ko jest', nek brise historiju pa opetrobijas_Ri je napisao/la:Ljudi glasajte za Miralema ko nije, Englezi ponovo vrse popis birackih tijela
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
31,8 % 
31,8 ubjedljivo vodi,odmorite malo 
Jesam al samo jednom, dosta je zasad ako zatreba tu samgost je napisao/la:Pa jedna sezona ništa ne znači, 'ebem mu miša.meho-medo je napisao/la:
Shvatam sta hoces da kazes,treba Roma jest jos pure da bi dostigla nivo Man Utd-a, je li to?
Nego, pusti to, jesi glas'o ??
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
neki od komentara sa clanka

ZlatanSaint 5 minutes ago
Bosnians are spamming Facebook and Twitter to ask other Bosnians to vote for Pjanic lol. This is becoming a joke of a poll. I personally like Bosnia as a country but some people there (And it seems like the football fans) are pretty stupid.
dauda 6 minutes ago
lol Bosnia's are crazy trolls, they went to pjanics facebook fan page and told them about this poll.
Metallideth88 11 minutes ago
Who in the world is Pjanic? LOL
Dhanang Wibowo 12 minutes ago
This vote just informs us about the statistic of Goal.com readers: Bosnians > Juve fans > Man.City fans > Barca fans > Bayern fans..
Tony7z10 . 11 minutes ago
Lol i agree. Some people barely knew who Pjanic was a few days ago.
Tony7z10 . 13 minutes ago
Alright Bosnians stop voting. Just kidding
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa treba se njima smijati kad ne znaju ko je Pjanic ! Statisticki najbolji organizator igre u Europi 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Glupani.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prekucende 
- el-fighter
- Kontakt:
Drago mi je procitati da ga ne zele prodati. Sigurno je da imaju dragulja u ekipi za kojeg uvijek mogu uzeti dobre pare ako im zatrebaju. Nadam se da ce i Roma ostati stabilan klub i da ce se Pjanic sto duze ovdje zadrzati i nastaviti sa ovako dobrim igrama.
Inace gradjanska duznost obavljena
Inace gradjanska duznost obavljena
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Budimo realni Vidal je par klasa iznad njega i ne samo za njega vec i za ostale, al ' budimo realni on je nas Bosanac i on mora uvijek pobijedjivati na ovakvim glasanjima i uvijek ce
dok je nas Bosnja zivih, i ne samo on vec svaki nas covjek u svakom sportu.... A ovi sto komentarisu mogu se samo sageti Miretu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ova anketa za najboljeg veznjaka na svijetu je dokaz koliko smo mi napaćena nacija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mozda je kompletniji igrac, ali nikad nece imati tehniku kao Pjanic, Iniesta, Xavi, Pirlo. Zbog takvih igraca se voli i prati fudbalMrMuscle je napisao/la:Budimo realni Vidal je par klasa iznad njega i ne samo za njega vec i za ostale, al ' budimo realni on je nas Bosanac i on mora uvijek pobijedjivati na ovakvim glasanjima i uvijek cedok je nas Bosnja zivih, i ne samo on vec svaki nas covjek u svakom sportu.... A ovi sto komentarisu mogu se samo sageti Miretu...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja bih rek'o da je ova anketa dokaz koliko fudbalskih neznalica danas koriste sportske portale.Cuj ne znaju ko je Pjanic.beka23 je napisao/la:Ova anketa za najboljeg veznjaka na svijetu je dokaz koliko smo mi napaćena nacija.
1946
Ma mogu da nas poljube pod prozorbeka23 je napisao/la:Ova anketa za najboljeg veznjaka na svijetu je dokaz koliko smo mi napaćena nacija.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ajde risha ti si bez obraza, zalijepi jedan link na oficijalnu fejsbuk stranicu Rome nek i talijani pomognu19risha88 je napisao/la:Ma mogu da nas poljube pod prozorbeka23 je napisao/la:Ova anketa za najboljeg veznjaka na svijetu je dokaz koliko smo mi napaćena nacija.Kad oni mogu pisati po svojim portalima da je Srbin,i ne uzimat nas za ozbiljno,onda i mi mozemo da se šprdamo s nekom anketom...
Sala za obraz naravno
Upravo to. Beka23 glasaj za Vidala ljudino i smatraj se manje napacenim.Head je napisao/la:Ja bih rek'o da je ova anketa dokaz koliko fudbalskih neznalica danas koriste sportske portale.Cuj ne znaju ko je Pjanic.beka23 je napisao/la:Ova anketa za najboljeg veznjaka na svijetu je dokaz koliko smo mi napaćena nacija.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
A sta reci,svi sto gube se ljute to je poznata stvar
A kako neko vec rece prosjecan ljubitelj fudbala koji nije cuo za Pjanica ne bi trebao nista komentarisati nego se radije pokrit po usima
I to govori kakvi likovi imaju pravo glasati.Mi svi recimo znamo ove sve igrace i to vrlo dobro,znaci puno smo kompetentniji da ocjenjujemo nego ove neznalice 
Do 50% pa cemo odmoriti da vidimo kako ce sutra stanje biti. Hocel treba reagovati i tada 
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko nije glasao neka vodje dadne glas http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_HN_1" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hhahahaahah... dobar vakat za ljude bez obrazarobijas_Ri je napisao/la:Ajde risha ti si bez obraza, zalijepi jedan link na oficijalnu fejsbuk stranicu Rome nek i talijani pomognu19risha88 je napisao/la:Ma mogu da nas poljube pod prozorbeka23 je napisao/la:Ova anketa za najboljeg veznjaka na svijetu je dokaz koliko smo mi napaćena nacija.Kad oni mogu pisati po svojim portalima da je Srbin,i ne uzimat nas za ozbiljno,onda i mi mozemo da se šprdamo s nekom anketom...
![]()
Sala za obraz naravno
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 20 gostiju.