Pa imaju ljudi pravo i oni cekaju da budu ti koji ce proci kroz cilj..sasvim posteno ljudi imaju 5 bodova prednosti, a zele u PL jer dugo su u ovoj napacenoj ligi...kako oni zele u PL, tako zelimo i mi to je to, a imas jos i Rudar,Bratstvo,Gosk,Branitlej nisu ni oni za odbacitlafomamone je napisao/la:Boga mi, ovi iz Jedinstva vam ne daju neke sanse za ulazak ove god.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Onaj sto trazi sal ? Imam ja jedan sal za prodat smao nije ovaj semper fidelis, pa ako si zainteresovan mogu ti sliku poslat ? I dajte ta imena na PP. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:
Ma navijači su najbolji prijatelji kluba, jer svaki iskreni navijač ne gleda da ostvari neku materijalnu dobit,
nego nešto sasvim drugo. Čak mislim da ni vi niste očekivali da će se ovako brzo stvari odvijati u vašu korist.
Važno je da ide onako kako vi to želite, a povratak u PL će vrlo brzo doći, mada super bi bilo kada bi se već
na kraju ove sezone vratili u PL, i onda, vjeruj sve je moguće, pa čak i borba za Evropu...
Sva ova dešavanja u zadnje vrijeme bude neku nadu u bolje sutra kada je u pitanju naš fudbal.
ma svakako brate bilo bi lijepo doci ponovo tamo ali pred nama je dug put bice tesko..vjerujem da bi PL bila jaca sad sa ovom Slobodom koja je stala na noge i koja ima pozitivne ljude u upravi..svakako i vas Malezijac ce donjeti nesto novo natjerat ce i druge da rade nesto po tom pitanju da dovode kakve ulagace, jer ovako se samo zaduzuju ljudi..mislim da je nama trebala jedna evropa da nas trzne da dobijemo kakve love da ozivomi, ali dusmani nam uzese i dadose Sirokom..mi smo od tad poceli propadati..ulagao si izborio evropu i onda ti uzmu i jos dokazes da si cist da si platio Buducnosti za Mujica obestecenje i dzaba ..ma hajde valjda nam je to bila skola i nakon toga evo krenulo je ka boljem hvala bogu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ko su ti momci sto trebaju doci molim na ppwienultras je napisao/la:kada bude zvanicno,onda festa teksamolukavac je napisao/la:Ma riješena stvar je to, uskoro i zvaničnowienultras je napisao/la:sa tom dvoicom,ovim pojacanjima i cirom,razbili bi i selju i sarajevo ko krompirusu![]()
ako se realizuje,imali bi jednu od tri najjace ekipe u drzavi,sto posto
Hocu i ja na PP imena .pliz 
@fukara 1919
Haj posalji sliku i cijenu
da vidim jel odgovara...

@fukara 1919
Haj posalji sliku i cijenu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nista ne iznositi o pojacanjima na forumu, tek kada i ako bude realizovano. Mozete na PP. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne možeš dijeliti po pp, a ne očivati da se ne pročuje!Probisvjet je napisao/la:Nista ne iznositi o pojacanjima na forumu, tek kada i ako bude realizovano. Mozete na PP.

Znate koliko sam involiran u sve, ali uopće nemam toliku želju da saznam bilo šta prije nego bude realizirano.
tuzlanska Sloboda
Dobro jutro crveno crna braćo
Nego jel zna neko kako je prošao sinoć sastanak sa Sašom (ako je već bio kako su rekli)?
Nego jel zna neko kako je prošao sinoć sastanak sa Sašom (ako je već bio kako su rekli)?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nece oni to postaviti na forum, a i ako postave to ce biti nagadjanje jer o potencijalnim pojacanjima samo zna pet-sest ljudi u klubu.zlajci je napisao/la:Ne možeš dijeliti po pp, a ne očivati da se ne pročuje!Probisvjet je napisao/la:Nista ne iznositi o pojacanjima na forumu, tek kada i ako bude realizovano. Mozete na PP.![]()
Znate koliko sam involiran u sve, ali uopće nemam toliku želju da saznam bilo šta prije nego bude realizirano.
I sa ovim sto je dosada uradjeno treba biti prezadovoljan. PL je realan cilj i samo moze cudo da se desi pa da ne udjemo. Najveci optimisti nisu mogli ni sanjati ovakav slijed dogadjaja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Cire.
Ali neka, barem ce sve igrace dovest u red i disciplinu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Joj Cire.![]()

počeo je spominjat bližu familiju i Bogarat,neka neka.Najviše nam je falilo discipline kad se radi

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
falilo nam je i rada uopce
Denis i Ciro se namuce dok im uopce objasne sta treba da rade u vjezbi ahahaha...vidi se da je to nauceno na jako zestoke treninge 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
ma moraju galamit kad ovi ne znaju osnovne stvari. kad dođeš već na trening i to ti je posao,onda moraš bit maximalno koncentrisan da ga odradiš kako treba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dovest ce njih Ciro u red. Oni labilni ce otpasti. Nema zabusavanja i skrivanja.
-
- Kontakt:
dovest ce njih ciro u red,ima da budu masina na proljece 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Bit ce spremnija ekipa od premierligasa 

-
- Kontakt:
http://www.****/izdvojeno/89-iz ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
stolice do 5 marta postavljene 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.