AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Odlaskom Mexesa, otvaraju se vrata za Toloia ili Doriu. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Rafael Toloi gdje sada on igra? Znam ga sa managera i jos da li mi imamo vise slobodnih non eu mjesta za ovu sezonu?francobaresi je napisao/la:Odlaskom Mexesa, otvaraju se vrata za Toloia ili Doriu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Igra u Sao Paulu, a to za igrače van EU ne znam.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ja u suštini pola dana visim na netu, što zbog posla što privatno i nigdje ne pročita ovo za De Jonga
zamolio bi ako može malo više ozbiljnosti, npr. ako neko ima neku konkretnu informaciju da nam navede odakle mu, neki izvor?
ovako mi dođe nekako neozbiljno, neko nešto čuo za De Jonga i to je to...
gdje si čuo, kada, od koga, gdje, kako???
zamolio bi ako može malo više ozbiljnosti, npr. ako neko ima neku konkretnu informaciju da nam navede odakle mu, neki izvor?
ovako mi dođe nekako neozbiljno, neko nešto čuo za De Jonga i to je to...
gdje si čuo, kada, od koga, gdje, kako???
Undici stelle - ACM 1899
Ma to je jos jucer pisalo da ga Liverpool zeli na posudbu. Nidje veze
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube] U Milanellu se radi punom parom, puno različitih stvari pa i vježbaanje slobodnih udaraca. Pogledajte kako to radi Nocerino( od 2:50).

-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:[youtube][/youtube] U Milanellu se radi punom parom, puno različitih stvari pa i vježbaanje slobodnih udaraca. Pogledajte kako to radi Nocerino( od 2:50).![]()
Ovo je najjaci dio treninga,definitivno.

[youtube][/youtube]
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A ti si kao neki strucnjakSaurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Gvardiola je slicno poceo 2009 nepoznat prvi put u tom poslu, a ostalo je historijaSaurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ne trebaš biti stručnjak, dovoljno je pogledati tabelu.muxa je napisao/la:A ti si kao neki strucnjakSaurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
Uredu je ako ti misliš da će Seedorf biti novi Guardiola.meho-medo je napisao/la:Gvardiola je slicno poceo 2009 nepoznat prvi put u tom poslu, a ostalo je historijaSaurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
Upravu si Sedorf je kriv sto je Milan tu gdje jeste 
Hajd sad trolaj negdje drugo

Pa dobro, uvijek postoji faktor da Seedorf flopne, ali covjek ima sve predispozicije da bude veliki trener tako da, dajmo covjeku prvo priliku da pokaze sta zna. Uostalom, vrijeme ce pokazati.
A sada, da ekipa nema kvalitet, tu se ne slazem. Treba rekonstrukcija odbrane, tu se svi slazemo, ali ostatak je vise nego dobar. Samo treba ustimati orkestar.
A sada, da ekipa nema kvalitet, tu se ne slazem. Treba rekonstrukcija odbrane, tu se svi slazemo, ali ostatak je vise nego dobar. Samo treba ustimati orkestar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa gaje slican fudbal napadacki a kada protivnik ima loptu visok presing, ali opet ne mozemo suditi na osnovu jedne utakmice, a takodje svi znamo da je potrebno kvaliteta Milanu prije svega stoper i desno krilo.Saurman je napisao/la:Ne trebaš biti stručnjak, dovoljno je pogledati tabelu.muxa je napisao/la:A ti si kao neki strucnjakSaurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
Uredu je ako ti misliš da će Seedorf biti novi Guardiola.meho-medo je napisao/la:Gvardiola je slicno poceo 2009 nepoznat prvi put u tom poslu, a ostalo je historijaSaurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 21 jan 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nisam rekao da je Seedorf kriv.muxa je napisao/la:Upravu si Sedorf je kriv sto je Milan tu gdje jeste
Milan nema kvalitet.
Ne tvrdim ja da ce Sedorf uspjeti, mada ima sve predispozicije, ali lik nakon jedne tekme kaze smjena Alegrija nije nista rijesila jer kao nema igre 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Prije svega, u redu se ne pise sastavljeno, a druga stvar kakve veze ima Clarence sa trenutnim stanjem na tabeli?Saurman je napisao/la:muxa je napisao/la:Saurman je napisao/la:Smijena Allergija nije riješila ništa, opet je igra nikakva a Seedorf ne može biti neko dugoročno riješenje.Ovom Milanu treba rekonstrukcija komplet ekipe,ovdje je kvalitet strana riječ.
Uredu je ako ti misliš da će Seedorf biti novi Guardiola.

P.s da nemamo mozda kvalitet da budemo u donjem djelu tablice.. adio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ok lektore, ja sam neupućen a ti si kao upućen.Titova-Juga je napisao/la: Prije svega, u redu se ne pise sastavljeno, a druga stvar kakve veze ima Clarence sa trenutnim stanjem na tabeli?I pitanje+zamolba. Mozes li trolati neku drugu temu jer si totalno neupucen za situaciju u AC Milanu.
Dobro možda je za tebe Milan nema kvalitet trolanje ali za druge je činjenica.Možda čak i misliš da će pod palicom velikog trenerskog maga Milan doživiti vaskrsenje.Sve je moguće.
Mala lektorska korekcija, uredu se pise sastavljeno, a u redu se pise kad neko "stoji u redu"Titova-Juga je napisao/la:Prije svega, u redu se ne pise sastavljeno, a druga stvar kakve veze ima Clarence sa trenutnim stanjem na tabeli?Saurman je napisao/la:muxa je napisao/la:
Uredu je ako ti misliš da će Seedorf biti novi Guardiola.I pitanje+zamolba. Mozes li trolati neku drugu temu jer si totalno neupucen za situaciju u AC Milanu.

Al da se vratimo na temu:arrow:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.