Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovi na Rai Uno rekoše nakon tekne da je gol regularan. Ali su i oni tek posebnom tehnologijom utvrdili da lopta nije prešla liniju. Međutim, nema to previše veze. Bilo, desilo se, idemo dalje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Salabajzer
- Kontakt:
Halo ba posljednji igrač? Znaš li ti šta je to? Ne znaš, logično. Čak nije ni bilo za žuti karton.
Imao je Benatija i nakon starta za crveni još jedan start na centru za žuti, opet Giovinca sa leđa srušio.
Surfajte malo, vidite šta vam je zakletva De Rossi rekao za gol Juventusa.

Surfajte malo, vidite šta vam je zakletva De Rossi rekao za gol Juventusa.

- IlCapitano
- Kontakt:
Da je meni samo doživjeti da se ovdje jednom konzenzus napravi i da se svi složimo da je ovo suđenje u Italiji dno dna, znači ne znaš prije utakmice ko će biti oštećen i kome će se potrefiti da pobijedi zbog sudija.
Nevezano za ovo večeras, jest-nije gol, bilo šta je bilo, ovakvim pristupom Juventus nije ni zaslužio proći, ali se nadam da se sad jasno vidi da ovo nema veze sa nekom namjerom. Ovi ljudi su toliko nesposobni da kad bi odlučili jednom da 100% sviraju sve samo za jednu ekipu, bilo bi suprotno, jer su **** nesposobni obavljati ovaj posao.
Nevezano za ovo večeras, jest-nije gol, bilo šta je bilo, ovakvim pristupom Juventus nije ni zaslužio proći, ali se nadam da se sad jasno vidi da ovo nema veze sa nekom namjerom. Ovi ljudi su toliko nesposobni da kad bi odlučili jednom da 100% sviraju sve samo za jednu ekipu, bilo bi suprotno, jer su **** nesposobni obavljati ovaj posao.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ma sta ces ih potplacivat kad ce navijat opet protiv svog kluba, to mogu samo navijaci nazia 

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Salabajzer
- Kontakt:
Nema tu konzensusa jer sudije svjesno griješe u korist Juventusa, dok u drugim situacijama, tj. kada su u pitanju drugi klubovi se sprovodi stara izreka ''ljudski je griješiti''.
pricajte vi šta hocete ali roma je ove sezone izrasla u sigurno top 10 klubova evropeJuventus večeras protiv Rome nije imao nijedan udarac u okvir vrata. To je prvi puta da Juve nije zapucao u okvir protivničkih vrata pod vodstvom Antonija Contea, koji na njihovoj klupi sjedi od ljeta 2011. godine
nema potpisa
Pa eto daj da vidim tu tehnologiju i kako su utvrdili??Salabajzer je napisao/la:Nema tu konzensusa jer sudije svjesno griješe u korist Juventusa, dok u drugim situacijama, tj. kada su u pitanju drugi klubovi se sprovodi stara izreka ''ljudski je griješiti''.

A gol Pelusa?Admir_Sa je napisao/la:pricajte vi šta hocete ali roma je ove sezone izrasla u sigurno top 10 klubova evropeJuventus večeras protiv Rome nije imao nijedan udarac u okvir vrata. To je prvi puta da Juve nije zapucao u okvir protivničkih vrata pod vodstvom Antonija Contea, koji na njihovoj klupi sjedi od ljeta 2011. godine
Roma jest dobar tim, i bice bolji sa ovakom politikom.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
gore sam rekao, akcija prekinuta odma nakon ubacaja. jel ili nije prešla samo ptice na grani znaju, a sudac je imao sasvim dobar ugao da vidiNedved11 je napisao/la:A gol Pelusa?Admir_Sa je napisao/la:pricajte vi šta hocete ali roma je ove sezone izrasla u sigurno top 10 klubova evropeJuventus večeras protiv Rome nije imao nijedan udarac u okvir vrata. To je prvi puta da Juve nije zapucao u okvir protivničkih vrata pod vodstvom Antonija Contea, koji na njihovoj klupi sjedi od ljeta 2011. godine
Roma jest dobar tim, i bice bolji sa ovakom politikom.
nema potpisa
- Salabajzer
- Kontakt:
Lakapo bit će i video, do tada poslušaj zakletvu šta je rekla za Juventusov regularan gol ili nije valjda da sada ne vjerujete De Rossiju. Od vas me ništa neće iznenaditi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekivani hvalospjevi na račun Rome uz zaborav da Juventus nije igrao bez Llorentea i Teveza koji su drugi svijet za večerašnji napadački dvojac.
Bez obzira na nedavni poraz u prvenstvu od 3:0, mislim da je i Roma bolja od Juventusa to i pokazuje večerašnja pobjeda protiv drugog sastava šampiona. U prvenstvu zaostaju samo zato što Juve ima sudije na svojoj strani.
Očekivani hvalospjevi na račun Rome uz zaborav da Juventus nije igrao bez Llorentea i Teveza koji su drugi svijet za večerašnji napadački dvojac.
Bez obzira na nedavni poraz u prvenstvu od 3:0, mislim da je i Roma bolja od Juventusa to i pokazuje večerašnja pobjeda protiv drugog sastava šampiona. U prvenstvu zaostaju samo zato što Juve ima sudije na svojoj strani.
Da je Chiello napravio onakav faul na Gervinhu drugačije bi se pisalo. O golu da ne pričam, pa jbt ne bi preživjali ovde. ali dobro navikli smo, od mene iskrene čestitke Romi jer su bili bolji i sigurno su ovo više željeli. 

i sta ima mitre kod tebe josSalabajzer je napisao/la:Lakapo bit će i video, do tada poslušaj zakletvu šta je rekla za Juventusov regularan gol ili nije valjda da sada ne vjerujete De Rossiju. Od vas me ništa neće iznenaditi.

- Salabajzer
- Kontakt:
Maloprije Šaban, sad Mitar, sinoć me neki zove Begom, ja ništa ne razumijem. 

Jbg, zvijezda si.Salabajzer je napisao/la:Maloprije Šaban, sad Mitar, sinoć me neki zove Begom, ja ništa ne razumijem.

Salabajzer je napisao/la:Maloprije Šaban, sad Mitar, sinoć me neki zove Begom, ja ništa ne razumijem.
[youtube][/youtube]
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije da je bitno, ali eto...DDR je napisao/la:Pa eto daj da vidim tu tehnologiju i kako su utvrdili??Salabajzer je napisao/la:Nema tu konzensusa jer sudije svjesno griješe u korist Juventusa, dok u drugim situacijama, tj. kada su u pitanju drugi klubovi se sprovodi stara izreka ''ljudski je griješiti''.Ako bude tako, povlačim riječ, nikakav problem.
pa meni baš po ovome djeluje da je bilo vani
ne kontam kako se iz ovog ugla može ikakva crta povuci

nema potpisa
- IlCapitano
- Kontakt:

Eto, ako nije photoshop, da riješimo svaku dilemu...
I to ta tehnologija, povuče liniju i tjt?? Kao prvo to nije dobar ugao za povlačenje te linije, ali hajde.IlCapitano je napisao/la:Nije da je bitno, ali eto...DDR je napisao/la:Pa eto daj da vidim tu tehnologiju i kako su utvrdili??Salabajzer je napisao/la:Nema tu konzensusa jer sudije svjesno griješe u korist Juventusa, dok u drugim situacijama, tj. kada su u pitanju drugi klubovi se sprovodi stara izreka ''ljudski je griješiti''.Ako bude tako, povlačim riječ, nikakav problem.
kakve su ovo tehnike
e svasta da i ovo dozivim. uspravna linija i to je to 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.