Ma pozitivnom što se tebe tiče, samo Balague mi nije ostao u lijepom sjećanjuParadajz je napisao/la: Je li to u pozitivnom ili negativnom smislu ?![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma pozitivnom što se tebe tiče, samo Balague mi nije ostao u lijepom sjećanjuParadajz je napisao/la: Je li to u pozitivnom ili negativnom smislu ?![]()
Potpuno razumijem takvu odluku, ipak ti je u interesu biti što manje banovan.kingwazza je napisao/la:bgm brate tebi nije nikako lako,vise nebi zelio ni ulazit u prepirke sa tobom.MoR je napisao/la:Pjanić i Vidal viđeni kako traže kuće u Manchesteru.
MoR je napisao/la:Šljivak se usr'o, pa osim Mate i Salaha dovodi u United. Ajmo momci, još malo kolektivnog pritiska, pa možda i Reusa i Vidala dovedemo
Sto, ako se sme znati ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma pozitivnom što se tebe tiče, samo Balague mi nije ostao u lijepom sjećanjuParadajz je napisao/la: Je li to u pozitivnom ili negativnom smislu ?![]()
neka te na forumu drug jošmotty je napisao/la:Kako da izbrisem racun sa ovog foruma? Vidim da nema smisla komentarisat niti bilo sta sugerisat i da se za to dobijaju banovi.
Navedi nickove da ih bijemo...Nane17 je napisao/la:neki dan ovdje pojedinci su govorili kakko nisu bas za dolazak Mate,a sad ti isti jedva cekaju da obuce drees Manchestera,kao ne bi se uklopio,pa svako ko zna igrati lopte a igra na Valencijinom mjestu je dobro dosao jer onog limitiranog ne mogu vise ocima gledat,i ne samo njega znamo mi koje su nase avijezde za Bh premier lige!
trxel je napisao/la:Navedi nickove da ih bijemo...Nane17 je napisao/la:neki dan ovdje pojedinci su govorili kakko nisu bas za dolazak Mate,a sad ti isti jedva cekaju da obuce drees Manchestera,kao ne bi se uklopio,pa svako ko zna igrati lopte a igra na Valencijinom mjestu je dobro dosao jer onog limitiranog ne mogu vise ocima gledat,i ne samo njega znamo mi koje su nase avijezde za Bh premier lige!
Pa da si prolistao prošlu stranicu, vidio bi da sam rekao o čemu se tu radi, dakle Dante hoće uzeti koji marku više od vas za novi ugovor na ovaj način, ništa višeBayern@heart je napisao/la:Uz veliko poštovanje prema vašem klubu mislim da Dantea možete samo sanjati.
Ma ima on svojih mušica (npr ona situacija sa Falcaom), recimo da mu ne vjerujem baš u potpunostiParadajz je napisao/la:
Sto, ako se sme znati ?![]()
Nevjerujem mnogo tome. Mislim, Bayern bi znao ako je United zainteresovan jer moraju se prvo Bayernu i obratiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa da si prolistao prošlu stranicu, vidio bi da sam rekao o čemu se tu radi, dakle Dante hoće uzeti koji marku više od vas za novi ugovor na ovaj način, ništa višeBayern@heart je napisao/la:Uz veliko poštovanje prema vašem klubu mislim da Dantea možete samo sanjati.
Nisam u tim vodama naravno, ali skoro sam siguran da klubovi itekako imaju kontakt sa igracem i njegovim agentom prije nego sto posalju zvanicnu ponudu klubu tog igraca. Primjer Lewandowski. Ili Fabregas ljetos, nesto je se mutilo tu, ne bi Moyes bez razloga onako javno priznao da su poslali ponudu i da ga zele.soxx je napisao/la:Nevjerujem mnogo tome. Mislim, Bayern bi znao ako je United zainteresovan jer moraju se prvo Bayernu i obratiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa da si prolistao prošlu stranicu, vidio bi da sam rekao o čemu se tu radi, dakle Dante hoće uzeti koji marku više od vas za novi ugovor na ovaj način, ništa višeBayern@heart je napisao/la:Uz veliko poštovanje prema vašem klubu mislim da Dantea možete samo sanjati.
Nece Bayern vjerovat medijima i prepast se pa mu udarit vecu platu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.