Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Echo objavio kako smo "zagrizli" za Hernanesa, takođe Newcastle se uključio u trku za Salaha, po twitteru kruze informacije da pregovaramo i oko De Jonga, spominje se i neki Berisha
. Ne vidim nista za Matuidi-a

At the end of the storm there's a golden sky..
Berisha iz Salzburga, po onome sto sam ja vidio u Evropskoj ligi jako dobar krilni igrac.EDO299 je napisao/la:Echo objavio kako smo "zagrizli" za Hernanesa, takođe Newcastle se uključio u trku za Salaha, po twitteru kruze informacije da pregovaramo i oko De Jonga, spominje se i neki Berisha. Ne vidim nista za Matuidi-a
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Berisha dodje kao neko "box to box", vidim da pokriva sve od krila, do veznjaka klasicnog.
Jbem te zivote.Billy Liddell @Liddellpool 3m
a scan has revealed he has damaged his medial ligaments. #Lucas
Ako sad ne dovedu veznjaka, neće nikad.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Lucas out 2 mjeseca. Covjek nema srece nikako.
Izvor je Echo.
Izvor je Echo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:

kazu Salah cekirao kartu,sutra potpisuje sigurno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A u qracCarlo je napisao/la:Lucas out 2 mjeseca. Covjek nema srece nikako.
Izvor je Echo.

Lijevi bek, desni bek, zadnji vezni, btb vezni i krilo nam fale. Prioritet u ovom trenutku je definitivno zadnji vezni, a ovi ostali su svi tu negdje. Jedino sto nam se na LB vraca Flanno i valjda uskoro i Enrique pa to nije toliko hitno.
P.S. Nadam se da BR nece biti toliko tvrdoglav da nastavi gurat Johnsona u prvih 11 i da ce protiv Nevertona Kelly igrati desno..
Edit : Mi ako ne dovedemo nikoga ili dovedemo samo 1 igraca, onda BR treba spomenik podici za top 4(ukoliko tu zavrsi)..
Po ovoj slici gore Salah iznajmio kucu u Liverpoolu, more ovih fotki po twitteru , izgleda da su se naši i njegovi dogovorili. Sutra na medicinskim, nase prvo pojacanje. Cekamo veznjaka
At the end of the storm there's a golden sky..
sad uz sve ove povrede mislim da ce stici neke prinove sigurno. sto se valona tice ne bi bilo lose ako bi dosao za manje para, meni se cini da bi moglo nesto od njeg biti ovi momci sa kosova su hit u zadnje vrijeme
a moze covjek dosta pozicija igrati mada ne vjerujem da bi kod nas igrao nesto previse na krilnim pozicijama.
treba peticiju pisat da dovedu matuidija
vidjecemo sta ce biti al ako ne dovedu nikog onda nisu normalni. mada sto se navijaca tice oni uvijek ocekuju da se dovede igrac krajem prelaznog nema veze ko je dosao ranije ako pri kraju nekog ne dovedes uvijek su ljudi nezadovoljni, ja se nadam da u liverpoolu tako razmisljaju i da ce se u ovih posljednjih desetak dana aktivirati.

vidjecemo sta ce biti al ako ne dovedu nikog onda nisu normalni. mada sto se navijaca tice oni uvijek ocekuju da se dovede igrac krajem prelaznog nema veze ko je dosao ranije ako pri kraju nekog ne dovedes uvijek su ljudi nezadovoljni, ja se nadam da u liverpoolu tako razmisljaju i da ce se u ovih posljednjih desetak dana aktivirati.
You are someone else I am still right here
Matuidi, Salah, Ben Daviesfera je napisao/la:sad uz sve ove povrede mislim da ce stici neke prinove sigurno. sto se valona tice ne bi bilo lose ako bi dosao za manje para, meni se cini da bi moglo nesto od njeg biti ovi momci sa kosova su hit u zadnje vrijemea moze covjek dosta pozicija igrati mada ne vjerujem da bi kod nas igrao nesto previse na krilnim pozicijama.

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ja mislim da će se dovesti možda jedan igrač samo eto da se ispoštuje ono što je rekao BR tj. da će biti pojačanja i slično.
Mada i ne mora značiti ako bude ko kvalitetan dosputan, ali teško jer slabo ko prodaje u januaru.
Mada i ne mora značiti ako bude ko kvalitetan dosputan, ali teško jer slabo ko prodaje u januaru.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Henderson je ove sezone imao 3 asistencije petom!
Ahilova peta - ne sad je Hendina!

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
cekaj zar ahilu peta nije bila slaba stranaHenderson je napisao/la:Henderson je ove sezone imao 3 asistencije petom!

Jeste, zato se i smijem. Ovo je status sa neke Liverpulove stranice.fera je napisao/la:cekaj zar ahilu peta nije bila slaba stranaHenderson je napisao/la:Henderson je ove sezone imao 3 asistencije petom!
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
-
- Kontakt:
Imam, pitanje, zar ovaj Mohamed Salah nije presao u Liverpool 

jest davno i od tad svaki dan dolaziOscarDosSantos je napisao/la:Imam, pitanje, zar ovaj Mohamed Salah nije presao u Liverpool

Lijepi moj narode, nama valja čekat ponedjeljak u 21:00 da gledamo utakmicu 
Osijedit cu

Osijedit cu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Subota 13:45 Bournemouth : Liverpool ?gaston je napisao/la:Lijepi moj narode, nama valja čekat ponedjeljak u 21:00 da gledamo utakmicu
Osijedit cu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neka, vise vremena da se Sakho i Flanagan oporave a i vece sanse da se Komitet napokon skonta i dovede nekoga..gaston je napisao/la:Lijepi moj narode, nama valja čekat ponedjeljak u 21:00 da gledamo utakmicu
Osijedit cu

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 4 gosta.