Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Hocel bit uzvratna tekma???
Ili je samo jedna pa ko prodje...
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
- Ponos Torina
- Kontakt:
samo 1 mecjasko__ je napisao/la:Hocel bit uzvratna tekma???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma Pjana je u dobitnoj poziciji. Ako ne bude igrao onda će otići, ako bude igrao dobro i jeste
- Ponos Torina
- Kontakt:
proslu utakmicu ga je izvadio a razlog je bio jer mu treba za mec sa Juventusom u Kupu,e sad sumnjam da bi ga ostavio na klupi bezveze sigurno je nesto u pitanju,transfer vjerovatno,da se nebi desila neka povreda i slicno..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista od transfera ove zime. 

U Italiji sve vise bruji vijest o razmjeni Pjanic - Pastore koja mi se uopste ne svidja. Tesko da bi se naigrao tamo, a to je zadnja stvar koju bih volio pred SP.
Neka ga u Romi bar jos dvije sezone, izboriti ce top 3, a vec iduce sezone i ligu prvaka.
A mozda ga samo odmara i daje priliku i Radji da nekad zaigra. Kup je, vidim da je i Juventus izveo dosta izmjenjen sastav.
A ko bi ga znao. Ali stoji cinjenica da je mu je u zadnje vrijeme opala forma.
Neka ga u Romi bar jos dvije sezone, izboriti ce top 3, a vec iduce sezone i ligu prvaka.
A mozda ga samo odmara i daje priliku i Radji da nekad zaigra. Kup je, vidim da je i Juventus izveo dosta izmjenjen sastav.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ni ja nisam za to da Pjanic ide a u PSG nikako.United ili cekati da ode Xavi,Barca je savrsen klub za njega i on savrsen igrac za Barcu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
ko je rekao da mu je opala forma??? mozda forumasi... dok svi novinari,komentatori u italiji kao i strucnjaci govore kako igra odlicno i da je u dobroj formi i da je jedan od glavnih ako ne i glavni igrac Rome....
Haha..kakav pad forme kad je na osnovu zadnje utakmice uvrsten u tim Evrope.Boze sacuvaj kakvih ovdje hejtera ima 

Prosle sedmice bio u ekipi kola Europe ,ne znam tacno koji je list to izabrao. Kakv pad forme kakvi bakraci. Transfer ili odmor.
Edit: jaro iznad bio brzi za sec.
Edit: jaro iznad bio brzi za sec.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
cuj da nekad zaigra, lik tek dosao, ovo mu 2 start u 3 moguca i to protiv juventusa, znaci samo jedno, pjanic trenutno nije u prvih 11, a kako igra roma mora se dobro potruditi..rope11 je napisao/la:U Italiji sve vise bruji vijest o razmjeni Pjanic - Pastore koja mi se uopste ne svidja. Tesko da bi se naigrao tamo, a to je zadnja stvar koju bih volio pred SP.
Kako ono rekoše na Džekinoj temi, ima dva -tri hejteraelansa je napisao/la: cuj da nekad zaigra, lik tek dosao, ovo mu 2 start u 3 moguca i to protiv juventusa, znaci samo jedno, pjanic trenutno nije u prvih 11, a kako igra roma mora se dobro potruditi..

Pjanić se stvarno ne mora sekirati za mjesto u timu, za razliku od Edinove pozicije, on može slobodno i tankirati ako osjeti da ga netko gura u drugi plan.
a mozda se i transfer sprema 

A da nije kakav transfer u pitanju 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
ljudi ja ipak mislim da je transfer u pitanju 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
A da nije transfer,vjerovatno je to 

Nesmijem nista reci, da nebi dobio BAN 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ma jedino transfer...ima logike, al u Banovice,nesmijem vise o tome
Cekaj, ja sam hejter jer sam rekao da mu je forma malo opala? Jesam li dobro shvatio? 
Ah dobro, ok.

Ah dobro, ok.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trener Rome je svjestan da ova utakmica moze lako u produzetke,a Pjana tesko moze izdzat toliko na terenu,pa ga cuva da udje tamo iza 60-te minute,kad bude najpotrebniji a svjez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.