FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
velinkonja je vec dva dana u sarajevu, tako kazu 

Najludje su kone,nesto broje,nesto dokazuju,bale,pjene 
Nego jel to provjeren info za slovenca?

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
ma vraga provjereno, lupio neko na hz.org i sad svi ovamo pisu...sjever je napisao/la:Najludje su kone,nesto broje,nesto dokazuju,bale,pjene
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
tamo se ne lupa bas tolikoharisfcb je napisao/la:ma vraga provjereno, lupio neko na hz.org i sad svi ovamo pisu...sjever je napisao/la:Najludje su kone,nesto broje,nesto dokazuju,bale,pjene

ma vraga provjereno, lupio neko na hz.org i sad svi ovamo pisu...[/quote]
tamo se ne lupa bas toliko
[/quote]
drug ako je istina, imas pice od mene u Sa, pa makar se ostvarilo i na kraj prelaznog roka, sto se tice Velikonje...
tamo se ne lupa bas toliko

drug ako je istina, imas pice od mene u Sa, pa makar se ostvarilo i na kraj prelaznog roka, sto se tice Velikonje...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Znam zato sto tamo ne moze uci bas svako a i ne mozes pisati svasta
kaze da je on tu a ne zna se je li zavrseno sve sa njim, moguce da jeste
kaze da je on tu a ne zna se je li zavrseno sve sa njim, moguce da jeste

Pojačanja iz engleske Premijer lige stižu na Koševo ?
Mateja Delač i Etien Velikonja bi mogli terene engleske Premijer Lige zamijeniti terenima naše BHT Premijer lige.
Prema dostupnim informacijama, saznali smo da je pitanje trenutka, kada će ova dva fudbalera stići na Koševo. U prilog tome ide i činjenica da je na posljednjoj press konferenciji, na kojoj je predstavljen Makedonac Velkoski, sportski direktor kluba sa Koševa, Abdulah Ibraković, najavio dolazak još nekih pojačanja do kraja tekuće sedmice.
Velikonja i Delač nisu se uspjeli nametnuti u klubovima sa kojim imaju ugovore, pa bi tako u Sarajevu dobili priliku za igru i povratak u formu. To se pogotovo odnosi na Velikonju, koji je od dolaska u Kardif, proveo vrlo malo minuta na terenu. Delač, sa druge strane, od potpisa ugovora sa Čelzijem, je često išao na posudbe, pa bi mu nastupi u Premijer ligi dodatno pomogli u sticanju iskustva.
Sigurno je da bi ovakvi transferi, pa makar se radilo i o posudbama, sigurno pomogli u podizanju nivoa i kvaliteta cjelokupne lige
Mateja Delač i Etien Velikonja bi mogli terene engleske Premijer Lige zamijeniti terenima naše BHT Premijer lige.
Prema dostupnim informacijama, saznali smo da je pitanje trenutka, kada će ova dva fudbalera stići na Koševo. U prilog tome ide i činjenica da je na posljednjoj press konferenciji, na kojoj je predstavljen Makedonac Velkoski, sportski direktor kluba sa Koševa, Abdulah Ibraković, najavio dolazak još nekih pojačanja do kraja tekuće sedmice.
Velikonja i Delač nisu se uspjeli nametnuti u klubovima sa kojim imaju ugovore, pa bi tako u Sarajevu dobili priliku za igru i povratak u formu. To se pogotovo odnosi na Velikonju, koji je od dolaska u Kardif, proveo vrlo malo minuta na terenu. Delač, sa druge strane, od potpisa ugovora sa Čelzijem, je često išao na posudbe, pa bi mu nastupi u Premijer ligi dodatno pomogli u sticanju iskustva.
Sigurno je da bi ovakvi transferi, pa makar se radilo i o posudbama, sigurno pomogli u podizanju nivoa i kvaliteta cjelokupne lige
Cuj 2 !!! 5 Danarammstein je napisao/la:dobro ba, jeste bili prvaci 100 puta samo razgulite ako nemate o cemu normalnom pisati..
Ponavljam
Velinkonja vec 2 dana u Sarajevu !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Opasno se priča da nam dolazi Velikonja!!!!
Pojedoše se likovi
Od muke ne znaju sta ce pa se vracaju 100 godina unazad tuga ...
Ja sam rekao sljedece godine u ovo doba njih na ovom forumu nece nikako biti ...

Ja sam rekao sljedece godine u ovo doba njih na ovom forumu nece nikako biti ...
Jedne noci setao sam gradom
sokacima iz mladosti moje
pred kapijom Alaj bega starog
dvoje mladih zagrljeni stoje
Gdje je sada lijepa Halima
sto je srecu moju odnijela
i dok lutam tamnim nocima
tebe drugi ljubi, Halima
Samo opušteno... bez svađe... ova me u srce dira 
[youtube][/youtube]
sokacima iz mladosti moje
pred kapijom Alaj bega starog
dvoje mladih zagrljeni stoje
Gdje je sada lijepa Halima
sto je srecu moju odnijela
i dok lutam tamnim nocima
tebe drugi ljubi, Halima

[youtube][/youtube]
BOLI NAS neka stvar za vase titule, idite tamo na svoju temu pa drzite casove "historije" a nas se okanite
Ako dođe Velikonja i kad mu dodamo ovog Velkoskog i Bilbiju,a u Želji se i dalje nastavi ovakva bježanija kao što je uradio Čolić,mislim da će ova trojica u februaru biti skuplji od željinih prvih 11 

- moustapha
- Kontakt:
I vi nasli raspravljati sa piletom. Opustite se ljudi, nema razloga da se zamaramo tako marginalnim likovima, narocito sada kada svjedocimo stvaranju jednog stabilnog Sarajeva.
#divovi
Ja samo gledam i ibretim se sta vi pisete , ja na tu temu nisam ni A napisao niti cu, sami ste poceli o tim titulama i glupostima , dobro eto prinamo vam jos 20 titula pored te , samo popustiti se gluposti , od tih titula se ne zivi.pile87 je napisao/la:Nije bitno kako se ti osjecas i vlastito hranjenje ega jer je napacen godinama nego pretendovanje da to da BiH nije drzava.Dolazak Velikonje bi bio ravan cudu, znaci to bi bilo isto da je Bekam dosao u nasu ligu i ja ga ne smatram realnim nego sa dozom podsmjeha jer nije mi jasno da neko to uzme za ozbiljno a pogotovo Delac to mi je najludje sto sam cuo! Bez obzira koliko mlad i naivan moras biti tesko je da povjerujes u takve stvari.aS_Roma je napisao/la:Pojedoše se likovi![]()
![]()
![]()
A za ove igrace cemo tek vidjeti
- moustapha
- Kontakt:

Utakmica u Čitluku je počela. Naprijed BORDO BIJELI.
0-1 Tranvačić lijepim udarcem sa 25 metara postiže gol za vodstvo Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: TigerWoods i 25 gostiju.