NK Zvijezda Gradačac

semko5
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la semko5 » 20 jan 2010, 07:54

Eto, sudeći po onome što kažu neki iz Kaknja, izgleda da sa Stankovićem nismo promašili, jedino je problem da ne nađe brzo društvo za noćne izlete, a potencijalnih kandidata u Zvijezdi je uvijek bilo.

Možda bi treninge trebalo započinjati po uzoru na Amirovu (Zvijezdinu) školu fudbala:

Amir: "Šta fudbaler ne smije raditi"

Fudbaleri svi uglas: "Pušiti i piti alkohol"

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 jan 2010, 13:57

semko5 je napisao/la:Eto, sudeći po onome što kažu neki iz Kaknja, izgleda da sa Stankovićem nismo promašili, jedino je problem da ne nađe brzo društvo za noćne izlete, a potencijalnih kandidata u Zvijezdi je uvijek bilo.

Možda bi treninge trebalo započinjati po uzoru na Amirovu (Zvijezdinu) školu fudbala:

Amir: "Šta fudbaler ne smije raditi"

Fudbaleri svi uglas: "Pušiti i piti alkohol"
hahaha...on i matic bi se brzo skompali
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jan 2010, 18:26

Sa Rajko Stankovićem sam se već čuo, fin dečko, ali istina je za alkohol. U Kaknju je bio prepoznatljiv po tome, imao je i duga na kraju u par kafana tamošnjih.

Oako, igrao je za Hajduk iz Kule (Prva liga Srbije), potom za Rudar Kakanj, mada je prije toga i za FK Slobodu iz Tuzle malo vremena odigrao. Iz Kaknja su mu dali papire nakon što je 'pobjegao' u Novi Sad na pripreme sa Vojvodinom, da ib ga na kraju, na veliku sreću (nadam se), dovela Zvijezda.

Gore ga je neko već dobro opisao, igrom podsjeća na Alimanovića, samo što ovaj igra na suprotnoj (desnoj strani) i može igrati izrazitog špica.

Bio je prvi strijelac Rudar Kaknja sa četiri gola u dosadašnjem dijelu Prve lige FBiH.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 jan 2010, 11:22

Koliko sada imamo napadača, mislim da ćemo igrat najofanzivniji fudbal u ligi :lol: :lol:
Ima da bušimooooo :D :D
Dragon Town

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 13:25

Evo i Milan Kovacevic stigao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 21 jan 2010, 19:58

U nedjelju u 14 sati Zvijezda igra u Obudovcu protiv NK "Sladorana" Županja. Evo prilike da vidimo nove ubojite napadače. Đorić. Kovačević, Šest i Stanković - svaki po jedan i to je to. :lol: A onda Omeragić i Husić pa gdje će nam biti kraj! :P (Sjeća li se neko još tamo nekog Smajlovića)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 jan 2010, 11:20

zvijezdica je napisao/la:U nedjelju u 14 sati Zvijezda igra u Obudovcu protiv NK "Sladorana" Županja. Evo prilike da vidimo nove ubojite napadače. Đorić. Kovačević, Šest i Stanković - svaki po jedan i to je to. :lol: A onda Omeragić i Husić pa gdje će nam biti kraj! :P (Sjeća li se neko još tamo nekog Smajlovića)
protiv koga igramo treba da i defanzivci daju golove
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 22 jan 2010, 12:28

edo_malesak je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:U nedjelju u 14 sati Zvijezda igra u Obudovcu protiv NK "Sladorana" Županja. Evo prilike da vidimo nove ubojite napadače. Đorić. Kovačević, Šest i Stanković - svaki po jedan i to je to. :lol: A onda Omeragić i Husić pa gdje će nam biti kraj! :P (Sjeća li se neko još tamo nekog Smajlovića)
protiv koga igramo treba da i defanzivci daju golove
Ma daj edo_malesak, gdje je tu optimizam. Je li to razmišljanje "navijaca" ili navijaca. Ako odbrambeni pocnu tamo gdje napadaci stanu onda je to jos bolje.

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 22 jan 2010, 13:43

Ponovo je aktuelno pitanje golmana, ko zna iz kojih razloga? Izgleda da Kara ipak odlazi. Zna li neko nesto o tome? Cujem da se pregovara sa Bilajcem, navodno je vec razgovarao sa Cvitkusicem.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 jan 2010, 17:19

arger13 je napisao/la:Ponovo je aktuelno pitanje golmana, ko zna iz kojih razloga? Izgleda da Kara ipak odlazi. Zna li neko nesto o tome? Cujem da se pregovara sa Bilajcem, navodno je vec razgovarao sa Cvitkusicem.
kojim bilajcem...
@zvjezdice...iskreno samo mislim da to nisu ekipa nakoh kojim mozemo reci da smo igrali test utakmicu...to mi vise djeluje onako rekreativno...ajd neka bar igraci malo igraju..kolika nam je pauza dobro ne zaborave za koga igraju i sta treba da igraju

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 22 jan 2010, 19:35

edo_malesak je napisao/la:
arger13 je napisao/la:Ponovo je aktuelno pitanje golmana, ko zna iz kojih razloga? Izgleda da Kara ipak odlazi. Zna li neko nesto o tome? Cujem da se pregovara sa Bilajcem, navodno je vec razgovarao sa Cvitkusicem.
kojim bilajcem...
@zvjezdice...iskreno samo mislim da to nisu ekipa nakoh kojim mozemo reci da smo igrali test utakmicu...to mi vise djeluje onako rekreativno...ajd neka bar igraci malo igraju..kolika nam je pauza dobro ne zaborave za koga igraju i sta treba da igraju
Navodno sa Damirom Bilajcem, iz Omladinca. Cujem i da su htjeli Iliskovica ali je covjek u pregovorima sa Borcem iz BL i sa Laktasima, naravno ako su informacije koje imam tacne. Ovo mi je rekao covjek kojeg smatram jako ozbiljnim, dugo je uz klub i stari je nogometni znalac tako da informacije smatram tacnim. Bilajac je i poceo u Zvijezdi, dobar je golman ali nema bas iskustva, Iliskovic je provjeren golman, gledao sam ga nekoliko puta na Lipiku mislim da bi on bio dobro rjesenje.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 jan 2010, 00:48

arger13 je napisao/la:
Navodno sa Damirom Bilajcem, iz Omladinca. Cujem i da su htjeli Iliskovica ali je covjek u pregovorima sa Borcem iz BL i sa Laktasima, naravno ako su informacije koje imam tacne. Ovo mi je rekao covjek kojeg smatram jako ozbiljnim, dugo je uz klub i stari je nogometni znalac tako da informacije smatram tacnim. Bilajac je i poceo u Zvijezdi, dobar je golman ali nema bas iskustva, Iliskovic je provjeren golman, gledao sam ga nekoliko puta na Lipiku mislim da bi on bio dobro rjesenje.

Da ti kažem kojeg golmana sanjaju u Zvijezdi? Asmira Avdukića, koji je jedan od boljih golmana lige i trenutno je u prijedorskom Rudaru. Karić vjerovatno odlazi, Bilajac nije loš, ali ne znam koliko je za ove lige?

Došao je Oštraković iz Bosna Mionice, no ni on nije za ove lige, ipak vidjet ćemo. Dolazi još jedan igrač iz sredine terena i transfer lista je gotova.

@fromel,

Pa, evo prekjučer je direktor bio u Makarskoj, dogovorene su sedmodnevne pripreme, u nedjelju se igra u Obudovcu protiv Sladorane iz Županje, 30. januara protiv Međugorja...

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 23 jan 2010, 10:46

MinistaR je napisao/la:
arger13 je napisao/la:

Da ti kažem kojeg golmana sanjaju u Zvijezdi? Asmira Avdukića, koji je jedan od boljih golmana lige i trenutno je u prijedorskom Rudaru. Karić vjerovatno odlazi, Bilajac nije loš, ali ne znam koliko je za ove lige?

Došao je Oštraković iz Bosna Mionice, no ni on nije za ove lige, ipak vidjet ćemo. Dolazi još jedan igrač iz sredine terena i transfer lista je gotova.

@fromel,

Pa, evo prekjučer je direktor bio u Makarskoj, dogovorene su sedmodnevne pripreme, u nedjelju se igra u Obudovcu protiv Sladorane iz Županje, 30. januara protiv Međugorja...
Avdukic bi bio idealno rjesenje, samo koliko je realno da mozemo platiti obestecenje koje Rudar trazi za njega. Ostrakovica nisam gledao, ali mislim da je Bilajac bolji golman od njega. U svakom slucaju ako Karic ode treba nam neko, nadam se da ce Cvitkusic naci dobro rjesenje.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 24 jan 2010, 16:14

NK "Zvijezda Gradačac" - NK "Sladorana Županja" 4:1 Golove za Zvijezdu dali Saša Šest, Omeragić, Šehrić i Nezić, a za goste Gušo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 jan 2010, 18:08

zvijezdica je napisao/la:NK "Zvijezda Gradačac" - NK "Sladorana Županja" 4:1 Golove za Zvijezdu dali Saša Šest, Omeragić, Šehrić i Nezić, a za goste Gušo.
Šehrić, ovaj iz Srebrenika?

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 24 jan 2010, 19:09

MinistaR je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:NK "Zvijezda Gradačac" - NK "Sladorana Županja" 4:1 Golove za Zvijezdu dali Saša Šest, Omeragić, Šehrić i Nezić, a za goste Gušo.
Šehrić, ovaj iz Srebrenika?
Pa da, taj!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 jan 2010, 23:39

Pobjeda Zvijezde, Ćurguz zadovoljan prikazanim

Ekipa gradačačke Zvijezde danas je u okviru priprema odigrala svoju prvu prijateljsku utakmicu i ostvarila ubjedljivu pobjedu. Zmajevi su savladali momčad Sladorane iz Županje rezultatom 4:1.

Golove za Zvijezdu postigli su mladi Vedad Omeragić i Muamer Nezić, pojačanje Saša Šest te Šehrić, igrač koji je stigao na posudbu iz Srebrenika. Trener Zoran Ćurguz u razgovoru za portal gradacac-x.com istakao je zadovoljsto viđenim na terenu u Obudovcu.

"Pa, mogu vam reći da sam zadovoljan igrom svojih momaka, jer je zaista kod svakog gola složena dobra akcija. Novi igrači su pokazali da se radi o pojačanjima, jedino Kovačević nije igrao jer je on tek stigao u klub i nije puno trenirao", kazao je Ćurguz, te dodao.

"Sada u srijedu putujemo na pripreme u Makarsku, a onda nas sljedećeg ponedjeljka očekuje utakmica sa Cibalijom u Međugorju. Što se transfera tiče, potreban nam je još jedan dobar i provjeren štoper i mislim da će to biti dovoljno da na proljeće pružamo dobre partije i osiguramo opstanak u društvu najboljih."

(gradacac-x.com)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 jan 2010, 15:16

Dobro ste poceli :D :D :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 27 jan 2010, 11:24

Jeste li citali Haznadarevu izjavu na naslovnici,hehe prevarili ga i dali mu nogu,jbo ga onaj ko ga doveo,to je najveca prevara bila kada su njega i ostalu cetvoricu doveli kao pojacanje,a oni doveli Zvijezdu do zadnjeg mijesta,svi ti koje je doveo zna se koji gospodin,su dobili nogu(kulturno),po meni ih je trebalo isutati,smradovi lopovski,dali su ovlascenja terneru da dovodi koga hoce za pojacanje,on doveo Sarajevsku raju da pokupe lovu i sjebu seljake,sada su jadnici prevareni,hehe,idite sada igrajte i trenirajte gdje vam je mijesto u 4.ligu,nikada vise niko nas nece tako nasaditi,a gospodin koji je prevaren neka napise sta je uradio za Zvijezdu i koliko je novaca dobio,pa neka onda pise o prevari, mrs sibicaru. :mrgreen: :mrgreen:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 jan 2010, 11:39

yummymummy je napisao/la:Jeste li citali Haznadarevu izjavu na naslovnici,hehe prevarili ga i dali mu nogu,jbo ga onaj ko ga doveo,to je najveca prevara bila kada su njega i ostalu cetvoricu doveli kao pojacanje,a oni doveli Zvijezdu do zadnjeg mijesta,svi ti koje je doveo zna se koji gospodin,su dobili nogu(kulturno),po meni ih je trebalo isutati,smradovi lopovski,dali su ovlascenja terneru da dovodi koga hoce za pojacanje,on doveo Sarajevsku raju da pokupe lovu i sjebu seljake,sada su jadnici prevareni,hehe,idite sada igrajte i trenirajte gdje vam je mijesto u 4.ligu,nikada vise niko nas nece tako nasaditi,a gospodin koji je prevaren neka napise sta je uradio za Zvijezdu i koliko je novaca dobio,pa neka onda pise o prevari, mrs sibicaru. :mrgreen: :mrgreen:
U pravi si, jos je taj Haznadar odigrao jednu-dvije utakmice dok je Ninkovic bio, a poslije ga nije bilo ni na klupi i sada on nesto bi htjeo. Kakav kvalitet takav je i ugovor- pocijepan :mrgreen:
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.