FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stara ohrndana raga poput Jahica nam nije potrebna, umjesto koga da igra? Cimirot i Radovac su nasa dva dijamanta, ne mogu zamisliti da im ovaj uzima minutazu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma samo Grahovca nek dovedu ne treba nam ni Velikonja ni Jahic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma igrace zadnjeg veznog ko da gledam...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to i igraSarajlijc@ je napisao/la:Sta igra Jahic uopste? Sjecam se da su ga gurali na svakakve pozicije

upravo takoamypitar je napisao/la:Ma **** vise legende,a pišanih 1,500 km, nisu mogli odvojiti.Ne daj Boze da je fin.Sarajevo zavisli od legendi,ma na mapi nas ne bi bilo.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Opet Ibrakovic 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
nije ovoliko ludSarajlijc@ je napisao/la:Opet Ibrakovic

igramo se malo football managera

- moustapha
- Kontakt:
Izgleda da cemo do Antalije imati kompletiran igracki kadar, a ja sam se bas toga pribojavao. Pojacanja pred sami pocetak prvenstva. 

#divovi
odmah se znalo da ce do antalije biti sve zavrseno sa pojacanjima, pred pocetak prvenstva jedino moze stici neko MEGA pojacanje...moustapha je napisao/la:Izgleda da cemo do Antalije imati kompletiran igracki kadar, a ja sam se bas toga pribojavao. Pojacanja pred sami pocetak prvenstva.

koliko delač ima ugovor sa Čelzijem?
e bas tako brate..ja na FM2014 doveo Delaca na pozajmicu..kontam to moze samo virtualno, kadaS_Roma je napisao/la:igramo se malo football managera![]()

Super je ovo..mislim da je puno kvalitetniji od bandovica.
Prema transfermatkt-u do juna 2015 g.rammstein je napisao/la:odmah se znalo da ce do antalije biti sve zavrseno sa pojacanjima, pred pocetak prvenstva jedino moze stici neko MEGA pojacanje...moustapha je napisao/la:Izgleda da cemo do Antalije imati kompletiran igracki kadar, a ja sam se bas toga pribojavao. Pojacanja pred sami pocetak prvenstva.![]()
koliko delač ima ugovor sa Čelzijem?
taman kad mu istice pozajmnica
onda lagano potpise za nas ugovor... lijepo "namjesteno"

Kakvu obranu imamo covjece,jos Jarni to kad uklopi ma nea sanse da primimo gola. 

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 jan 2014, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
http://www.sportcom.hr/2011-12-17-19-28 ... a-u-saraje" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene strah napraviti formaciju.emir18 je napisao/la:Kakvu obranu imamo covjece,jos Jarni to kad uklopi ma nea sanse da primimo goll

BegAx je napisao/la:Mene strah napraviti formaciju.emir18 je napisao/la:Kakvu obranu imamo covjece,jos Jarni to kad uklopi ma nea sanse da primimo goll

Ti si opet šampion !
jel gotova stvar sa Velikonjom? dolazi li sigurno?amypitar je napisao/la:http://www.sportcom.hr/2011-12-17-19-28 ... a-u-saraje
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, Kajkutenjoyer, tuitamo i 56 gostiju.