bit će to 38. okrsaj u pola godineAndroid je napisao/la:21.1. protiv Čapljine u četvrtfinalu kupa

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
bit će to 38. okrsaj u pola godineAndroid je napisao/la:21.1. protiv Čapljine u četvrtfinalu kupa

kao citavu svoju karijeruKevin je napisao/la:Pašalić je već pokazao više od Kaštropila samo mi nešto puno bježi od koša
pa danerminh74 je napisao/la:kao citavu svoju karijeruKevin je napisao/la:Pašalić je već pokazao više od Kaštropila samo mi nešto puno bježi od koša
Android je napisao/la:Pobjeda protiv Čapljine 91-43
Buva 22,Vragović 19,Rikic 16,Jones 11,Pašalić 6,Bilinovac i Jahmar 5,Bošnjak 4,Ćorić 2,Mikulić 1
Ako mislis na crne iz Capljine igrali su,Alexander je zabio 10,koliko njih uopce ima dole,znam da ima Lewis,ima li jos koji?Chstal je napisao/la:Android je napisao/la:Pobjeda protiv Čapljine 91-43
Buva 22,Vragović 19,Rikic 16,Jones 11,Pašalić 6,Bilinovac i Jahmar 5,Bošnjak 4,Ćorić 2,Mikulić 1
jesu li igrali amerikanci?
TrojicaAndroid je napisao/la:Ako mislis na crne iz Capljine igrali su,Alexander je zabio 10,koliko njih uopce ima dole,znam da ima Lewis,ima li jos koji?Chstal je napisao/la:Android je napisao/la:Pobjeda protiv Čapljine 91-43
jesu li igrali amerikanci?

s čime ih dobit?Android je napisao/la:Dodje mi da placem,prvo Barac pa sad Jahmar,ovo danas sto su igrali ne lici na kosarku,bolju obranu igraju kadeti,Vizura i Zadar se moraju pobjediti na Pecari,to bi mozda moglo biti dovoljno...

Android je napisao/la:Jahmar out 3 tjedna
Odlicno,zna li se slucajno tko ce biti domacin zavrsnice kupa?Kevin je napisao/la:Android je napisao/la:Jahmar out 3 tjedna
2 tjedna..samo propusta cedevitu
ne zna se to jos..Android je napisao/la:Odlicno,zna li se slucajno tko ce biti domacin zavrsnice kupa?Kevin je napisao/la:Android je napisao/la:Jahmar out 3 tjedna
2 tjedna..samo propusta cedevitu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.