Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fixator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fixator » 21 jan 2014, 18:15

20:45 Roma - Juventus X2 @ 1.55
20:00 GCK Lions Z.-HC Martigny 2 @ 2.10

italijanski kup mislim da juve ne gubi igra se jedna tekma samo, nedavno igrali bilo 3:0 za juve.
svicarska druga liga hokej gosti u najboljoj formi trenutno igraju protiv domacina koji je posljedni na tabeli plus zadnje 4 tekme sve dobili gosti. prilicno sam siguran u dvicu a kvota odlicna.
Semper Fidelis

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 21 jan 2014, 18:29

tribalhardcore je napisao/la:hokej norveska liga
Stavanger -Lorenskog

i probao bi jos over 5,5 ( 1,20 )
1-a trecina 15-a minuta 5:2 :lol: :lol: :lol: :lol: to sam samo jos prije par dana vidjeo kod blesavih rusa da over bude u trecini
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 21 jan 2014, 18:37

tribalhardcore je napisao/la:
Stavanger -Lorenskog

1-a trecina 15-a minuta 5:2 :lol: :lol: :lol: :lol: to sam samo jos prije par dana vidjeo kod blesavih rusa da over bude u trecini
kad moze rutenka da ne da gol moze i to :mrgreen:
Semper Fidelis

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 21 jan 2014, 18:37

haha kako su krenuli vise ce dat golova nego u rukometu majko pa ko da rukama igraju cuj 6:2 trecina :lol: :lol: :lol: :lol:
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima

forumash
Kontakt:

Post Postao/la forumash » 21 jan 2014, 18:45

fixator je napisao/la:20:45 Roma - Juventus X2 @ 1.55

italijanski kup mislim da juve ne gubi igra se jedna tekma samo, nedavno igrali bilo 3:0 za juve.
svicarska druga liga hokej gosti u najboljoj formi trenutno igraju protiv domacina koji je posljedni na tabeli plus zadnje 4 tekme sve dobili gosti. prilicno sam siguran u dvicu a kvota odlicna.

Po meni večeras je vrlo izgledno da Roma dobije Juventusa. Može se odigrati i Roma daje 2 ili više golova.
Olimpiko je navodno rasprodat, što nije bila česta slika ove sezone. Garsija će na teren izvesti najbolji sastav, sa Totijem, Žervinjom, Pjanićem i Strotmanom, dok u startnoj postavi Juventusa, bar prema najavama Kontea (iako treba sačekati zvaničnu potvrdu), neće biti Teveza, Pogbe, Ljorentea i Asamoe. Konte će na teren vjerovatno izaći sa veoma defanzivnom postavom, to jest sa dva defanzivno orijentisana spoljna i Markizijom ispred njih, ali to će Romi dati i priliku da ima loptu u nogama i stalno napada.
slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 21 jan 2014, 18:47

forumash je napisao/la:
fixator je napisao/la:20:45 Roma - Juventus X2 @ 1.55

Po meni večeras je vrlo izgledno da Roma dobije Juventusa. Može se odigrati i Roma daje 2 ili više golova.
Olimpiko je navodno rasprodat, što nije bila česta slika ove sezone. Garsija će na teren izvesti najbolji sastav, sa Totijem, Žervinjom, Pjanićem i Strotmanom, dok u startnoj postavi Juventusa, bar prema najavama Kontea (iako treba sačekati zvaničnu potvrdu), neće biti Teveza, Pogbe, Ljorentea i Asamoe. Konte će na teren vjerovatno izaći sa veoma defanzivnom postavom, to jest sa dva defanzivno orijentisana spoljna i Markizijom ispred njih, ali to će Romi dati i priliku da ima loptu u nogama i stalno napada.
slika
+1

Roma više želi kup, Juve igra da ga odradi više a Roma tradicionalno gura dobro u kupu

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 jan 2014, 18:55

Fordinjo je napisao/la:Island - Svedska Over 2.5 @2.00 a moze i BTS ista kvota ,tekma se igra u Abu dabiu temp.oko 25 stepeni znaci vrijeme idealno , ekipe sastavljene od igraca iz domecih liga znaci nema stranaca po meni bice golova tako da ocekujem da obadva tipa prodzu j ja sam uzo Over ....
FT 0:2 Islandzani su imali 11 kornera i 10 direktnih udaraca na gol :) jbga idemo dalje , sta je sa Svedskom veceras je li ko gledo mogu li uzeti Poljake ? kako sam upratio Poljaci su vrlo jaki na ovom prvenstvu ...

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 21 jan 2014, 18:57

eo, silom prilika sam isao do grada i bio "prisiljen" :mrgreen: cekati kod premiera, nije mi davo dao mira i na bingo uzmem 6KM. :lol:

kakav bi ja bio covik da to ne iskoristim za neki svoj "ludi listic" pa eo, siguran sam da ce proc, eto! 8-)

http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _257542309" onclick="window.open(this.href);return false;

//btw. pratim ovu Romu u singlu, svida mi se to sta vidim i citam. ;)

forumash
Kontakt:

Post Postao/la forumash » 21 jan 2014, 19:24

Jedna malo rizičnija oklada ali i lijepa kvota jeste Espanjol-Real 1-3 gola na meču.

Obje ekipe u zadnjih 5 odigranih utakmica su samo po jednom išle preko 3 gola.
Od zadnjih 10 međusobnih mečeva kada je Espanjol bio domaćin takođe su samo jednom pala 4 ili vieše golova.

Espanjol-Real......1-3 gola....1,90........MozzartBet

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 jan 2014, 19:24

Malo sam gledo sta da bacim za veceras pa ovako cu ja probati pa ko ga je.be jel :D

Poland - Sweden 1 H(1-0) @2.02

Roma - Juventus Under 2.5 @1.78
Poland - Sweden Poland +1.5 @1.65

@2.94

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 jan 2014, 19:27

Fordinjo je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Island - Svedska Over 2.5 @2.00 a moze i BTS ista kvota ,tekma se igra u Abu dabiu temp.oko 25 stepeni znaci vrijeme idealno , ekipe sastavljene od igraca iz domecih liga znaci nema stranaca po meni bice golova tako da ocekujem da obadva tipa prodzu j ja sam uzo Over ....
FT 0:2 Islandzani su imali 11 kornera i 10 direktnih udaraca na gol :) jbga idemo dalje , sta je sa Svedskom veceras je li ko gledo mogu li uzeti Poljake ? kako sam upratio Poljaci su vrlo jaki na ovom prvenstvu ...
Samo da dodam da su Islandzani imali i stativu i precku al jbga nije htjela u gol ...

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 jan 2014, 19:30

Hajde da vas pitam misljenje za ovaj double, kvote su odlicne a cini mi se veoma izgledan :

Espanyol - Real M - vise kartona Espanyol @1.7 - sigurno da ce domacini zapeti odmah u prvoj utakmici da izvuku sto bolji rezultat, sudija voli davati kartone i nekako mi je logicnije da ce vise kartona pokazati domacinu + ako uzmemo u obzir da ce Real M izaci u najjacem sastavu, tako je bar bilo protiv Osasune u kupu proslu rundu.

Roma - Juventus - vise kornera Roma - @1.85 - ovdje se vodim logikom da ce Juve pustiti Romi loptu i da ce ici na neku nulu i cvrstom igrom probati smiriti napaljenog domacina. Roma u najjacem sastavu, ima pristojne krilne igrace i ofanzivne bocne igrace tako da moze iznuditi koji korner vise od Juventusa + Juve u zadnje vrijeme ima dosta problema sa prekidima tako da Roma i tu vidi svoju sansu.

Hajde kazite sta pametno?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 21 jan 2014, 19:34

Ja ću ti samo reći, par puta sam se opek'o na toj opkladi "neki tim ima više od Reala kartona" tako da to izbjegavam u širokom luku - Uzmi u obzir da Pepe i Ramos "moraju" požutiti u svakoj utakmici pa odluči šta ćeš.

Nemoj misliti da ti vučem kakvu šuhvu na par ali, htio sam isto to da odigram i onda sam premotao film i ipak došao do zaključka da preskočim. Ako već sudija voli da dijeli kartone, stavi više od 5,5 (toliko je u Premieru)!

Sretno! ;)
Zadnja izmjena: DrinaJedina, dana/u 21 jan 2014, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 21 jan 2014, 19:35

Roma-Juventus oba daju i 3+ 2.10

ovo je kup utakmica i prvenstvo treba ostaviti po strani, Juve će istrčati bez nekoliko bitnih igrača dok će Roma više željeti pobjedu na krcatom Olimpicu, LAzio i Roma inače dobro guraju kroz kup, Lazio je IN a mogla bi i Roma večeras.
Juve je predobar da i takav ne zabije a Romi za pobjedu će trebati dva tako da mi se čini ova opcija vrlo izgledna a uz ovo ću probati i na rezultat 2:1 te pol.kraj X/1

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 21 jan 2014, 20:02

Posto je sada popularno ovo "koracanje" ili "duplanje" kako li se vec zove da se i ja okusam :D

Korak: 1

Kidderminster - Dartford 21.1. 20:45 1 1,30
Peterborough/gol - Notts County 21.1. 20:45 DA 1,15

Kvota: 1,50

Nek nam je sa srecom :D

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 21 jan 2014, 20:09

slika

Evo jedna "anakonda" .. Da vidimo % prolaznosti! :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 21 jan 2014, 20:11

Kidderminster - Dartford 1 (prepisano s foruma, svidjela mi se analiza, kvota u padu.. Sve se poklopilo pa hajde)

Roma - Juventus 1X (mislim da će biti remi ovdje, al pošto je preriskantno ogradio sam se rađe s domaćinima..)

Espanyol - Real 2 (zar u 21. stoljeću ikome treba analiza za staviti Reala na listić? :) )

Chesterfield - Rochdale odg (njihova međusobna statistika me natjerala)

+

nisam se na vrijeme sjetio al dodao bih na ovaj tiket nilssona over 2.5 (analizu sam napisao par stranica prije pa pogledajte)

Ukupna kvota: 7,5415
U desetom selu živi Antuntun!

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 21 jan 2014, 20:20

Stavanger -Lorenskog 1 ( 1,65)

zadnjih 8 utakmica je islo over a neke cak i preko + 7

10:5 :lol: :lol: :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jan 2014, 20:40

slika

ubacil isu u Ostendeu 74, kuci 72 Unicsu.
Veceras ce tesko ici preko 73,5slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 21 jan 2014, 20:43

Idimidodjimi je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Rusija 11,5 golova pol over 1,75

Poklon br 2:
Hrvatska Rusija 3,5 H2 poluvrijeme (Da Hrvati ne dobivaju 4 razlike prvo pol,mislim da je veoma izvjestan prolaz,prevelika margina
)

Cottbus-Wolfsberger GG3+ (1,85)

I naravno Federer -Murray 1 1,75 (Po onome sto sam dosad vidio od Federera,mislim da bi mogao lagano uzeti ovaj AO.Tsongu je tako dominatna pocistio podsjetio je na Fedexa iz stara danih.Murray je i sam izjavljivao da nema prevelika ocekivanja od AO i ne djeluje nekako dominatno uopste.Mislim da je Federer dosta veci favorit nego sto nam kvota ukazuje. Sretno svima.

Fini pokloni danasnji :lol:

Nemoj ti glumit djeda mraza na ovoj temi vise. Ne stoji ti...
A ko si to ti ovdje pa da imas pravo nekom nesto reci ??

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.