Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Serie A
Pa sta bi bilo da Juve dobio sinoc, sigurno bi ovaj admir zavrsio u bolnici od visokog pritiska 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ma kakvi, pravdali bi se da Coppa nije imperativ, te da ekipa igra samo za Serie AAvantiSignora je napisao/la:Pa sta bi bilo da Juve dobio sinoc, sigurno bi ovaj admir zavrsio u bolnici od visokog pritiska

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
I u cemu je onda razlika, i vi sad nakon ispadanja kazete da vam je kup nebitan a da ste prosli prcali biste ih ko sto oni vas prcaju 
Nego, dajte se uozbiljite, previse se ovo sve u zadnje vrijeme svodi na djecija prepucavanja.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Nego, dajte se uozbiljite, previse se ovo sve u zadnje vrijeme svodi na djecija prepucavanja.
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Muxa, ne prekidaj zabavu. Momci samo vi nastavite. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
oni mene napadaju kao da ja pravim ove stvari, al ja samo citam vijesti, citam vijesti, haloooo 

nema potpisa
Ja te nisam napao, ja sam ti postavio pitanje, evo opet, čekam odgovor.

Stranac je napisao/la:Admire koja ti titula draža, polufinale kupa ili anglo-italijanski kup?![]()
![]()
- Salabajzer
- Kontakt:
Fazon je što ti nas pokušavaš isprovocirati, a u sebi se grizeš od muke jer ti je krivo što je Juve prvi i što tvoja Roma ne može nikako da mu priđe.
zato sto to i vecinom jesu djeca. malo je ovdje pravih normalnih i zrelih navijaca Juvetusa.muxa je napisao/la:I u cemu je onda razlika, i vi sad nakon ispadanja kazete da vam je kup nebitan a da ste prosli prcali biste ih ko sto oni vas prcaju

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- AvantiSignora
- Kontakt:
Rece onaj ko spominje tudju familju itd... 

Bravo! +1muxa je napisao/la:I u cemu je onda razlika, i vi sad nakon ispadanja kazete da vam je kup nebitan a da ste prosli prcali biste ih ko sto oni vas prcaju

- IlPrincipe
- Kontakt:
Timovi sa najvećim posjedom lopte u Serie A ove godine ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Postavljao je baresi to već. Iz ovoga se može zaključiti džaba ti posjed ako ne znaš šta ćeš sa loptom, eto ti primjer Milana.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bas to, smucio mi se vise posjed kad dodjemo do gola pa vracamo loptu nazad 

Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Marotta:"Prema Vučiniću i Guarinu, koji su veoma ozbiljni igrači, postupilo se krajnje nekorektno. U ovom slučaju Inter kao klub je odlučio da obustavi sve. Sve je bilo dogovoreno, verbalno smo dogovorili razmjenu, a znamo svi da se data obećanja, kako u životu tako i u svijetu fudbala, moraju poštovati. Predsjednik Agnelli je takođe od Thohira dobio sms sa zelenim svjetlom za transfer. A onda je sve propalo. Zbog čega, nije mi jasno. Pokušali smo zvati lično Thohira na telefon, ali se nije više javljao. To mi se nije desilo u 30 godina profesionalnog rada. U budućnosti ću biti mnogo oprezniji kada su dogovori s njima u pitanju zbog neozbiljnosti koju su pokazali".
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
u pravu je čovjek, poslujte s nama, prodajte nam Quagliu 

Nosite ga besplatno. Eto vam i Padoin sa njimChinaglia je napisao/la:u pravu je čovjek, poslujte s nama, prodajte nam Quagliu
Ja te volim, volim Željo..
Moze jos Isla, nista nije bolji/gori od dvojice navednih...gio10 je napisao/la:Nosite ga besplatno. Eto vam i Padoin sa njimChinaglia je napisao/la:u pravu je čovjek, poslujte s nama, prodajte nam Quagliu
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:
Moze i Mottu...Nedved11 je napisao/la:Moze jos Isla, nista nije bolji/gori od dvojice navednih...gio10 je napisao/la:Nosite ga besplatno. Eto vam i Padoin sa njimChinaglia je napisao/la:u pravu je čovjek, poslujte s nama, prodajte nam Quagliu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.