TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hule_barca
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la hule_barca » 10 jan 2014, 16:44

Ma ja imam neki Grundigov. Ima nekih ulaza, uglavnom piše na njemu HD Ready, šta god to značilo :D
Mes Que Un Club

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2014, 19:49

hule_barca je napisao/la:Ovo što se tiče HD resivera za cs, jel' to znači da moram imati i TV koji ima HD ulaz :D
legenda reala je napisao/la:mislim da ne treba :?
naravno da trebas imat i rec. i tv koji je u HD (HD Ready ili Full HD)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 14 jan 2014, 02:21

De mi recite koji resiver je najbolji i najisplativiji uzet a da ima dosta sportskih kanala?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jan 2014, 22:16

Kako bi ste vi organizirali program za ponedjeljak ?
Programska shema i to.

Ja,iznerviran losim rasporedom u nas Balkanaca sam skontao nesto ovakvo:

06:00-Himna
06:05-Flash vijesti prethodnog dana
06:10-Ancient Alliens
06:50-Pokemon
07:10-Digimon
07:30-Pokemon
07:50-Digimon
08:10-DBZ
08:30-Svako dobro Bosno i Hercegovino
09:30-Smijehom u dan,djecija obrazovno-zabavna emisija
10:10-Vijesti
10:15-Dokumentarac
11:00-Otkrice koje je promjenilo svijeti
11:15-pp
11:20-Film
12:45-Popodnevne vijest
13:00-Emisija o svijetu,sportu,muzici,znanosti,umjestnosti (svaki dan po jedna)
14:00-Film
16:00-Dokumentarni(a) film/serija
17:00-Serija domace proizvodnje
17:45-PP
17:50-Talk Show
18:30-Glazba,glazbena top lista
19:00-Vijesti
20:00-Film
21:30-Community
22:00-New Girl
22:30-Lost
23:20-The Walking Dead
00:00-Maraton filmova do 06:00

8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 jan 2014, 00:57

Bankrotiraće ljudi sa filmovima :D
Mes Que Un Club

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jan 2014, 09:30

hule_barca je napisao/la:Bankrotiraće ljudi sa filmovima :D
Ma navecer cemo NBA-a,NFL,NHL ubacit samo dok zaradimo pare :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 jan 2014, 12:01

Kombinacija HBO paketa ,FOX paketa te Sportklub paket imati na jednom tv-u i ono vremena što se ima za tv sasvim ugodno provest.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jan 2014, 12:14

madridist je napisao/la:Kombinacija HBO paketa ,FOX paketa te Sportklub paket imati na jednom tv-u i ono vremena što se ima za tv sasvim ugodno provest.

+ arenasport

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2014, 14:59

dr.van nostrand je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Ovo što se tiče HD resivera za cs, jel' to znači da moram imati i TV koji ima HD ulaz :D
legenda reala je napisao/la:mislim da ne treba :?
naravno da trebas imat i rec. i tv koji je u HD (HD Ready ili Full HD)
Ja se baš ovo raspitivo kod ovih što se bave time i kažu mi da ne treba, da bi gledo MAX i sl. dovoljan mi je samo HD resiver, de odlučite se šta je ispravno :lol: :lol: hoću se šta zajebati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2014, 15:16

Pa za Max ti je dovoljan HD resiver, a TV ne mora biti, jer ni većina kanala koje Max ima nije u HD-u, jedino su Arene i Nova Tv u HD-u, ostalo je sve SD :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jan 2014, 15:31

Pa istina, ali ako ce HD signal (za kanale koji jesu HD), naravno da mora imati i HDTV, inace je SDTV.
...Život za Široki...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2014, 17:40

;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: TV-all about

Post Postao/la Cautinho » 31 jan 2014, 08:48

Posto su na onoj temi serije,evo ovdje cu da napisem,valjda nije problem.
Mislim da je dosta vas kojih znate za one američke emisije na NatGeo,Discocery,History...Ima svačega zanimljivog,od onih Pawn Starsa,pa raznih aukcija za skladista i auta,pa je sad discovery izbacio i neke brain games,neki fazoni sa mozgom,dosta zanimljivo isto.
Sinoc sam gledao emisiju scam city,znaci kao neki englez ide po svijetu sa svojom ekipom i trazi kao neke prevare za turiste,pljačke po velikim gradovima i to,pa je bio Las Vegas,Delhi,Buenos Aires i ostala tursticka sredista.Sinoc je bio New Orleans,tamo je otisao,za to vrijeme se tu odvija kao neki karneval,po dva tjedna pa nagrnu turisti,a ovi ih pljackaju,na tarotu,na raznim ulaznicama za neka mjesta ali lazne,pa sve neke prevare i varaju turiste pa im izvuku pare ..vrlo interesantno bude.Covjek ima muda i uporan je.Ali eto sinoc je saznao za neku igru,neki razzle,hoce da to vidi,da igra,ali nitko ne smije da mu kaze,svi se boje,kad god on pita,oni bjeze i pitaju jesi lud.Na kraju ga neka zenska uputi,i dodje i sjedne,kad tip bani sa pistoljem i kaze kako zna sta ovaj radi i da se ispituje po gradu.Kaze ako hoces igrati tu igru,evo ovako.ispade kao ruski rulet.Pobjeze ovaj i bok.
Mene je pravo zaintrigiralo,jos sam pod dojmom...
Inace,jel prati itko to?
Keep walking.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 feb 2014, 22:50

Koji TV da kupim? Hoću baš dobar da uzmem, pripremam se za SP lagano. Dijagonala 55" je uslov
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 06 feb 2014, 22:52

NoName je napisao/la:Koji TV da kupim? Hoću baš dobar da uzmem, pripremam se za SP lagano. Dijagonala 55" je uslov
Panasonic

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 feb 2014, 12:36

Cautinho je napisao/la:Posto su na onoj temi serije,evo ovdje cu da napisem,valjda nije problem.
Mislim da je dosta vas kojih znate za one američke emisije na NatGeo,Discocery,History...Ima svačega zanimljivog,od onih Pawn Starsa,pa raznih aukcija za skladista i auta,pa je sad discovery izbacio i neke brain games,neki fazoni sa mozgom,dosta zanimljivo isto.
Sinoc sam gledao emisiju scam city,znaci kao neki englez ide po svijetu sa svojom ekipom i trazi kao neke prevare za turiste,pljačke po velikim gradovima i to,pa je bio Las Vegas,Delhi,Buenos Aires i ostala tursticka sredista.Sinoc je bio New Orleans,tamo je otisao,za to vrijeme se tu odvija kao neki karneval,po dva tjedna pa nagrnu turisti,a ovi ih pljackaju,na tarotu,na raznim ulaznicama za neka mjesta ali lazne,pa sve neke prevare i varaju turiste pa im izvuku pare ..vrlo interesantno bude.Covjek ima muda i uporan je.Ali eto sinoc je saznao za neku igru,neki razzle,hoce da to vidi,da igra,ali nitko ne smije da mu kaze,svi se boje,kad god on pita,oni bjeze i pitaju jesi lud.Na kraju ga neka zenska uputi,i dodje i sjedne,kad tip bani sa pistoljem i kaze kako zna sta ovaj radi i da se ispituje po gradu.Kaze ako hoces igrati tu igru,evo ovako.ispade kao ruski rulet.Pobjeze ovaj i bok.
Mene je pravo zaintrigiralo,jos sam pod dojmom...
Inace,jel prati itko to?
99% emisija na diskaveriju su skriptirane, kao obični film, stoga ne vjerujem da je to zapravo tako bilo ;)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: TV-all about

Post Postao/la Cautinho » 08 feb 2014, 13:38

Nisam siguran,ali koliko me sjećanje služi,mislim da je emisija sa National Geographica.
Naravno,i ja tako mislim,ali ima stvarno dobrih emisija i baš je neko razočarenje prisutno kad shvatiš da je to namješteno.
Keep walking.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 feb 2014, 13:53

sve je to namjesteno, eto taj konkretan primjer Scum City je koliko se sjecam bio tuzen od strane grada Praga zbog prikazivanja grada kao rasadnika narkomana, kurvi i dzeparosa koristeci glumce
a o onim aukcionarskim emisijama na Discovery-u ne treba trositi rijeci, ocito da ocitije ne moze biti (Auction Hunters najbolji primjer)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 25 feb 2014, 18:39

ne znam na koju temu da stavim, pa kako je već tema o TV-u
reklama za SOS-dječje selo s onim likom i mačkom... koja prebolesna reklama :? :?
lik djeluje odbojno, pa onda i cijeli tekst koji izgovara...

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 26 feb 2014, 21:43

Ne znam gdje da postavim, nadam se da je odgovarajuca tema :D Imam vikendicu u sumi (nema interneta), imao sam nekad prije jedan resiver koji je fatao neke kanale ali sve je to zakljucano.Zanima me koji je najbolji resiver da kupim, da li to ikako danas moze bez placanja ? Trebaju mi kanali neki nasi, i sportski neki (da pratim SP ljeti)..Ako mi neko moze pojasnit kako to radi, da li je moguce, sta sve treba kupit i tako..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, JackW i 4 gosta.