HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PIRKE33
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 18:37

meni nikad nije smetalo kad neko voli neku drzavu..........al kad neko s,ere po svojoj, gdje si rodjen, otac ti , deda, pradeda...itd.......to mi ne ide u glavu..........tako da za ove prve jesam, a ove druge nisam.

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 21 jan 2010, 18:37

Ma dajte ba, da ultrasi ne pjevaju jeb... Bosnooo.. Budimo realni ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 jan 2010, 18:49

Slazem se sa kolegom da Musa nije vise za profesionalnog nogometa,imao je 3,4 greske a jednja od njih je rezultirala primljenim golom na nepostavljenu obranu,trebalo bi onoga malog Sarca gurnuti u sredinu,bolje bi se snasao od muse,brzi je i okretniji a i tehnika mu nije losija od musine!

ajmo ultranacionalisti ne kvarite temu!
sta sve se svodi na ustasluk i cetnistvo sta god pođes pisat.
Zadnja izmjena: antipolitika2, dana/u 21 jan 2010, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 18:50

E polako moglo bi doci do neke svadje...smirite se...bolje sprijeciti nego lijeciti

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 18:59

antipolitika2 je napisao/la:a ima ovih par forumasa kojima bi trebalo zabraniti pristup temi HSK Zrinjski tipa hz 87,vlado lesinar,ada i sl.
Dolazi li itko od simpatizera Zrinjskog na vase teme i provocira li ?!ne!
Znaci vi imate ozbiljan kompleks,a to ne valja :lol:
Jel ja provociram...sam sam rekao da se smirite i pitao koliko je bilo BBB

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 21 jan 2010, 19:01

Može li mi neko od ultrasa reći da li je u klubu trenutno aktivno angažovan kondicioni trener , Eldin Jelešković ? ;)

MostarskiSipak
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSipak » 21 jan 2010, 19:15

brazzo7 je napisao/la:Može li mi neko od ultrasa reći da li je u klubu trenutno aktivno angažovan kondicioni trener , Eldin Jelešković ? ;)
Jeste. Ljudina velika. Samo sto ima dosta obaveza u Sarajevu pa se rastrka na sve strane.

Boysa oko 150+
Ultrasa pun kavez i jos 100-200 ljudi van kaveza. Boysi nista posebno. Dužu pauzu napravili u drugom poluvremenu. Nekoliko puta pokusavali nametnuti da istu pjesmu pjevamo ali bezuspjesno. Pri kraju se oni nasoj pjesmu prikljucili. itd etc. Uglavnom solida + nase izdanje.
Zadnja izmjena: MostarskiSipak, dana/u 21 jan 2010, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!

ZRINJSKI-1905-MOSTAR

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 21 jan 2010, 19:17

kolko je zavrsilo??? kakva je tekma bila de malo opisite? :D
TREĆI PUT ČASTIMO

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 19:22

borac_sampion je napisao/la:kolko je zavrsilo??? kakva je tekma bila de malo opisite? :D
Dinamo pobjedio 1:0 strelac Mandzukic oko 6000 gledalaca...Ultrasa pun kavez BOYSA oko 200

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 21 jan 2010, 19:24

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 21 jan 2010, 19:34

Uglavnom, ne znam je li Dinamo igrao sa 100% snager ali ih je Zrinjski u prvom poluvremenu nadigrao samo tako! Po prikazanij igri smo zaslužili makar nerješeno,a Mandžukić je kao rasni satrijelac iskoristio jedinu pravu priliku što je imao! I zamjene tj. naši juniori su odigrali sasvim solidno,a ni u ovoj utakmici nismo mogli računati na gance koji još nisu došli (??!) i Žuržinova.
Sve u svemu svi simpatizeri Zrinjskog mogu biti zadovoljni. Samo treba nekako igrače naložiti da uvijek ovako igraju.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 21 jan 2010, 19:34

Drago mi je vidjet da klub iz BIH moze igrat sa Dinamom. Najbolji klubovi u BIH nisu toliko daleko od komsija koliko neki misle. Sarajevo,Zrinjski,Siroki i Borac igraju dobar fudbal i ne treba i povezivat sa ostalim kantama iz nase lige.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 21 jan 2010, 19:45

BRA'O ZRINJSKI.............................................SAMO TEBE VOLIMO.........

RAZBILI STE DINAMA.....JEDVA ČEKAM PRVENSTVOOOOOOOOOOOOO ETO NAS MIŠEVIIIIIIIIII :lol: :twisted:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 21 jan 2010, 19:48

MostarskiSipak je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:Može li mi neko od ultrasa reći da li je u klubu trenutno aktivno angažovan kondicioni trener , Eldin Jelešković ? ;)
Jeste. Ljudina velika. Samo sto ima dosta obaveza u Sarajevu pa se rastrka na sve strane.

Pravi covjek . Znam da je dole sedmicno 1-2 puta , ali posto je sada pauza na fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu gdje je profesor , vjerovatno je vise angazovan , pa sam samo zelio provjeriti :)

Jedini expert za kondicionu pripremu u Bosni I Hercegovini , ovo ostalo sve smiješno .

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 21 jan 2010, 21:41

hahahahha cuj eto nas misevi pa dinamo igra protiv vas kao protiv 3 ligasa inace bi vas naprasili a daj boze da su dobili po pici poslije tekme!!!!!

ps volio bih da napisem zao mi je sto je zrinjski izgubio al takvi su vam navijaaci da su oni bolji ja i jos dosta raje bi ovako pisali
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jan 2010, 21:52

Gledao sam vecinu susreta, po meni je Zrinjski bio bolji ili u egalu, ali naravno sve su ovo pripremne utakmice i ne treba uzimati sve te rezultate pod ozbiljno, no, iako je poraz, nisu odigrali losije od Dinama koji je ipak pojam za ex yu nogomet, manje-vise, i to je ta prevaga u korist HNL-a, dok ostale ekipe iz te lige najbolje BH momcadi mogu dobiti bez nekih vecih problema, znam i po nasem primjeru jer redovito u pripremnim utakmicama nadigramo ekipe iz hnl-a. Mi smo od Hajduka izgubili na racun poklonjenog penala domacinu, npr., tako da te razlike i nisu bas prestrasne ukoliko BH momcadi imaju na okupu svoje glavne igrace kroz godinu, a ne kad ih vecina proda prije Europe i onda se pocne krpati diskutabilnim imenima i naravno da tad malo sta moze napraviti.
...Život za Široki...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 jan 2010, 21:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Gledao sam vecinu susreta, po meni je Zrinjski bio bolji ili u egalu, ali naravno sve su ovo pripremne utakmice i ne treba uzimati sve te rezultate pod ozbiljno, no, iako je poraz, nisu odigrali losije od Dinama koji je ipak pojam za ex yu nogomet, manje-vise, i to je ta prevaga u korist HNL-a, dok ostale ekipe iz te lige najbolje BH momcadi mogu dobiti bez nekih vecih problema, znam i po nasem primjeru jer redovito u pripremnim utakmicama nadigramo ekipe iz hnl-a. Mi smo od Hajduka izgubili na racun poklonjenog penala domacinu, npr., tako da te razlike i nisu bas prestrasne ukoliko BH momcadi imaju na okupu svoje glavne igrace kroz godinu, a ne kad ih vecina proda prije Europe i onda se pocne krpati diskutabilnim imenima i naravno da tad malo sta moze napraviti.
ma sve ti je to danas u nijansama tko se imalo bavi profesionalno nogometom,eno gledam malog Sunjica odbijaju se Dinamovci od njega kao od zida,al mislis li da ce nasa uprava ili bilo koja uprava u BiH uspjeti prodati onakvog igraca za realnu sumu,pa kad onaj Lovren vrijedi 8mil,Sunjic vrijedi ako nista pola od te sume,al jbg to sto je s druge strane granice gdje se igraci cijene po 50 000 60 000eura sto je zalosno,citam i onaj Vranjes iz borca ode za nesto malo para a jedan od jacih igraca lige.
Zrinjski da je danas imao pravog golgetera mogli smo cak i pobjediti Dinama no ostala je stara boljka a to je nerealizacija ,ekipi treba 7,8 100% sansi da bi dali gol a to nije dobro u modernom nogometu,Dinamo prvi put pred golom i gol,naravno treba imati i srece ali u ovakvim utakmicama i evropskim pogotovo protiv slovana gdje je bila ista prica kao protiv Dinama,na terenu odlicni,igra se brzo i moderno al nema tko postici taj gol!
al valjda ce biti bolje,mozda proljece donese rapsodiju golova,pohvale Kordicu koji je danas odigrao dobru partiju kao i Sunjicu i Markovicu te Zadri!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2010, 22:10

Ne bih se slozio da se radi o nijansama ipak je Dinamo, Dinamo! Vjerujem da je bila regularna utakmica da bi i rezultat bio puno drukciji, bez da ponizavam bilo koga Dinamo moze isprasiti iz nase lige kako koga hoce.Ja imam simpatije prema Dinamu i oduvjek sam ih imao, nije to kao sto volim i navijam za Zelju ali su mi fakat oduvjek bili dragi kao klub!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 jan 2010, 22:15

pile87 je napisao/la:Ne bih se slozio da se radi o nijansama ipak je Dinamo, Dinamo! Vjerujem da je bila regularna utakmica da bi i rezultat bio puno drukciji, bez da ponizavam bilo koga Dinamo moze isprasiti iz nase lige kako koga hoce.Ja imam simpatije prema Dinamu i oduvjek sam ih imao, nije to kao sto volim i navijam za Zelju ali su mi fakat oduvjek bili dragi kao klub!
ma ok,svatko ima svoje misljenje,bio sam na utakmici a i nisam stekao neki dojam da nisu htjeli a ovim ostalim sto provociraju mislim stvarno nije mjesto na ovoj temi,dok njihovi klubovi igraju protiv albanskih flamurtarija te pritom gube nitko se ne javlja od crvenila ,a kad Zrinjski i Dinamo naprave spektakl za Hercegovce i pritom napone stadion nađu se pametnjakovici koji sve minimalziraju,no svoje dvoriste se ne gleda,zar ne Ado?!
Sta kaze uprava ako Đafica prodamo idemo svi u Tursku na pripreme :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2010, 22:17

Pa ovakve utakmice se igraju tek da se osjeti igra i da se niko ne povrjedi sto je najbitnije.I nisu mjerilo snaga vjeruj mi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.