Rooney je rekao da neće produžiti ugovor, bez obzira došao Mata ili neFCUM je napisao/la:samo se nadam da dolazak mate ne znaci odlazak rooneya

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Rooney je rekao da neće produžiti ugovor, bez obzira došao Mata ili neFCUM je napisao/la:samo se nadam da dolazak mate ne znaci odlazak rooneya
Bolje onda Samarasa ganjatKaunas je napisao/la:koliko bi koštao Salah?
Vjerovatno će tako i završiti, nažalost.Kaunas je napisao/la:Rooney je rekao da neće produžiti ugovor, bez obzira došao Mata ili neFCUM je napisao/la:samo se nadam da dolazak mate ne znaci odlazak rooneya
Prema pisanjima, izgleda da je propustio trening Chelsea jutros. To može značiti bilo šta.ragazzidelsud1987 je napisao/la:imali šta novo znali iko
sedmicu treba zaslužiti, mislim da ni jedan igrač koji dođe, bilo koji, ne treba odmah dobiti sedmicuR.J.W.G. je napisao/la:Prema pisanjima, izgleda da je propustio trening Chelsea jutros. To može značiti bilo šta.ragazzidelsud1987 je napisao/la:imali šta novo znali iko![]()
Samo se bojim da se ne oduži ova farsa do zadnjeg dana, kako to obično zna biti.![]()
Šta mislite, ako dođe, hoće li dobiti sedmicu?
ne sluti brate,cijeli celzi ne vrijedi kao Vejn to bi bilo tragedija za mene veca od basbijevih bebaKaunas je napisao/la:meni je sve ovo oko Mate pravo sumnjivo, sumnjam da bi se Murinjo tako lako odrekao igrača i + prodao ga velikom rivalu a imao je i ponude drugih klubova.
Samo da Rooney ne ode u suprotnom pravcu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.