ŠB_Fidelis je napisao/la:Poprilicno. No, to samo govori o karakteru covjeka i nepostivanju nekih osnovnih principa i na kraju krajeva ugovora. Neovisno da ga je Barcelona zvala, to veze s tim nema.
to govori kakav si čovjek
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ŠB_Fidelis je napisao/la:Poprilicno. No, to samo govori o karakteru covjeka i nepostivanju nekih osnovnih principa i na kraju krajeva ugovora. Neovisno da ga je Barcelona zvala, to veze s tim nema.
Johnyx95 je napisao/la:Trenirati Siroki i trenirati Zadar? -smijesno poredjenje
Nacin na koji je otisao? -sokantan
Je li postupio ispravno? -za mene,jeste.
Zelim vam pobjedu nad Bosnom.
trenirati zadar i široki uopce nije neko smijesno poredjenje, u zadru nece imati nista bolje uvjete, placu i sve ostalo sto ne bi mogao imati u sirokome... jos kad se uzme u obzir da je ovdje vec bio i da poznaje sve... jedino sto u zadru ima bolje igrace... nacin na koji je otisao govori sve za sebe, da je jedan manipulator koji je dosao ovdje zato sto nije imao druge ponude i misljnja sam da je mu je bilo tko poslao ponudu da bi nas izradio... jeli postupio ispravno, ni u kojem slucaju, dosao je ovdje prije tjedan dana i govorio kako mu je sve bajno i krasno ovo, ono i ode cim mu netko drugi pruzi ruku... pozzJohnyx95 je napisao/la:Trenirati Siroki i trenirati Zadar? -smijesno poredjenje
Barney Stinson je napisao/la:trenirati zadar i široki uopce nije neko smijesno poredjenje, u zadru nece imati nista bolje uvjete, placu i sve ostalo sto ne bi mogao imati u sirokome... jos kad se uzme u obzir da je ovdje vec bio i da poznaje sve... jedino sto u zadru ima bolje igrace... nacin na koji je otisao govori sve za sebe, da je jedan manipulator koji je dosao ovdje zato sto nije imao druge ponude i misljnja sam da je mu je bilo tko poslao ponudu da bi nas izradio... jeli postupio ispravno, ni u kojem slucaju, dosao je ovdje prije tjedan dana i govorio kako mu je sve bajno i krasno ovo, ono i ode cim mu netko drugi pruzi ruku... pozzJohnyx95 je napisao/la:Trenirati Siroki i trenirati Zadar? -smijesno poredjenje
Grad Zadar zivi za kosarku,skoro na svakoj utakmici je pun VIsnjik,tamo je(ako nista zbog raje) uzivanje raditi.Igraci su bolji,uvjeti mislim takodjer,jedino placa nije nesto pretjerano veca.Ali,Siroki nije niti ce u skoroj buducnosti postati jednak Zadru.Barney Stinson je napisao/la:trenirati zadar i široki uopce nije neko smijesno poredjenje, u zadru nece imati nista bolje uvjete, placu i sve ostalo sto ne bi mogao imati u sirokome... jos kad se uzme u obzir da je ovdje vec bio i da poznaje sve... jedino sto u zadru ima bolje igrace... nacin na koji je otisao govori sve za sebe, da je jedan manipulator koji je dosao ovdje zato sto nije imao druge ponude i misljnja sam da je mu je bilo tko poslao ponudu da bi nas izradio... jeli postupio ispravno, ni u kojem slucaju, dosao je ovdje prije tjedan dana i govorio kako mu je sve bajno i krasno ovo, ono i ode cim mu netko drugi pruzi ruku... pozzJohnyx95 je napisao/la:Trenirati Siroki i trenirati Zadar? -smijesno poredjenje
i Široki živi za košarkuJohnyx95 je napisao/la:Grad Zadar zivi za kosarku,skoro na svakoj utakmici je pun VIsnjik,tamo je(ako nista zbog raje) uzivanje raditi.Igraci su bolji,uvjeti mislim takodjer,jedino placa nije nesto pretjerano veca.Ali,Siroki nije niti ce u skoroj buducnosti postati jednak Zadru.Barney Stinson je napisao/la:trenirati zadar i široki uopce nije neko smijesno poredjenje, u zadru nece imati nista bolje uvjete, placu i sve ostalo sto ne bi mogao imati u sirokome... jos kad se uzme u obzir da je ovdje vec bio i da poznaje sve... jedino sto u zadru ima bolje igrace... nacin na koji je otisao govori sve za sebe, da je jedan manipulator koji je dosao ovdje zato sto nije imao druge ponude i misljnja sam da je mu je bilo tko poslao ponudu da bi nas izradio... jeli postupio ispravno, ni u kojem slucaju, dosao je ovdje prije tjedan dana i govorio kako mu je sve bajno i krasno ovo, ono i ode cim mu netko drugi pruzi ruku... pozzJohnyx95 je napisao/la:Trenirati Siroki i trenirati Zadar? -smijesno poredjenje
Kao covjek,slazem se s osudom,i da nije bio principijelan,ali kao trener-druga pjesma.
The Game je napisao/la:Nemojte nesto previse da se radujete i busate u prsa zbog ove pobjede, dobili ste skupinu iskompleksiranih poluamatera koja ni jednu ekipu sa kosarskaskih termina iz kantona Sarajevo ne bi uspjela pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.