srednjeg,bokovi i to je to ,,,opet ste vrh...da se razumijemo ja sam teški Chelseaovac....ali ovo je extra potez vašeg tima...samo mogu čestitati...AA23 je napisao/la:Au, Mata je dobar igrac nema sumnje, al platit ga skoro ko Ozila![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.