FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JerryLouis
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JerryLouis » 22 jan 2014, 22:07

DukeOfWellington je napisao/la:
rammstein je napisao/la:"bez jakog Sarajeva nema jakog zelje"...
obicna foluska...
isto ovo govore u hrvatskoj, bez jakog dinama nema jakog hajduka, eno jak dinamo a hajduk nista... desetak godina

bez jake zvezde nema jakog partizana.. partizan ubi puru u njima.... i td. i td.
Pa i kod nas je tako, Željo hara godinama a Sarajeva nigdje.
Druze, to se moze reci za titule unazad par godina, ali za medjusobne duele nikako. :-)

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 22 jan 2014, 22:11

DukeOfWellington je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: naravno ;)
zato si ti i ovde na temi SARAJEVA
jer nisi zabrinut ;)
Budem i na temi Travnika jer sam zabrinut. Nikad se ne zna, ako uhvate niz naša prednost će se brzo istopit'.
šta te boli neka stvar za Travnik. Ako se kod nas dešavaju pozitivne promjene i da u budućnosti više nećemo biti krkanski tim sa namještanjima odmah treba pojebavati.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2014, 22:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Ama nije nam on pojacanje sta naglabamo bezveze. Ako ti je dobar kupite ga vi, upssss ne mozete :mrgreen:
ja ne navijam za zelju. nego mi smijesno kad bi dosao svi bi se nogom u guzicu udarali a sad fol ne valja...
meni nekako totalno nerealno izgleda to sto se on dovodi u vezu sa sarajevom uopste i ako bi dovodili jos napadaca a ja mislim da nema potrebe za tim onda bi bolje bilo da se mogao beciraj dovesti.
You are someone else I am still right here

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2014, 22:14

fera je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ama nije nam on pojacanje sta naglabamo bezveze. Ako ti je dobar kupite ga vi, upssss ne mozete :mrgreen:
ja ne navijam za zelju. nego mi smijesno kad bi dosao svi bi se nogom u guzicu udarali a sad fol ne valja...
meni nekako totalno nerealno izgleda to sto se on dovodi u vezu sa sarajevom uopste i ako bi dovodili jos napadaca a ja mislim da nema potrebe za tim onda bi bolje bilo da se mogao beciraj dovesti.
Pasice nece se jos napadaca dovesti, a moj post se nije odnosio na tebe nego na terabajta :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 22 jan 2014, 22:15

Mnogi padnu zbog alkohola,kafana,nocnog zivota.Jednostavno kada bi ti rukavina dosao u jednoj utakmici i prvim dodirom s loptom vidio bi kakav je igrac.Ne moze doci jer nije otisao na Tajland ko Komazec sa 25 god..pa mu rekli da obicno se tu ide pred kraj karijere hahhaah pa onda dodje u Sarajevu.Rukavina je igrao u grckoj u klubu u kojem sanjaju neki da vodu nose.Gdje je trebao otici da nije lud,moze igrati u klubovima petice..Kod nas bi bio tata fudbala,ali nije ova liga njegov nivo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2014, 22:19

vecaveca je napisao/la:Mnogi padnu zbog alkohola,kafana,nocnog zivota.Jednostavno kada bi ti rukavina dosao u jednoj utakmici i prvim dodirom s loptom vidio bi kakav je igrac.Ne moze doci jer nije otisao na Tajland ko Komazec sa 25 god..pa mu rekli da obicno se tu ide pred kraj karijere hahhaah pa onda dodje u Sarajevu.Rukavina je igrao u grckoj u klubu u kojem sanjaju neki da vodu nose.Gdje je trebao otici da nije lud,moze igrati u klubovima petice..Kod nas bi bio tata fudbala,ali nije ova liga njegov nivo.
Ne treba nam gori od Travancica, a ovaj to jeste sto se discipline tice.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2014, 22:20

vecaveca je napisao/la:Mnogi padnu zbog alkohola,kafana,nocnog zivota.Jednostavno kada bi ti rukavina dosao u jednoj utakmici i prvim dodirom s loptom vidio bi kakav je igrac.Ne moze doci jer nije otisao na Tajland ko Komazec sa 25 god..pa mu rekli da obicno se tu ide pred kraj karijere hahhaah pa onda dodje u Sarajevu.Rukavina je igrao u grckoj u klubu u kojem sanjaju neki da vodu nose.Gdje je trebao otici da nije lud,moze igrati u klubovima petice..Kod nas bi bio tata fudbala,ali nije ova liga njegov nivo.
odudarao bi kao turkovic svojevremeno. od kad zeke nema meni ova liga nije interesantna.
You are someone else I am still right here

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 22 jan 2014, 22:26

Travancic je ponasanjem mala maca za Haurdica i Handzica.Koliko su talentovani mogli su da igraju i bez treninga nekada,nicija nije do zore.Dodje iz guzice u glavu.Za Sovsica kazu da je najbolji koji je bio na Kosevu poslije Skore al ubi ga arogancija,pohlepapa i tu je gdje je.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jan 2014, 22:34

Trivunovic je pravi gospodin lik 8-)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/trivunov ... tva/123028" onclick="window.open(this.href);return false;

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2014, 22:34

Sta kaze Vule tu je Bilbija i ovaj novi Krstevski :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 jan 2014, 22:39

Ante Rukavina je dobar igrac ali sad od njega vi pravite fudbalera koji je sad sposoban uci u prvi tim recimo Galatasaraya a nije.

U ovom trenutku on i jeste "prevara od igraca" jer evo vec par godina nista konkretno nije napravio. Moje misljenje da on treba FKS jer ovaj Kristo moze igrati i druge pozicije koliko sam primjetio.

P.S. Ako ga povrede zaobidju mislim da bi Kristo mogao vrlo lako biti jedno od najbolji pojacanja kluba u zadnje vrijeme.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2014, 22:44

aS_Roma je napisao/la:Trivunovic je pravi gospodin lik 8-)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/trivunov ... tva/123028" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se zayebase ovi iz Borca pa uzese Krunica za sportskog direktora a ne zna sastaviti 2 recenice.Mislim,nije da mi nije drago zbog tog,nasuprot. 8-) :mrgreen:
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jan 2014, 22:58

miky_hz je napisao/la:Sta kaze Vule tu je Bilbija i ovaj novi Krstevski :lol:
haha vidiš nisam to ni primjetio iako sam ga pomno slušao. :lol:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 22 jan 2014, 23:01

Nije za Galatasaraj.Za liga petica bio,jeste,bice to su druge stvari.Kvalitet je cudo.Dodje i Krsto ko da je Pele **** Rabotnicki.Smjesno al Da Bog da zabijo a nase Sarajevo sve osvojilo.Nek igra kvalietet pa ko god bio.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jan 2014, 23:09

Head je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Trivunovic je pravi gospodin lik 8-)

Sto se zayebase ovi iz Borca pa uzese Krunica za sportskog direktora a ne zna sastaviti 2 recenice.Mislim,nije da mi nije drago zbog tog,nasuprot. 8-) :mrgreen:
Fakar frajer prica za 10 kulturan i sve nema sta ...

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 22 jan 2014, 23:10

Svaka mu cast na intervjuu, tecno, fino, kulturno, da je vise ovakvih ljudi u BH fudbalu

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jan 2014, 23:17

" onclick="window.open(this.href);return false; a jbt

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 22 jan 2014, 23:18

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bilbija- ... tvo/123026" onclick="window.open(this.href);return false;

00:23 Abdihodzic budaletina :lol: :lol: :lol: :lol:

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 22 jan 2014, 23:34

Zna li iko od vas kad je snimak utakmice na MojaTV ?
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 jan 2014, 23:34

rammstein je napisao/la: a jbt
Travancic je doktor fudala samo mu prethodni trener nije dao da igra dovoljno a da zna svi smo se mogli uvjeriti. Ocekujem da ga Jarni spremi i da nam bude glavni igrac na proljece.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, Tarapi i 195 gostiju.