HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zorz
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zorz » 21 jan 2010, 22:19

Sta ovo na Novoj TV kazu bilo 12 000 gledalaca na utakmici?

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 jan 2010, 22:20

Naravno Dinamo ih je mogao rasturit ali nisu oni išli za tim.Čuvaju se,nek su pobijedili baš mi je drago.
Sorry Mostraci. ;

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 jan 2010, 22:36

Dokazali smo da se možemo nositi sa Dinamom.Njima respekt,ali danas su ih vile pronosale i uspijeli su pobijediti.Može svatko govoriti što hoće,ali ova danas igra Zrinje je bila fenomenalna.Kad vidiš naše MOSTARCE juniore (klupa) da se onako nose sa skupim zvjezdama svatko tko voli Zrinju treba biti presretan.I samo još da napišem sigurno uzimamo jednu titulu,ako ne i obe. ;)

PS:Normalno da smo pjevali kao i uvijek ;)

IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jan 2010, 22:40

antipolitika2 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Gledao sam vecinu susreta, po meni je Zrinjski bio bolji ili u egalu, ali naravno sve su ovo pripremne utakmice i ne treba uzimati sve te rezultate pod ozbiljno, no, iako je poraz, nisu odigrali losije od Dinama koji je ipak pojam za ex yu nogomet, manje-vise, i to je ta prevaga u korist HNL-a, dok ostale ekipe iz te lige najbolje BH momcadi mogu dobiti bez nekih vecih problema, znam i po nasem primjeru jer redovito u pripremnim utakmicama nadigramo ekipe iz hnl-a. Mi smo od Hajduka izgubili na racun poklonjenog penala domacinu, npr., tako da te razlike i nisu bas prestrasne ukoliko BH momcadi imaju na okupu svoje glavne igrace kroz godinu, a ne kad ih vecina proda prije Europe i onda se pocne krpati diskutabilnim imenima i naravno da tad malo sta moze napraviti.
ma sve ti je to danas u nijansama tko se imalo bavi profesionalno nogometom,eno gledam malog Sunjica odbijaju se Dinamovci od njega kao od zida,al mislis li da ce nasa uprava ili bilo koja uprava u BiH uspjeti prodati onakvog igraca za realnu sumu,pa kad onaj Lovren vrijedi 8mil,Sunjic vrijedi ako nista pola od te sume,al jbg to sto je s druge strane granice gdje se igraci cijene po 50 000 60 000eura sto je zalosno,citam i onaj Vranjes iz borca ode za nesto malo para a jedan od jacih igraca lige.
Zrinjski da je danas imao pravog golgetera mogli smo cak i pobjediti Dinama no ostala je stara boljka a to je nerealizacija ,ekipi treba 7,8 100% sansi da bi dali gol a to nije dobro u modernom nogometu,Dinamo prvi put pred golom i gol,naravno treba imati i srece ali u ovakvim utakmicama i evropskim pogotovo protiv slovana gdje je bila ista prica kao protiv Dinama,na terenu odlicni,igra se brzo i moderno al nema tko postici taj gol!
al valjda ce biti bolje,mozda proljece donese rapsodiju golova,pohvale Kordicu koji je danas odigrao dobru partiju kao i Sunjicu i Markovicu te Zadri!
Dinamo zna kako igrati takve utakmice, i to iskoristava. Zrinjski to nema. Kao ni brojni klubovi u ligi. To je isto ono na sto oni naidju u Europi nakon setnje u HNL-u. I onda, dzaba sto ce dominirati, sto ce biti u egalu, sto ce stvoriti prilike, kad ce protivnik iskoristiti jedan detalj nepaznje, nebalansa tvoje ekipe i zabiti svoju sansu koju ce stvoriti jedan ili dva pojedinca koji odskacu od ostalih na terenu. To razlikuje te momcadi. Necu se sad sloziti da je bas u nijansama razlika, Dinamo ipak dosta odskace od regije, ali da je neka uvjerljiva razlika, i nije, mada opet sve ovisi kakva je utakmica, gdje, za sto se bori, itd. A sto se tice cijena i transfera. Boze moj, ne postizu ni iz hnl-a ostali bas bajne cifre, ali postizu vise, radi ratinga lige, sredjenije drzave, a Dinamo je jednostavno prica za sebe, to se ne moze ni s cim usporedjivati iz regije, velik je to novac, i oni su vec prodavali igrace na taj nacin i oni imaju svoju cijenu. Nekoliko igraca iz Zrinjskog, Širokog, Borca, Sarajeva, bi nasli mjesta u Dinamu, i vrijedili bi sigurno vise nego ovdje, ali boze moj. Uglavnom, tako ti je to.
...Život za Široki...

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 21 jan 2010, 22:42

Tema HŠK Zrinjski :!:
Rođeni brato

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 jan 2010, 22:55

slika

Sljedeća prijateljska utakmica je u srijedu sa mađarskim klubom fc Diósgyőri.

IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 jan 2010, 23:56

Vlado Lesinar se javlja i proziva ostale grupe po nacionalizmu i ostalim glupostima a njegovi napisase svima nama znan transporent koje je najgnusnije dijelo tj parola u povjesti navijackih grupa! :cry: :cry:
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 21 jan 2010, 23:59

antipolitika2 je napisao/la:Vlado Lesinar se javlja i proziva ostale grupe po nacionalizmu i ostalim glupostima a njegovi napisase svima nama znan transporent koje je najgnusnije dijelo tj parola u povjesti navijackih grupa! :cry: :cry:

upravo tako...a da ne govorim šetalice i ostale stvari....ono što su oni radili nema ni u ruandi FUJ!!!!

bar mi čuvamo čast sami sebe a ne veličamo "gnusne zločine" al eto vlado osjetio potporu drugih grupa da pada po nama pa mu grupa dala dozvolu da pise o nama....

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 22 jan 2010, 00:02

Ma eto ga tamo,cudan lik,pita danas jel bilo problema po gradu,tuca,ovo ono :D ,jadan neki lik .
Veseli me sto svi hrv. mediji pisu da je BH prvak bio puno bolji te da je Dinamo sretno pobjedio :D :D :D

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 22 jan 2010, 00:24

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 jan 2010, 00:39

ja mislim da je dinamo odigro sa rucnom realno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 22 jan 2010, 00:49

tax je napisao/la:ja mislim da je dinamo odigro sa rucnom realno
a ja mislim da smo mi odigrali sa ugasenim dizelskim motorom 16-om :D

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 22 jan 2010, 00:59

možda su u šumi :shock:

dinamo je igrao punom snagom...na tribinama maminjo i barišić...da vidim ko se smije zajebavati,igrali su ko za bodove.....a mi osim prvih 15 min,koje smo odigrali ispod svoje razine,malo više iz nekog respekta...ali kad se upalio stroj za mljevenje,6 slovima ŠEST 100 postotnih šansi promašimo...a dinamo napravi nama ukupno 3...jbg ...čestitke ali sa našom igrom kao večeras,nema ko šta tražiti protiv nas u prvenstvu ;) ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 22 jan 2010, 02:02

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
možda su u šumi :shock:

dinamo je igrao punom snagom...na tribinama maminjo i barišić...da vidim ko se smije zajebavati,igrali su ko za bodove.....a mi osim prvih 15 min,koje smo odigrali ispod svoje razine,malo više iz nekog respekta...ali kad se upalio stroj za mljevenje,6 slovima ŠEST 100 postotnih šansi promašimo...a dinamo napravi nama ukupno 3...jbg ...čestitke ali sa našom igrom kao večeras,nema ko šta tražiti protiv nas u prvenstvu ;) ;)
Sta ima jos kod tebe,vi ako bude medju prvih 5 valjat ce , moje prognoze :
Sarajevo
Siroki
Borac
Velez
Zeljo
-Mozda vi !!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 22 jan 2010, 10:05

joj ultrasi jeste smijesni pa vi mislite da se dinamo mucio protiv vas pa sta vam je onaj nakav igrac vas izjavljuje cilj nam je dupla kruna pa bolaan nemozete vi sarajevu nista ni vi ni niko u ovoj drzavi i pricacemo u majo abd dan poslije kada se ratim pijan iz titove
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 22 jan 2010, 10:47

hz_1987 je napisao/la:joj ultrasi jeste smijesni pa vi mislite da se dinamo mucio protiv vas pa sta vam je onaj nakav igrac vas izjavljuje cilj nam je dupla kruna pa bolaan nemozete vi sarajevu nista ni vi ni niko u ovoj drzavi i pricacemo u majo abd dan poslije kada se ratim pijan iz titove
Tako je kralju...ko visoko leti - nisko pada!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 jan 2010, 10:51

Ada je napisao/la:
hz_1987 je napisao/la:joj ultrasi jeste smijesni pa vi mislite da se dinamo mucio protiv vas pa sta vam je onaj nakav igrac vas izjavljuje cilj nam je dupla kruna pa bolaan nemozete vi sarajevu nista ni vi ni niko u ovoj drzavi i pricacemo u majo abd dan poslije kada se ratim pijan iz titove
Ko sad ovde visoko leti? Da nisu i jedni i drugi ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 22 jan 2010, 10:56

Stole iz Bora je napisao/la:
Ada je napisao/la:
Ko sad ovde visoko leti? Da nisu i jedni i drugi ... ;)
Dobra ta!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 jan 2010, 10:58

Ma Zrinjski je za vas velesila čuj prepucavanja DINAMO JE ZA VAS INSTITUCIJA.Nemože te parirati purgerima ni u čemu!!!!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 jan 2010, 14:42

Kako se uvijek gluposti svežete, golemo!?
Tko je bio jučer na utakmici, imao je šta za vidjeti. Svi simpatizeri Zrinjskog mogu biti ponosni na igru,a ni rezerve nisu bile ništa lošije od dinamovih, dapače. Po svemu prikazanom zaslužili smo makar nerješeno ali nije bitno. Volim da smo odigrali dobro nego pobjedili bez igre.
Možda nije grizao Dinamo ali nije ni Zrinjski. Igrala se prijateljska utakmica bez nervoze,a više su grubih startova narlavili plavi nego bijeli tako da se ni oni nisu samo šetali.
Uglavnom, uz solidan raspored koji imamo i oporavljene igrače sigurno smo jedna od najboljih ekipa u ligi i to je činjenica. Ako bude malo sreće (koju nismo nikako imali u prvom dijelu) trebali bi opet izboriti Europu.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.