FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na ovako kokuznim vremenima se razmetati parama za neka tzv pojacanja nema potrebe,zna to Amar najbolje.Ko ima neka trosi samo da se sve to ne obije od glavu.Novinarske tekstove ne treba ni komentarisati,danas svatko moze za saku para napisati sta god hoce.Neka je kod nas sve crno-a kod drugih sve bajno,a onda izvjestaj poslovali u plusu-i to bez generalnog sponzora 

Mehmed Mesa Bazdarevic
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
emir je zeljovac, nemojte ga bezveze napadati... znam ga... od prije par godina dok smo radili skupa za fkz.complavetniloo je napisao/la:Pa ovaj Aletć pokušava da napadne Osima, a na utakmicama bježi od njega ko đavo od krstaSarajlijc@ je napisao/la:Pa ne moze vam svaki novinar biti ko Ljigata.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Sve znam, ali samo on pokušava nešto da pokvari nekakvu atmosferu, ali ga na kraju sam sebi šuknejovanmaksimovic je napisao/la:emir je zeljovac, nemojte ga bezveze napadati... znam ga... od prije par godina dok smo radili skupa za fkz.complavetniloo je napisao/la:Pa ovaj Aletć pokušava da napadne Osima, a na utakmicama bježi od njega ko đavo od krstaSarajlijc@ je napisao/la:Pa ne moze vam svaki novinar biti ko Ljigata.

neno1 je napisao/la:Na ovako kokuznim vremenima se razmetati parama za neka tzv pojacanja nema potrebe,zna to Amar najbolje.Ko ima neka trosi samo da se sve to ne obije od glavu.Novinarske tekstove ne treba ni komentarisati,danas svatko moze za saku para napisati sta god hoce.Neka je kod nas sve crno-a kod drugih sve bajno,a onda izvjestaj poslovali u plusu-i to bez generalnog sponzora
Lijepi strah.

Ono kad shvatis da ni Tan ne pomazeamypitar je napisao/la:neno1 je napisao/la:Na ovako kokuznim vremenima se razmetati parama za neka tzv pojacanja nema potrebe,zna to Amar najbolje.Ko ima neka trosi samo da se sve to ne obije od glavu.Novinarske tekstove ne treba ni komentarisati,danas svatko moze za saku para napisati sta god hoce.Neka je kod nas sve crno-a kod drugih sve bajno,a onda izvjestaj poslovali u plusu-i to bez generalnog sponzora
Lijepi strah.

Sarajevo sampion

SLOBODA NAVIJAČIMA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nekad i losa kritika moze biti produktivna... eto ja to ne radim (ustvari jesam jednom, ali tada mi je puko film)... ovako ce zeljo samo pokazati da je uprkos svim milionima srajeva ili olimpika, najjaci u drzavi... i to radimo vec 5 godina... ne brinem se za zelju...plavetniloo je napisao/la:Sve znam, ali samo on pokušava nešto da pokvari nekakvu atmosferu, ali ga na kraju sam sebi šuknepročitajte njegov raniji tekst na početku sezone, isto je ovako nešto pljuvao, pa je počeo da bježi od Osima
isto kao da čeka da se nešto loše desi, pa da on počne pljuvati

FOR PAUL
FOR PAUL
A zbog cega bacati milione,da budes sampion,igras 1-2 pretkola,3 pretkolo malo jaci protivnik nabije te nogom u guzicu i nazad u Bosnu i nasu saban ligu.Kada se skarti liga na 10 klubova,kada budes imao iole ozbiljnu infrastrukturu,jake sponzore,jake omladinske skole-ok,ali ovako po meni ne.Sta smo mi imali od svega toga u proslosti.Dovedes ovog-onoga das mu dobre pare,dobre ugovore izadzes u Evrrpou dobijes po usima i plus trsokovi i nema te nigdje.mi smo to shvatli i naucili,drugi ocigledno nisu.Bez ovoga gore pobrojanog nema grupne faze bilo cega zivi bili pa vidjeli.
Mehmed Mesa Bazdarevic
- SarajlijaTM
Aletic je jedan obicni paksu koji svira onome ko plati vise. Svirao je i kod nas svojevremeno u fan shopu i nesto malo na stranici, pa je nogu dobio kad su apetiti porasli.
Ko ga j. uostalom, on je zeljovac ko sto su i ove nove rođene sarajlije, stare sarajevske porodice, ono tu smo od 98'
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Ko ga j. uostalom, on je zeljovac ko sto su i ove nove rođene sarajlije, stare sarajevske porodice, ono tu smo od 98'
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a to sto klub ga nije uopste placao u to vrijeme sto radi u fanshopu i stranicu? znam licno da klub ni mene nije placao NISTA, jer su bili skrti, odnosno dzelo nije htio da "baca" pare na to...SarajlijaTM je napisao/la:Aletic je jedan obicni paksu koji svira onome ko plati vise. Svirao je i kod nas svojevremeno u fan shopu i nesto malo na stranici, pa je nogu dobio kad su apetiti porasli.
FOR PAUL
FOR PAUL
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I sta sad, treba pljuvati po Zelji cim mu se pruzi prilika? Svoje jadne frustracije nek' lijeci kuci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
Ne znam drug, niti znam sto tebe nije placao. Ali znam da mi je Aletic vazda hinjavo djelovao, u procjeni se rijetko kada prevarim, a to i pokaza indirektno sad.
To za lovu se mogu raspitati pa ti javnem, ako ne zaboravim, a sad iz rukava ne znam
To za lovu se mogu raspitati pa ti javnem, ako ne zaboravim, a sad iz rukava ne znam
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa sad sumnjam da su ono frustracije... ali bezveze napadate momka koji voli klub i koji je malo kriticniji prema njemu nastrojen od nas ostalih...Baja_Zvjerka je napisao/la:I sta sad, treba pljuvati po Zelji cim mu se pruzi prilika? Svoje jadne frustracije nek' lijeci kuci...

FOR PAUL
FOR PAUL
neno1 je napisao/la:A zbog cega bacati milione,da budes sampion,igras 1-2 pretkola,3 pretkolo malo jaci protivnik nabije te nogom u guzicu i nazad u Bosnu i nasu saban ligu.Kada se skarti liga na 10 klubova,kada budes imao iole ozbiljnu infrastrukturu,jake sponzore,jake omladinske skole-ok,ali ovako po meni ne.Sta smo mi imali od svega toga u proslosti.Dovedes ovog-onoga das mu dobre pare,dobre ugovore izadzes u Evrrpou dobijes po usima i plus trsokovi i nema te nigdje.mi smo to shvatli i naucili,drugi ocigledno nisu.Bez ovoga gore pobrojanog nema grupne faze bilo cega zivi bili pa vidjeli.
Ok sve se slazem sa tobom.
Ali postavljati sam sebi pitanje,i sam sebi na ista odgovarati,je vise nego zabrinjavajuce.Ima tema Premijer liga i tamo bi, ova prica imala smisala.

Sta Vam Tan uradi ,majko mila.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji je on palac da kritikuje? Ko ga je pitao za kritiku, da li mu je kritika na mjestu? Ko se pojacao, nek se pojacao, sebi se pojacao... Mi smo aktuelni sampioni i jesenji prvaci... Malo respekta, a da je pitar nekako bih i shvatio, ali on svoje licne frustracije ispoljava na ovaj nacin, niste me placali, ja se trudio, evo vam sad...
@amy, koji je tvoj problem, ko ti se obratio, vidis da pise o Zelji i da ga skupa pojacanja nisu digla na veci nivo jer liga nije kvalitetna... Prednost toga je sto se lakse dolazi do trofeja u ovoj ligi, al hajde proci ce jos vode dok neko Zelju stigne, imamo vremena istrpiti nasu omladinu koju neki tek pocinju prikupljati i stvarati... A vec su pokazali da su za najvecih dometa, pa ni dupla ove godine ne bi bila preveliko iznenadjenje jer se napokon u klubu radi na pravi nacin... Nasa nesreca je samo sto su nam se najbolji povrijedili i sto nismo na vrijeme dobili pare od realizovanih transfera, ali doci ce i to na svoje sigurno...
Ajde sad odleprsaj na temu Sarajeva ako vec mislis pricati o nekakvom "kinezu"
@amy, koji je tvoj problem, ko ti se obratio, vidis da pise o Zelji i da ga skupa pojacanja nisu digla na veci nivo jer liga nije kvalitetna... Prednost toga je sto se lakse dolazi do trofeja u ovoj ligi, al hajde proci ce jos vode dok neko Zelju stigne, imamo vremena istrpiti nasu omladinu koju neki tek pocinju prikupljati i stvarati... A vec su pokazali da su za najvecih dometa, pa ni dupla ove godine ne bi bila preveliko iznenadjenje jer se napokon u klubu radi na pravi nacin... Nasa nesreca je samo sto su nam se najbolji povrijedili i sto nismo na vrijeme dobili pare od realizovanih transfera, ali doci ce i to na svoje sigurno...
Ajde sad odleprsaj na temu Sarajeva ako vec mislis pricati o nekakvom "kinezu"
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ako nas sad ne bude svaku utakmicu na Grbavici 8.000 po...cu se svakom ko spomene Želju u bilo kojem kontekstu.Znaci ljudi mi smo najvece pojacanje Želje u narednom periodu samo moramo navijanje iz dvorane i brojnost prenijeti na utakmice na stadionu,svi moramo biti ko jedan,ostavimo sve probleme izmirimo se pojedimo jeb.eeni ponos i samo bordimo plave, nikakvi novinari,malezijcki,udbasi,placenici nece unijeti nemir,PODRŽIMO ŽELJINU ŠKOLU SVIM SRCEM,neka se bore pa neka završimo i na petom,ali bicemo ponosni.. i sve igrace koji su presli u olimpic i udbase sa koseva cu izvizdati ko nikad,na..ti se svakom svega,daleko od Grbavice bili sve i jedan,Željo je klub ljubavi,oni su tu ljubav dali za novce,jahici,gojaci i raznorazni misevi drugi su za mene prag od kuce..od mene ce samo aplauz dobiti Bekric i Beslija ovo ostalo daleko kuca bila smecarima
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Jbt jeste se upalili, pa moraju nas i nekad kritikovati i blatiti. Šta ima veze 

NO PYRO NO PARTY
- bistrikboy
- Kontakt:
Haj ba **** Aletica malo je naspanovan,pisaj ga...
Znal neko kad pocinje trening sutra?
Znal neko kad pocinje trening sutra?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
sabura samo, nikada ne otpisujte veliki zeljeznicar 
ps. a s (slask)

ps. a s (slask)

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
A.S. nije ga bilo danas...fedeltafrotta je napisao/la:sabura samo, nikada ne otpisujte veliki zeljeznicar
ps. a s (slask)