ma brate pusti Alema njemu sad da u Houston dodje sad i Wall u Houston on bi bio najbolji PG koji je igrao kosarkutuzlak1987 je napisao/la:Ovo aludiras na Howarda i Hardena. Po meni je bez potrebe stvoreno rivalstvo izmedju Kobea i ta dva igraca. Prvo sto je velika razlika u godinama, Kobe prosao svoj prime.
Po meni je Kobe najkompatibilniji da se poredi sa McGradyem, Carterom, Iversonom i Allenom jer je to njegova generacija. On je ocito ispred njih i tu se sva prica zavrsava.
Na Hardenu je sada da gradi svoju karijeru i predvodi svoju generaciju...Dalje ih ne bi povezivao

a i upravu si skim se Kobe moze porediti ko su njegove generaicje upravo su Iverson,Carter,T Mac to su igraic koji su ili danvo zavrsili karijeruy ili igraju sad neku drugu ulogu..usput upravu si sa tim ova prica treba da se zavrsi
ne volim nesto diskutovat po ovom pitanju pisat ko je bolji a ko ne , jer jednostavno nezahvalno je to ljudi moji...ja recimo Jamesa ne gotivim kao covjeka, a kao igraca nemam sta da kazem osim jedno a to da ne moze u istu recenicu sa Jordanom nikadddddddddddddddddd nikadddd , pa taman da osovji jos 10 titula ...jedan je MJ, a svi ostali na koljena i klanjat se