RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Raja prica li se ista ko bi mogo otic,daj Boze pojedini da odu...Bravo za danas 

- el-fighter
- Kontakt:
Nisam ni znao da je bila ova tekma danas, tek sad procitao izvjestaj. U svakom slucaju dobar pocetak godine za Velez. Vidim spominje se i neki Meksikanac, samo da ne bude kao onaj Tansmo ko Tvale de Rubio

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kako nema slikeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:vm22 je napisao/la:Koliko je poznat nema ni slike na cijelom internetu. pa kad Zvonić ima sliku a ovaj nema jbte.![]()
![]()

P.S.BRAO RODJENIIIIII

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dobar je Adan igrac,gledao sam ga prosle sezone u dresu Branitelja protiv Podgrmeca.Bio je definitivno njihov najbolji igrac uz stopera Franju Delica.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dabogda tu i zavrsio karijeru a nakon nje se vratio familijarnom obrtu cuvanju ovaca u vunenom prsluku na obroncima Vlasica. Od mene ima frulu da harmonija s tim plemenitim zivotinjama bude jos vecaAlemC85 je napisao/la:E. Čolić prešao u Travnik, tako da je i taj dio priče završen.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Evo izgleda da ćemo napokon imati normalne pripreme,bez redovnih problema sa sastavom,uprava radi u tišini i u javnosti se ne iznose nepotrbni detalji.J***ga svakom se može desiti da ga izrade tako i našoj upravi Purović i Isaković trebaju biti škola za buduće igrače.Ovo polako ide na dobro,zato na proljeće da i mi krenemo naprijed koliko ko može,da se dolazi na utakmice i da se navija fer i korektno,a ne da punimo savezu kasu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja bih Puroviću prišio dvije-tri uz obraz, a onda nek' ide gdje mu je volja. Hoće gospodin da ga se čeka 

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
i ja sam razočaran u Purketa.
očigledno da dečko ne znam ko je i šta je velež?
da je on došao, bog me ne ubio, ako ne bi postali mašina za golove, ali mrka kapa.
upravu si @emil02in, i treba u tišini raditi, jest da raja voli čuti i pročitati poneku vijest, ali brate ne trebaju curiti informacije, već smo se nekoliko puta opekli.
Nego kada bi mogao biti ponovo pokrenut rodjeni.com?

da je on došao, bog me ne ubio, ako ne bi postali mašina za golove, ali mrka kapa.
upravu si @emil02in, i treba u tišini raditi, jest da raja voli čuti i pročitati poneku vijest, ali brate ne trebaju curiti informacije, već smo se nekoliko puta opekli.
Nego kada bi mogao biti ponovo pokrenut rodjeni.com?
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dabogda tu i zavrsio karijeru a nakon nje se vratio familijarnom obrtu cuvanju ovaca u vunenom prsluku na obroncima Vlasica. Od mene ima frulu da harmonija s tim plemenitim zivotinjama bude jos vecaAlemC85 je napisao/la:E. Čolić prešao u Travnik, tako da je i taj dio priče završen.

izgleda nece ga ni u Travniku,eno demantuju prelazak.Mogo bi on zavrsiti na turniru pizzerija i pizzmajstora

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma rodjak vidi svak da je smece pa ga niko nece. U vezi danasnje utakmice drago mi je sto smo dobili ali u jednu ruku i nije. Zasto? Zivim Velez od 1967-me godine i svaki put kad je otvarao pripreme pobjedom i pobjedjivao u pripremama igrao je lose u prvenstvu. Kada je gubio na pripremama igrao je dobro u prvenstvu. To je neko mini prokletstvo koje nas prati od kako znam za sebe mada tome ne prinosim neki znacaj. Neka ih Feja uigrava a rezultati ce doc bez obzira na ove neke statistike i sto kaze emilin inace meni jako drag forumas nikakve gluparije na stadionu jer nam kazne nisu potrebne. Mi smo uvijek furali engleski stil sto znaci "SAMO GRLA I DLANOVI" koji su jaci od 100 baklji i topovskih udara. Sretno nasi mostarski Rodjeni uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA. FORZA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
danas na tekmi bili Baka Slišković i Kulje Vladić. 

momci, može li koja riječ o Jusufbašiću, navodno dolazi u Slobodu, tako napisa jedan momak na našoj temi, pa da vas pitam
Jusufbašić ima s Veležom ugovor do kraja ove sezone tj. do juna 2014, a što se tiče njega lično, dobar je igrač, e sad ovo čujemo prvi put, mada su to priče rekla-kazala, znaš mi smo se opekli mnogo puta.
da, znam da je rekla-kazala, al' kad je napisao, da vas pitam
kaže da je zabio 4 gola ove sezone, pa rekoh, vjerovatno bi nam valjao
vidjeti ćemo, imamo 4 napadača, pa mi čudno, al' vjerovatno je kvalitetniji od Mujkića, Plakala i Huseinbašića

Čisto sumnjam da bi ga se naša Uprava odrekla, pogotovo ove sezone kako imamo problema sa navalnim redom.
Da ovisimo samo o Ćemaloviću, propuc'o bih se.
Da ovisimo samo o Ćemaloviću, propuc'o bih se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Otidji u bijeli bar pa ga pitaj. Predstavi se da si saskograd sa ss foruma pa ga upitajsaskograd je napisao/la:Tko vam Cemalovicevog babu dira?

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ovaj raspust čuda čini.
J***ga zizu1991 nema snijega pa djeca se ne odmiču od internetazizu1991 je napisao/la:Ovaj raspust čuda čini.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma kakvi bola, ne znaju oni ni šta je snijeg.
On topic. Drago mi je vidjeti Škaljića ponovo u crvenom dresu. Bez obzira što je imao onu neugodnu povredu ruke, i što nije dugo igrao, njegov kvalitet u našim uslovima će sigurno doći do izražaja i biti od velike pomoći kolektivu sada, kad je Merza otišao.
P.S. Jel konačno da je otišao, kakve su zadnje informacije, osim one da je otišao na probu u neku od skandinavskih zemalja ?
On topic. Drago mi je vidjeti Škaljića ponovo u crvenom dresu. Bez obzira što je imao onu neugodnu povredu ruke, i što nije dugo igrao, njegov kvalitet u našim uslovima će sigurno doći do izražaja i biti od velike pomoći kolektivu sada, kad je Merza otišao.
P.S. Jel konačno da je otišao, kakve su zadnje informacije, osim one da je otišao na probu u neku od skandinavskih zemalja ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.