Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Super u ovom dijelu odlicna odbrana...
- firefirefirely
- Kontakt:
izadje
Dobro je za sad,mada ga nije trebao vaditi,al' nema veze. 

mislim da je realnije bilo da AK izadje ali eto, ima bar 1o minuta u drugom što je super
Mislim da se Mirza itekako umorio, vidjelo se to na njegovom disanju.
Mozda je zbog toga ostavio Kirilenka, a njega izveo.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Mozda je zbog toga ostavio Kirilenka, a njega izveo.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
ostavi ga rodjace do kraja cetvrtine jbt on
Valjda nekad skontam zasto Kirilenko ima vecu minutazu od Mirze... 

Steta sto ona trojka usla,da je ono uslo izaso bi Kirilenko umjesto Mirze.Al igra se drugo pol na njegov kos,ocekujem nekih 15-tak poena 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- legenda reala
- Kontakt:
Zato što je korisniji igrač
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
Samo kontajAmorJuve je napisao/la:Valjda nekad skontam zasto Kirilenko ima vecu minutazu od Mirze...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
E sto ovo ne volim...sad cekat sat vremena da ga vidim ponovo...LivingstonBryant
al najjače, bavcic is also an actor.Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.netsdaily.com/2014/1/21/5330 ... e-pelicans" onclick="window.open(this.href);return false;sudac92 je napisao/la:+1ulaznica je napisao/la:Moze li neko mi objasniti, sta onaj komentator prica o Edinu Bavcicu?

Odlazi Safete.
- majestic24
- Kontakt:
Mihail Dmitrievič Prohorov,ruski mlrdAmorJuve je napisao/la:Valjda nekad skontam zasto Kirilenko ima vecu minutazu od Mirze...
Andrei Gennadyevich Kirilenko,ruski kosarkas
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Nema lijepseg od Bavcica...ako on poigra ima Rihanna da iscuri 

Ovo je puno realnije od odgovora pametnjakovica iznadmajestic24 je napisao/la:Mihail Dmitrievič Prohorov,ruski mlrdAmorJuve je napisao/la:Valjda nekad skontam zasto Kirilenko ima vecu minutazu od Mirze...

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A uvijek je bio na glasu kao dobar defanzivac, jbga.majestic24 je napisao/la:Mihail Dmitrievič Prohorov,ruski mlrdAmorJuve je napisao/la:Valjda nekad skontam zasto Kirilenko ima vecu minutazu od Mirze...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako bude i dalje utakmica u egalu onda nece igrat vise od 5 min,ako se uspiju odlijepit onda ce odigrat cijelu 4/4
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Sta bi od onog Jasona Terry-ja? Lik vise nje u stanju pogoditi suta a donedavno je znao ubacivati 20 tak koseva sa klupe kad je igrao za Mavse.
Joj kakve sam ja srece sa ovim streamovima. Odgledam 1/4 bez problema, onda na pauzi zastopa stream, ponovo krece i nakon 3 sekunde time-out, pregledam one americke reklame, opet zastopa, krece 10 sekundi prije nego Mirza izlazi iz igre i onda do kraja poluvremena sve normalno. FUJ!!
Koliko sam uspio skontati ima 5 poena do sada, trojka i polaganje, uz jos jednu promasenu trojku?
Koliko sam uspio skontati ima 5 poena do sada, trojka i polaganje, uz jos jednu promasenu trojku?
I ja sam morao promjeniti par streamova jer mi je shtopalo...suhakrpa je napisao/la:Joj kakve sam ja srece sa ovim streamovima. Odgledam 1/4 bez problema, onda na pauzi zastopa stream, ponovo krece i nakon 3 sekunde time-out, pregledam one americke reklame, opet zastopa, krece 10 sekundi prije nego Mirza izlazi iz igre i onda do kraja poluvremena sve normalno. FUJ!!