ostaje nam da se nadamo čuduGusar1995 je napisao/la:ti igrači definitivno, na moju žalost, neće dolaziti u United

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
ostaje nam da se nadamo čuduGusar1995 je napisao/la:ti igrači definitivno, na moju žalost, neće dolaziti u United
Svakako da je navedene igrace tesko dovest u Januaru , a Shaw ce u Chelsea cini mi se da je neko ovde pisao da je i fan njihov a i jako su zainteresovani za njegaKaunas je napisao/la:ostaje nam da se nadamo čuduGusar1995 je napisao/la:ti igrači definitivno, na moju žalost, neće dolaziti u Unitedjedino je realno da Shaw dođe u januaru
Opravdano, fkt mu ono nije trebalo.soxx je napisao/la:Vidic 3 meca suspenzije popusio zbog crvenog.
Ako je bilo halalte(2 zadnje str. sam pogledao)
Sa ove liste ne treba Conetrao, Moura... da bi bila rekonstrukcija tima svi ostali igraci bi trebali doci...Kaunas je napisao/la:
Hvala Bogu više neko se slaže sa mnom u vezi Zaheeric_cantona je napisao/la:vidim povlaci se puno pitanje Zahe, ali koliko uspjevam vidjeti momak definitivno u ovome trenutku ne može pomoći Unitedu. ima sve iste stvari kao i Nani samo što je u ovom trenutku lošiji (ne kažem da za dvije godine neće biti bolji sedamsto puta od Nanija).. dakle, umjesto da njegov dribling stvara višak, on zapravo samo zabavlja gledatelje i usporava time igru. premalo konkretnog učinka
vidjelo sa kada je ušao dva puta u igru Uniteda da je nemoćan, Januzaj tri klase iznad njega trenutno
Valencia, Young, Nani, Giggs, Januzaj, svi su trenutno puno bolji i konkretniji od njega. Njemu je najbolje da ode na posudbu do kraja sezone jer se neće naigrati
Ma glupost obična, potpisuje novi ugovor sa Bayernom pa očito želi koju marku više izvući na ovaj načinDede17 je napisao/la:Evo Dante navodno izjavio za brazilski Fox da su pregovori sa Utd-om u toku i da bi se moglo sve riješiti do 31.01.![]()
http://www.foxsports.com.br/noticias/13 ... em-janeiro" onclick="window.open(this.href);return false;
Onaj Carragher kaze "They need all of them".Kaunas je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.