FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 21 jan 2014, 23:59

Leotar ima najmladji tim.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 22 jan 2014, 00:00

Ma pustitie te pacenike.
Sta mislite sutra ko ce zabijati na prijateljskoj? Ja ocekujem da Bilbija i Velkoski pogode. Imam neki osjecaj da ce se makedonac pravo dobro snaci i postati vrlo brzo ljubimac :)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 jan 2014, 00:03

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije ni do par dana...
Kakve veze ima, eto Leotar je ispred vas, sta ces sad? Ako tebi Cutahija i te ostale pubertetlije daju neku sigurnost onda OK, znaci fazon je imati mladu ekipu i sve si brige smirio

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 22 jan 2014, 00:25

Pozdrav!!!

Jel mi neko moze reci nesto o sutrasnjoj utakmici ?

Kakva su ocekivanja, kakav je teren dole? Koji rezultat (realan) se moze ocekivati? Ekipu Brotnja nemogu nikako da procijenim. Hvala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2014, 00:27

Sto volim kad se ovoliko raje brine za moj klub :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 22 jan 2014, 00:29

Upravu je bajazvjerka Rudar iz Kaknja ima najmladju ekipu.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 00:46

lafomamone je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije ni do par dana...
Kakve veze ima, eto Leotar je ispred vas, sta ces sad? Ako tebi Cutahija i te ostale pubertetlije daju neku sigurnost onda OK, znaci fazon je imati mladu ekipu i sve si brige smirio
Jesam li pricao ko ima najmladji tim? Nisam.... samo sam odgovorio na konstataciju da imate najmladji tim u BiH, sto nije istina, kraj price...

@soe ja biram tebe!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 jan 2014, 00:50

Ali je zato debelo najskuplji

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 01:02

Kad pare budu pobjedjivale to ce ti znaciti nesto... A ima i ono da Vusljanin vrijedi vise od npr Bajica, a u stvarnosti su nebo i zemlja, kod nas nema pravih pokazatelja vrijednosti nekog igraca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 22 jan 2014, 01:04

8-)
4.10.2009.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jan 2014, 01:06

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad pare budu pobjedjivale to ce ti znaciti nesto... A ima i ono da Vusljanin vrijedi vise od npr Bajica, a u stvarnosti su nebo i zemlja, kod nas nema pravih pokazatelja vrijednosti nekog igraca...
Baja a je li ne vrijedi Bajić treba još popare pojesti ovaj se dobro naigrao a ne kažem da ga neče prestići naprotiv dobar je igrać al tek treba da se dokaže.
Sarajevo ljubavi moja!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 01:10

Bajic vrijedi najmanje 3 puta vise od Vusljanina... Treba da se pokaze, ali i neki Halilovic vrijedi bruku jer je potencijal, kao i neki Tin Jedvaj i slicni... A po transfermarketu, odakle se haman jedino i gleda vrijednost nasih klubova, Bajic vrijedi 75.000 eura sa 5 godina ugovorom :lol: A Vusljanin sada 300.000 eura, a prije nego sto ce kod vas lafo vrijedio 500.000 eura... De ba, budi malo ozbiljan, Bajic je vec za njega Maradona... Hocu da kazem da te procjene transfermarketa su smijesne i da uopste nisu relevantne za gledati ko ima skuplji tim, ili eto za rangiranje po vrijednosti...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jan 2014, 01:20

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bajic vrijedi najmanje 3 puta vise od Vusljanina... Treba da se pokaze, ali i neki Halilovic vrijedi bruku jer je potencijal, kao i neki Tin Jedvaj i slicni... A po transfermarketu, odakle se haman jedino i gleda vrijednost nasih klubova, Bajic vrijedi 75.000 eura sa 5 godina ugovorom :lol: A Vusljanin sada 300.000 eura, a prije nego sto ce kod vas lafo vrijedio 500.000 eura... De ba, budi malo ozbiljan, Bajic je vec za njega Maradona... Hocu da kazem da te procjene transfermarketa su smijesne i da uopste nisu relevantne za gledati ko ima skuplji tim, ili eto za rangiranje po vrijednosti...
Mislim da griješiš i ne ideš u korist Rijadu potencijal jeste ali treba se dokazati isto kao recimo Radovac kod nas a to gore vidi gdje igraju Jedvaj i Halilović i kad neki naš tim napravi takav transfer onda poredi a dosad nije niko. Vi ste i Džeku klocem zvali to već znaš i prema tome nije Vusljanin naš izdanak ali je prošao više od Bajića i zato ima tu cijenu a i jača im je liga jbg odakle je došao.Eto nek bude maradona kao Radovac u Zenit što je otišao pa če napraviti karijeru u PM moraju se oni još dokazati talennta imaju ali raditi se mora još.
Sarajevo ljubavi moja!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 01:28

Ja zvao Dzeku klocem? Pljuvaci uvijek nadju koga ce zvati klocem, Adilovica, Svraku, Stanica, itd. ;)

Ti opet svoje pa svoje... Bajic i Radovac vrijede najmanje 3 puta vise od Vusljanina, moze on proci sta hoce, al je to isluzena raga koja nema pojma sa zivotom, da su ovi u normalnoj drzavi (ko sto nisu) otisli bi davno na doradu u jos bolji klub za milionske cifre... To sto njih dvojica zive u BiH ne znaci da manje vrijede od nekakvog Vusljanina, koji vrijedi vise i od Zolotica po transfermarketu... Ne pricamo o tome kakvi su igraci trenutno, nego koliko vrijede... Ja tebi kazem da je smijesna ta cinjenica da Radovac ili Bajic vrijede po 100.000 eura, a Vusljanin donedavno 500.000 eura... Te pare niko nikad nece dati za Vusljanina, a za Bajica ili Radovca ce neko pljunuti 500.000 eura... To je realna vrijednost igraca, a ne slijepo vjerovati u transfermarket kao da je sveti zapis...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 22 jan 2014, 01:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja zvao Dzeku klocem? Pljuvaci uvijek nadju koga ce zvati klocem, Adilovica, Svraku, Stanica, itd. ;)

Ti opet svoje pa svoje... Bajic i Radovac vrijede najmanje 3 puta vise od Vusljanina, moze on proci sta hoce, al je to isluzena raga koja nema pojma sa zivotom, da su ovi u normalnoj drzavi (ko sto nisu) otisli bi davno na doradu u jos bolji klub za milionske cifre... To sto njih dvojica zive u BiH ne znaci da manje vrijede od nekakvog Vusljanina, koji vrijedi vise i od Zolotica po transfermarketu... Ne pricamo o tome kakvi su igraci trenutno, nego koliko vrijede... Ja tebi kazem da je smijesna ta cinjenica da Radovac ili Bajic vrijede po 100.000 eura, a Vusljanin donedavno 500.000 eura... Te pare niko nikad nece dati za Vusljanina, a za Bajica ili Radovca ce neko pljunuti 500.000 eura... To je realna vrijednost igraca, a ne slijepo vjerovati u transfermarket kao da je sveti zapis...
Ne vjerujem ja transfermarketu ništa. Ima logike ovo što pišeš.
4.10.2009.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jan 2014, 01:37

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad pare budu pobjedjivale to ce ti znaciti nesto... A ima i ono da Vusljanin vrijedi vise od npr Bajica, a u stvarnosti su nebo i zemlja, kod nas nema pravih pokazatelja vrijednosti nekog igraca...
Pare su uvijek pobjedjivale od nastanka fudbala
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jan 2014, 01:38

Prcic je do prije neki dao vrijedio 200 hiljada €. Sta tek reci na to? :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 22 jan 2014, 01:38

DenchiNL je napisao/la:
Konkretno u slučaju Real Madrida, ulože sto miliona po prelaznom roku, ništa od toga im se ne vrati kroz trofeje ;)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jan 2014, 01:41

plavetniloo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Konkretno u slučaju Real Madrida, ulože sto miliona po prelaznom roku, ništa od toga im se ne vrati kroz trofeje ;)
glupo poredjene reci Real ...

Pare gdje vrte tu uvijek se dobija, a to su Dinamo Zagreb, Maribor , CSKA , Partizan itd .. Gdje bjeze miljama svojim konkurentima, a ne Real naravno gdje ima konkurenta Barcelonu, ili u engleskoj gdje se bori 5 jednakih ekipa sa parama itd .. Pa se tu i ne vidi razlika dok ce se na nasim prostorima uvijek vidjeti

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 jan 2014, 01:44

Kako da nece pljunuti, otimaju se. Haj probajte prodati tog klinca pa ces vidjeti kako to ide. Za Radovca se zna kako je gore zavrsio, uostalom i u zelji su svi u izlogu ali niko ih i ne gleda. Zasto? Pa zato sto je takmicenje u kojem igraju lose, a u euro takmicenjima svakako nisu nastupali, a iako jesu bolje da nisu. Samo dobri nastupi u Evropi prodaju igrace da dobre pare, najbolji dokaz je Svraka. Koliko se trazilo za njega, a koliko nudilo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, mercurial, riki46, spezial i 62 gosta.