Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Grigi ima sve da postane top kao sto i sam Nadal kaze...
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 jan 2014, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Opet Nadalovim greskama dobrim djelom.Na mrezi je bio odlican sto jest jest al velikim djelom zbog toga upravo sto rafa nije niti reternirao, niti radio bilo sta sto radi.rogeRF je napisao/la:
Da, ali i dalje ne shvatam kako je svoje gameove u 2. i 3. setu osvajao ako ga servis nije isao, ako je njegova igra smijesna, ako nema winera, i to protiv jednog Nadala (jednog od najboljih returnera na touru, igraca koji svaki poen igra kao da je i posljednji)? I on je pravio neforsirane, kao i Spanac.
Sent from my ST18i using Tapatalk
od onih razornih udaraca nista nisam vidio
edit
Sad sam ti procito post od prije 2 stranice.Odakle ti to da se zalio na bolove u koljeno protiv Nisikoria?
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 22 jan 2014, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
@Virtus, evo jedan inside out forehand drop shot, specially for you.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Izdržati, to je temelj vrline!
Kad sam ga prošle godine svrstao među igrače koji bi se mogli nešto pitati u narednim godinama, forumaši se baš i nisu složili sa mnom.emir18 je napisao/la:Grigi ima sve da postane top kao sto isam Nadal kaze...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cibulkova nastavila sa odličnim igrama, izgleda da je otpuštanje Željka Krajana ipak bio dobar potez. Krajan ju je kasnije proglasio emocionalno nestabilnom, sad ga je demantovala.
Vika pometena od Radwanske na oduševljenje kolege @dantesa.
Polufinalni parovi su
Li Na - Bouchard
Cibulkova - Radwanska
Simpatije su sigurno na strani Bouchard, ali sad ide na preiskusnu igračicu koja veoma malo oscilira... vidjet ćemo...
Polufinalni parovi su
Li Na - Bouchard
Cibulkova - Radwanska
Simpatije su sigurno na strani Bouchard, ali sad ide na preiskusnu igračicu koja veoma malo oscilira... vidjet ćemo...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadal i Dimitrov su poklanjali poene jedan drugom. Posebno u trećem setu. Na kraju je ipak smireniji bio Rafa i uzeo treći set u TB-u, a to je na kraju i dotuklo Bugarina. Sve u svemu, bilo je nekoliko dobrih poteza, još više neisforsiranih i čudnih grešaka obojice tenisera, a što je najvažnije - bilo je i rezultatske neizvjenosti. Dimitrov ima oružje kojim može ući u top 10, ali je pitanje može li ovako dobro igrati u kontinuitetu. Sve je na njemu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Consigliere
- Kontakt:
Jel ovo Bouchard?Virtu4l je napisao/la:Cibulkova nastavila sa odličnim igrama, izgleda da je otpuštanje Željka Krajana ipak bio dobar potez. Krajan ju je kasnije proglasio emocionalno nestabilnom, sad ga je demantovala.
Polufinalni parovi su
Li Na - Bouchard
Cibulkova - Radwanska

Opa, znam za koga navijam do kraja

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jeste. Veoma je simpatična, pravo osvježenje. Valjda neće završiti kao sva silna 'osvježenja' prije nje. Ona je već prošle godine najavila odlične rezultate, ali nisam očekivao da će se to desiti ovako brzo... jbg, to je ženski tenis.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste neku noc gleda nju i Anu i ne zna koj je bolja 
Btw: pocinje okrsaj titana ocekujem 5 setova.

Btw: pocinje okrsaj titana ocekujem 5 setova.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 jan 2014, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Rafa uzeo na iskustvo. Bugarin mora da uci kroz ovakve meceve.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije to taj Andy od prosle godine treba tu jos vremena dase vrati u formu. isprasiti ce ga Fedex ni oznojiti se nece.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 jan 2014, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Roger. Odlicna igra, na svoj prvi servis odmah napada Murraya, što mi se najviše svidja. Nema tih dugih poena, što Murray želi. Inace, ako Škot ovako nastavi, može odmah kuci. Nije covjek pošteno napao ni jedan drugi servis Rogera, istina kojih je bilo veoma malo. Ajmo dalje. RF 

Ovo je polahko gotov mec,Andy vrlo los tu i tamo sijevne koji udarac,cak ga ni servis nesluzi,Roger igra pametno brzo rjesava poene..
- francobaresi
- Kontakt:
Mrsko mi bilo ustati jutros i pogledati Rafin meč, ali puno je bitnije da je on prošao i tako osigurao polufinale.I korak je bliže finalu te 14-om GS-u. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bit će dobro ako se Murray iole vrati u formu do ljeta i Wimbledona. Leđa mu ne dopuštaju da izvodi udarce kako želi, nema tu snage. Bori se lavovski, doduše.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Aanonymous
- Kontakt:
Iskreno meni nije jasno odakle vama tolika sigurnost da je Nadalu lakse igrati sa Federerom??
Ovaj Federer a i losa igra Nadala trenutno me zabrinjava moglo bi se lahko desiti Svicarsko finale xD
Ovaj Federer a i losa igra Nadala trenutno me zabrinjava moglo bi se lahko desiti Svicarsko finale xD
Jedan je kralj!
Do kraja, Redžo!

Do kraja, Redžo!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Odlican mec Federera i 2-0 u setovima...
Nadam se da ce sada zavrsiti posao i da ga nece bezpotrebno i sa glupostima vratiti u mec.
Nadam se da ce sada zavrsiti posao i da ga nece bezpotrebno i sa glupostima vratiti u mec.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
da se zavrsi lijepo 3:0 pa da gazimo crvenu furiju :d
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Federerov prvi servis nije bas sjajan. Backhend je odlican, forhend slusa.amerosm je napisao/la:Odlican mec Federera i 2-0 u setovima...
Moze li Marej do seta, vidjet cemo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.