Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

soxx
Kontakt:

Re: Odg: FC Manchester United

Post Postao/la soxx » 22 jan 2014, 19:09

Gunner4 je napisao/la:
soxx je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Razmazili su se previse... Nisu naucili da neki dobar igrac moze od njih da ode... :lol: :lol:
Jbg i ak ode, osao je grijac klupe a ne starter il nedo bog kapiten :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Niste vi ta klasa pa da vam ode kapiten... :mrgreen: :mrgreen: Jeste grijac klupe ali gledajuci po fbu i nekim drugim portalima vlada veliko razocarenje. :? Ljudi prosto ne vjeruju da im se to moze desiti. :!:

Alcatraz@
Pa raspisali smo se posto smo mi ipak slabija ekipa pa nam privlaci paznju... :lol: :lol: :lol:
Pa naravno, drag i vrlo zahvalan igrac. Svi su razocarani sto nema mjesta za njega u prvih 11. Zato i jest ta "tuga" jer je svima "prirastao" srcu. :D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 22 jan 2014, 19:18

soxx je napisao/la:
soxx je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Razmazili su se previse... Nisu naucili da neki dobar igrac moze od njih da ode... :lol: :lol:
Jbg i ak ode, osao je grijac klupe a ne starter il nedo bog kapiten :D

Niste vi ta klasa pa da vam ode kapiten... :mrgreen: :mrgreen: Jeste grijac klupe ali gledajuci po fbu i nekim drugim portalima vlada veliko razocarenje. :? Ljudi prosto ne vjeruju da im se to moze desiti. :!:

Alcatraz@
Pa raspisali smo se posto smo mi ipak slabija ekipa pa nam privlaci paznju... :lol: :lol: :lol:
Pa naravno, drag i vrlo zahvalan igrac. Svi su razocarani sto nema mjesta za njega u prvih 11. Zato i jest ta "tuga" jer je svima "prirastao" srcu. :D
Pa naravno evo ovaj gore oce da se kolje... :mrgreen:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

keno94
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la keno94 » 22 jan 2014, 19:33

Young a Villi, to dok je sa Downingom kidao protivnike.
Nadam se da Mata nece preci u Utd, a sumnjam da ce Mou pojacati konkurente mada nista nije nemoguce
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 jan 2014, 19:33

Cartman je napisao/la:Mata je jedan od najboljih igraca lige, nema se tu sta sumnjat. Bice uz Robina i Fatmana najbolji igrac ekipe.

Evo Zaha izgleda ipak ide u Cardiff: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... isery.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uvijek sam ga podrzavao i zelio da vise igra, ali ako je istina da se lose ponasa i da je zakasnio na ovu utakmicu U21 ekipe, onda i nije cudo sto ga Moyes ne preferira. On je stara skola. Valjda ga Ole sredi.
Carl Sagan
"Prva velika vrlina čovjekova bijaše sumnja, a prva velika mana vjera."
Jes' da je recenu u kontekstu religije, ali moze posluziti i za ovu priliku. :mrgreen:

Tores u Celziju, Kaka u Realu, Sevcenko u Celziju, Robinjo u Sitiju itd itd itd itd itd...

Svi ovi igraci su za klasu bolji od Mate.

Uz to, Mata nije slucajno cetvrti izbor Murinja. Ispred njega su Hazard, Vilian i Sirle. Svi redom odlicni igraci.

Mata je odlican igrac, ali ne treba pretjerivati. Vjerovatno bi osvjezio ekipu, ali je pitanje da li moze zadovoljiti visoke apetite.

Nani je recimo znao biti dobar, ima sigurno bolje predispozicije od Mate... ali nikada nije bio dovoljno dobar!

Vidjet cemo kakvu GLAVU ima Mata ako dodje u Junajted. To je klub sa velikim ocekivanjima.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 jan 2014, 19:46

Guillem Balague ‏@GuillemBalague 47s
All agreed. Juan Mata will be a Manchester United player. 45 million euros. All will be announced very soon
Dosta love, nema sta, videcemo hoce li isplatiti taj novac.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 22 jan 2014, 19:48

Paradajz je napisao/la:
All agreed. Juan Mata will be a Manchester United player. 45 million euros. All will be announced very soon
puno u pm,nadam se da ce se izrsiti neke prodaje ando,jang,nani,cleverli(ako kog prevarimo)
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 jan 2014, 19:52

To ce da bude apsolutni rekord kluba sto se kupovine tice...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 22 jan 2014, 19:53

Sve se plače za pojačanjima a Mata se dovodi. :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 22 jan 2014, 19:53

MUFC: De Gea; Rafael, Evans, Smalling, Buttner; Carrick, Fletcher; Chicarito, Kagawa, Januzaj; Welbeck
Off topic :mrgreen:
Zadnja izmjena: BoBo89, dana/u 22 jan 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2014, 19:54

neurofunk je napisao/la:Sve se plače za pojačanjima a Mata se dovodi. :mrgreen:
Panic buy :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 jan 2014, 19:54

Znaci ili Kagawa ili Welbeck na krilu...

Lindegaard, Evra, Jones, Cleverley, Giggs, Young, Valencia.

Gledaj majstora na klupi

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 22 jan 2014, 19:56

BoBo89 je napisao/la:MUFC: De Gea; Rafael, Evans, Smalling, Buttner; Carrick, Fletcher; Valencia, Kagawa, Januzaj; Welbeck
Ovo je pravi sastav. Ne igra Valencia.

De Gea; Rafael, Smalling, Evans, Buttner; Januzaj, Carrick, Fletcher, Kagawa; Welbeck, Hernandez.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 jan 2014, 19:57

Valencia je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mata je jedan od najboljih igraca lige, nema se tu sta sumnjat. Bice uz Robina i Fatmana najbolji igrac ekipe.

Evo Zaha izgleda ipak ide u Cardiff: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... isery.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uvijek sam ga podrzavao i zelio da vise igra, ali ako je istina da se lose ponasa i da je zakasnio na ovu utakmicu U21 ekipe, onda i nije cudo sto ga Moyes ne preferira. On je stara skola. Valjda ga Ole sredi.
Carl Sagan
"Prva velika vrlina čovjekova bijaše sumnja, a prva velika mana vjera."
Jes' da je recenu u kontekstu religije, ali moze posluziti i za ovu priliku. :mrgreen:

Tores u Celziju, Kaka u Realu, Sevcenko u Celziju, Robinjo u Sitiju itd itd itd itd itd...

Svi ovi igraci su za klasu bolji od Mate.

Uz to, Mata nije slucajno cetvrti izbor Murinja. Ispred njega su Hazard, Vilian i Sirle. Svi redom odlicni igraci.

Mata je odlican igrac, ali ne treba pretjerivati. Vjerovatno bi osvjezio ekipu, ali je pitanje da li moze zadovoljiti visoke apetite.

Nani je recimo znao biti dobar, ima sigurno bolje predispozicije od Mate... ali nikada nije bio dovoljno dobar!

Vidjet cemo kakvu GLAVU ima Mata ako dodje u Junajted. To je klub sa velikim ocekivanjima.
Robinjo nije bolji od Mate, nikada nista nisam vidio od Robinja.
Nani je kompleksas
Nisam siguran da United treba Matu, po meni je Koke potrebniji nego Mata
Vidjeti cemo sta će se desiti.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 22 jan 2014, 19:58

Unknown Genius je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la:MUFC: De Gea; Rafael, Evans, Smalling, Buttner; Carrick, Fletcher; Valencia, Kagawa, Januzaj; Welbeck
Ovo je pravi sastav. Ne igra Valencia.

De Gea; Rafael, Smalling, Evans, Buttner; Januzaj, Carrick, Fletcher, Kagawa; Welbeck, Hernandez.
Vidio sam, editovano je.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 22 jan 2014, 20:00

kingwazza je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
puno u pm,nadam se da ce se izrsiti neke prodaje ando,jang,nani,cleverli(ako kog prevarimo)
Ma nije United tim iz naše Premierlige da nemamo love. Lijepo je @Cartman (čini mi se) objasnio stanje sa sponzorima i silnim milionima koje smo dobili ili ćemo uskoro dobiti. Pa bilo je naslova na ozbiljnijim portalima da je Moyes dobio 150M funti za pojačanja, što me da budem iskren, ne bi ni malo iznenadilo. Igranje u Ligi prvaka je velika stvar, i to vlasnici sigurno žele pod svaku cijenu.
A što se tiče samog Mate, obzirom da su cijene fudbalera u zadnjih par godina prilično nevjerovatne, ne čudi ni ovih 40+ miliona za najboljeg igrača Chelsea u protekle dvije godine. :)

Pogledajte naš večerašnji sastav, jeste li sigurni da nema mjesta za Matu? ;)
LUHG!

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 22 jan 2014, 20:00

Gunner4 je napisao/la:Alcatraz@
Naravno, sve mi je jasno.
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 22 jan 2014, 20:01

Ma Mou je prodao vama Matu da vam pomogne pobjediti City i Arsenal. :mrgreen: Ali i vjerujem da ga je prodao vama zbog Fergia,znamo kako su oni veliki priatelji,mora da je Fergi zvao Moua,stari lisac je to sve završio. :mrgreen: Nije mi drago što dolazi kod vas,ali mi je drago da ce napokon igrati i nece grijat klupu,niste ni svjesni kakvog ste igraca dobili. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 jan 2014, 20:01

Belmine gdje nesta sa postom taman da odg.. :lol:

Welbeck je odigrao nekoliko utakmica na krilu, kada su Rooney i RVP bili u spicu... Veceras Chica u spicu, a Kagawi "najbolje" odgovara pozicija ispod spica.. Tako da bi Deny, ne daj boze mogao ljevo.. 8-)

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 22 jan 2014, 20:03

Šta ste se prepali moji ljudi oko para, pa ako ga itko ima a da nije trošio to je mancha naš.Vrijeme je da kupimo bar 3,4 igrača.Mata ? Ako je ozil preporodio jedan osrednji tim arsenal, zašto ne bi mata ovu ekipu man.utda digo na razinu iznad.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jan 2014, 20:04

Ma onaj napisao sastav Januzaj i Welbeck. Kontam reko ko ce onda igrati špica, pa se popravi covjek i napisa da igra Chicharito i Welbeck. Ovako i ja mislim da ce igrati Welbeck krilo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.