Mi prije godinu dana...

Mi sada...

Valjda ste skontali razliku...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pored toga sto sam htio pokazati organizaciju i ozbiljnost, htio sam skrenuti paznju da ne treba biti nezadovoljan, jer idemo naprijed, sa pojacanjima ili bez njih...boccaccio je napisao/la:Bravo Seyo na ovim slikama...ovde se vidi sve,ne treba nista pricati koja je razlika u organizaciji...
I nema snijega ove godineboccaccio je napisao/la:Bravo Seyo na ovim slikama...ovde se vidi sve,ne treba nista pricati koja je razlika u organizaciji...
A cudi me da niko crnca sto viri, nije komentarisao hehepile87 je napisao/la:I nema snijega ove godineboccaccio je napisao/la:Bravo Seyo na ovim slikama...ovde se vidi sve,ne treba nista pricati koja je razlika u organizaciji...
E to sam prvo vidio, jesi gledao onaj klip na yu bi tu hej mali crnjo cuknem te u glavu!Seyo_TM je napisao/la:A cudi me da niko crnca sto viri, nije komentarisao hehe
Seyo_TM je napisao/la:Samo bi zelio da vam nesto pokazem![]()
Mi prije godinu dana...
Mi sada...
edotm87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Samo bi zelio da vam nesto pokazem![]()
Mi prije godinu dana...
Mi sada...
ova mi je jos jaca...cirkus...
ikad neko pocne pricati protiv ove nove uprave... ccc
Ko da su krenuli u DisneyLand.edotm87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Samo bi zelio da vam nesto pokazem![]()
Mi prije godinu dana...
Mi sada...
ova mi je jos jaca...cirkus...
ikad neko pocne pricati protiv ove nove uprave... ccc
Pa nije ti mis od gline.Seyo_TM je napisao/la:e jbg i citiranje slika...syebah mis skrolajuci...
A i ti ga naslutipile87 je napisao/la:I nema snijega ove godineboccaccio je napisao/la:Bravo Seyo na ovim slikama...ovde se vidi sve,ne treba nista pricati koja je razlika u organizaciji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.