Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 21 jan 2014, 13:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Newcastle će ga i klepiti za 10 miliona, dok se naš komitet ne dogovori da li da ponudi 2 miliona više koliko traži Basel.
znaci kad propadne transfer komitet je kriv
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2014, 13:32

Ma boga pitaj sta oni rade i kolika je zapravo cijena za Salaha i koliko smo mi stvarno zainteresovani za njega,kad smo mi u pitanju ja novinama vise ne vjerujem sad samo zvanicno cekam...

Mislim da smo klub sa kojim se poveze jedno 1000 igraca svaki prelazni rok i tu smo apsolutni prvaci :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2014, 13:35

fera je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Newcastle će ga i klepiti za 10 miliona, dok se naš komitet ne dogovori da li da ponudi 2 miliona više koliko traži Basel.
Upravo tako, oni vode brigu o finansijama.

@Ponos Torina, Liverpool će poslati i zvaničnu ponudu za Salaha od 8 miliona funti, Basel izgleda želi 10.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jan 2014, 13:43

A neko opet kaze da traze 12m. :? A cuo sam i neke cifre od 19m evra, sto je meni nerealno.

A povezujemo se i sa Hernanesom, mada ne znam koliko nam taj lik treba.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2014, 13:50

Ma kakav Hernanes,Candreva zar vec sada nemam dovoljno petljanera u timu ??? :shock: :shock: :shock: oni mogu samo po Italiji a Inter ce vjerovatno uzeti Hernanesa...

A ovo za Salaha je smijesno idu cijene(7-8-9-12-14-15-19 Miliona) isto cirkus kakav,i kao Zenit se ukljucuje u sve transfere :roll:

Ne razumijem zasto se ne ide po Matuidija,idealan igrac za nas ima sve sto sto nam je potrebno kada je u pitanju pozicija dmf,cmf :P

OTNYS_YNWA realna cijena 8-10 M kao sto je i Shaqiri kostao,dosta im :mrgreen: jos ce biti funte u pitanju i njima dosta,sta se kofrce vise :roll: :x
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jan 2014, 14:03

licno nisam gay al nemam nista protiv vas :mrgreen:
slika

:mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2014, 14:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:
Upravo tako, oni vode brigu o finansijama.

@Ponos Torina, Liverpool će poslati i zvaničnu ponudu za Salaha od 8 miliona funti, Basel izgleda želi 10.
e jesi ti postao insajder sve znas

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jan 2014, 14:25

Ponos Torina je napisao/la:Ma kakav Hernanes,Candreva zar vec sada nemam dovoljno petljanera u timu ??? :shock: :shock: :shock: oni mogu samo po Italiji a Inter ce vjerovatno uzeti Hernanesa...

A ovo za Salaha je smijesno idu cijene(7-8-9-12-14-15-19 Miliona) isto cirkus kakav,i kao Zenit se ukljucuje u sve transfere :roll:

Ne razumijem zasto se ne ide po Matuidija,idealan igrac za nas ima sve sto sto nam je potrebno kada je u pitanju pozicija dmf,cmf :P
Hernanes jeste petljaner, ali Candreva bogami nije nikako i daleko je korisniji od Brazilca. Ne bih imao nista protiv da ga vidim u crvenom dresu, ali s obzirom da je produzio ugovor, cena ce biti ogromna, samim tim od toga nema nista.

Za Salaha najbolje sacekati kraj i ozbiljan info.

A sto se tice Matuidija, s obzirom da PSG ide po Cabayea, znaci da se mozda spremaju na njegov odlazak, istice ugovor na leto i zaista mi neverovatno da jos nije produzio ugovor. Budi uveren da ga gledaju nasi, ali isto tako ga gleda bar 10 timova, od toga velika vecina ima vece sanse da ga dovede.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2014, 14:29

Paradajz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ma kakav Hernanes,Candreva zar vec sada nemam dovoljno petljanera u timu ??? :shock: :shock: :shock: oni mogu samo po Italiji a Inter ce vjerovatno uzeti Hernanesa...

Hernanes jeste petljaner, ali Candreva bogami nije nikako i daleko je korisniji od Brazilca. Ne bih imao nista protiv da ga vidim u crvenom dresu, ali s obzirom da je produzio ugovor, cena ce biti ogromna, samim tim od toga nema nista.

A sto se tice Matuidija, s obzirom da PSG ide po Cabayea, znaci da se mozda spremaju na njegov odlazak, istice ugovor na leto i zaista mi neverovatno da jos nije produzio ugovor. Budi uveren da ga gledaju nasi, ali isto tako ga gleda bar 10 timova, od toga velika vecina ima vece sanse da ga dovede.
ja bi blažu vrlo radio u dresu liverpoola vidio. bas onakav igrac kakav nam treba.
sto se tice ovih igraca nazia ne bi ni jednog od njih volio u liverpoolu :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jan 2014, 14:33

fera je napisao/la:ja bi blažu vrlo radio u dresu liverpoola vidio. bas onakav igrac kakav nam treba.
Rafa imao sansu da ga dovede u LFC, u januaru u njegovoj poslednjoj sezoni, ali nisu hteli da daju cini mi se 8-9m za momka. On sledece sezone izdominira u "Zelenima" i ode u PSG. Ne treba niko vise da dodje, ako nekim cudom njega dovedu u januaru.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2014, 14:38

Paradajz je napisao/la:

Kako covjece Candreva nije petljaner kako :o :o pregledao sam minimalno 20 utakmica Lazia ove sezone i svaki put kad igra petlja maksimalno,covjek se ponasa kao da je donjeo svoju loptu pa se snjom sam i igra,ima on kvalitete to niko ne spori ali njegova uzasna sebicnost mu kvari sliku..Mogao je imati bruku asistencija ali on petlja i ponasa se kao da je Ronaldo misli sve da sam zavrsi,njegovi sutevi zavrsavaju nebu pod oblake i ponasa se isto kao sto se Coutinho sada ponasa,dribla dribla dok ga neko ne pokupi,gubi stalno loptu,ocajan sut,sluh za asisteciju nema....Lik je Fuj gade mi se takvi igraci koji misle da mogu preletiti pola protivnickog tima i sve sam da rijesi e tu se dobro zaj.bo jer on nije Ronaldo niti Messi a bgami ni (Suarez :mrgreen: 8-) ) pa da to moze uraditi niti ce kad biti...

Zato i jeste obicna funjara kojem je plafon Lazio i sredina tabele nista vise...
Nama treba igrac koji ce proci po krilu,asistirati,odigrati dupli pa proci zabiti ili asistirati a ne petljanac koji ce upropastiti 10 dobrih napada svojim petljanjem....

Coutinho je trenutno takav....

Gervinho i Ljajic isti igraci.... itd...

slika

Kako igrati sa igracima koji vole drzati loptu samo za sebe??ja ne znam kako uopste funkcionisu na terenu Coutinho,Suarez,Sturridge pa kad tu dodas jednog Johnsona koji misli da je nenadjebiv u svojim prodorima itd....

Treba nam igrac koji ima disciplinu i koji igra za dobrobit cijele ekipe a ne za bolje svoje statisticke podatke,radilica i mozak....

Opet na kraju svako gleda i svog ugla i vidi na svoj nacin...

Hernanes je Brazilac pa me nista ne cudi :lol: :lol: :mrgreen: :)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 jan 2014, 14:44, ukupno mijenjano 3 puta.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2014, 14:38

Matuidi je zvijer. Nema te ekipe koju on ne bi pojačao. Još uvijek mi nije jasno zašto mu uprava PSG-a ne ponudi novi, poboljšani ugovor. Šta čekaju? Da ode?

Ekipa koja ga dovede (posebno ukoliko to bude bez obeštećenja), napravit će bogovski posao. Ukoliko to bude Liverpool, onda svima iz uprave treba skinuti kapu. Jer, činjenica je da će svi veliki klubovi gledati da dovedu jednog takvog igrača; uostalom, prije desetak-petnaest dana se i Barcelona dovodila u kontekst njegovog dovođenja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2014, 14:48

Paradajz je napisao/la:
fera je napisao/la:ja bi blažu vrlo radio u dresu liverpoola vidio. bas onakav igrac kakav nam treba.
Rafa imao sansu da ga dovede u LFC, u januaru u njegovoj poslednjoj sezoni, ali nisu hteli da daju cini mi se 8-9m za momka. On sledece sezone izdominira u "Zelenima" i ode u PSG. Ne treba niko vise da dodje, ako nekim cudom njega dovedu u januaru.
ja ga vec nekoliko godina prizeljkujem al nista. iskreno za ono sto mi trebamo tesko da mozemo naci boljeg igraca a da je njegov dolazak koliko tolio realan i izvodljiv.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 jan 2014, 14:50

Toliko dobar igrac na poziciji na kojoj smo deficitarni i oni da ne naprave nista bila bi sramota. Ali dok oni skontaju da treba poslati ponudu dok se ostali velikani nisu ukljucili pa dok odvagaju u 2-3 miliona ponudu pa tamo pa vamo neko ce ga uzeti prije nas.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2014, 15:09

Samo se treba pogledati sta je PSG radio sa Sakhom pa vidi onda sta ce raditi sa Matuidijem,imaju para i taj luksuz da rade sta hoce i da traze para za njega koliko hoce...Mozda je to jedan od razloga sto i nema nekih ponuda za njega jer sa Psg om je ocito tesko pregovarati kada je u pitanju kupovina njihovih igraca....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jan 2014, 15:17

Neki norveski list nas povezuje sa Berishom. Njegov agent odbio da ista komentarise. :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2014, 15:24

Paradajz je napisao/la:Neki norveski list nas povezuje sa Berishom. Njegov agent odbio da ista komentarise. :?
to je vec interesantno. nego jel valon il veton ?

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 21 jan 2014, 15:30

fera je napisao/la: to je vec interesantno. nego jel valon il veton ?

Valon...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2014, 15:42

slika
slika
slika
slika

60 banki nek mu je sa srecom 8-)

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 21 jan 2014, 16:28

[youtube][/youtube]

Ryan McLaughlin imao fin nastup u subotnjoj utakmici. Prema portalu who scored dobio je ocjenu 8.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.