Ja nigdje 20 miliona nisam spomenuo tako da ti je šuplja priča.STEVEN je napisao/la:Ma kad god ga neko napadne ti ga branis i uvijek ga branis sa tim argumentima da je imao operacije i sa tim nekakvim per-om.Carlo je napisao/la:Pa ko je rekao da zaslužuje 20 miliona?STEVEN je napisao/la:@Carlo
Kakve veze imaju i njegove operacije i njegov per on ne igra 36 minuta po utakmici, a ima 20 miliona. Je l' ti mislis da igrac sa 9 poena i 4 skoka u prosjeku zasluzuje 20 miliona ?U Knicksima da su pametni sve bi otjerali osim Chandlera, Carmela, Imana i ovog Hardaweya.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nicolas Batum Says He Should Be an NBA All-Star. 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Charles Barkely Calls Today’s NBA Teams ‘Girly’.
How do you think your teams in the ’80s and ’90s would fare today? “We’d kill these little girly teams they’ve got today. Come on. The Miami Heat, the best team today, they make Roy Hibbert look like Kareem Abdul-Jabbar.”
When LeBron, Melo, D-Wade, and Bosh were all on the court together in the playoffs, people said the ’03 draft was the best ever. How do you compare it to yours in ’84? “I like our draft class better, to be honest. No disrespect to those guys; they’re all terrific players. They have LeBron, who is a once-in-a-lifetime player, but we had Michael Jordan, Hakeem Olajuwon, John Stockton. But any discussion about this stuff is dictated by LeBron James, because he’s just special.”
Do you think he could go down as the best ever? Jordan says he would have taken LeBron one-on-one. “I haven’t put LeBron past Kobe Bryant yet. He’s won a couple of rings, and now everybody is trying to compare him to Michael, who won six. What happened to Kobe? Kobe’s still got five. LeBron has to win three more championships before he’s in the Kobe Bryant class.”
How do you think your teams in the ’80s and ’90s would fare today? “We’d kill these little girly teams they’ve got today. Come on. The Miami Heat, the best team today, they make Roy Hibbert look like Kareem Abdul-Jabbar.”
When LeBron, Melo, D-Wade, and Bosh were all on the court together in the playoffs, people said the ’03 draft was the best ever. How do you compare it to yours in ’84? “I like our draft class better, to be honest. No disrespect to those guys; they’re all terrific players. They have LeBron, who is a once-in-a-lifetime player, but we had Michael Jordan, Hakeem Olajuwon, John Stockton. But any discussion about this stuff is dictated by LeBron James, because he’s just special.”
Do you think he could go down as the best ever? Jordan says he would have taken LeBron one-on-one. “I haven’t put LeBron past Kobe Bryant yet. He’s won a couple of rings, and now everybody is trying to compare him to Michael, who won six. What happened to Kobe? Kobe’s still got five. LeBron has to win three more championships before he’s in the Kobe Bryant class.”
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa normalno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nema glupljeg argumenta u poredjenju nekih igraca od broja osvojenih prstenova...
Prsten osvaja tim, a ne pojedinac!
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 21 jan 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Taj pojedinac kao najbolji na svijetu je tu da pripomogne suigracima da budu bolji I osvajaju trofeje. Zasto jednog Messija jos uvijek ne vide kao najboljeg ikada iako rusi sve rekorde, (izuzev ove sezone)YaSSaL je napisao/la:Nema glupljeg argumenta u poredjenju nekih igraca od broja osvojenih prstena...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ista stvar, zbog neosvojenih trofeja s Argentinom...Titova-Juga je napisao/la:Taj pojedinac kao najbolji na svijetu je tu da pripomogne suigracima da budu bolji I osvajaju trofeje. Zasto jednog Messija jos uvijek ne vide kao najboljeg ikada iako rusi sve rekorde, (izuzev ove sezone)YaSSaL je napisao/la:Nema glupljeg argumenta u poredjenju nekih igraca od broja osvojenih prstenova...
Isto da niko na svijetu nema oci kojima godinama gleda sta taj covjek radi na terenu, nego nam treba da osvoji jos i svjetsko...
Meni je to budalastina, jer mozes ti kao dobar igrac, ciniti i svoje suigrace boljima, ali ne u tolikoj mjeri da prsten zavisi od toga. Za trofej ti treba dobar tim, bez obzira koliko ti kao pojedinac bio dobar. A o treneru da ne govorim...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bottom line is, na kraju njihovih karijera ljudi ce ih, a pogotovo strucnjaci gledati najvise kroz trofeje. Dovoljan je pogled u istoriju svakog sporta I zbog cega se igrac pamti. Tebi to ne igra toliku ulogu, ali sportasi ma je to jedini I osnovni cilj, savnapor, trud, odricanja u zivotu posvecuju upravo tome
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ocigledno Barkley nije u obzir uzimao samo trofeje,inace bi pored Bryanta naveo jos par imena.Vjerovatno smatra da su te 3 titule razlike nesto sto trenutno razdvaja ovu dvojicu kosarkasa.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma i ovi analiticari nazovimo ih nisu relevantni, Barkley npr navodi u poređenju Jordana i Kobea sa Jamesom titule. A kada njega neko poredi sa nekim igracom sa PF pozicije i kaze da je Barkley slabiji igrac onda se on naljuti i kaze "ja sam bolji, ja bih njega u svoje vrijeme uzeo" i tu pricu. Dobro jest on jedan od boljih PF svih vremena ali sto npr za sebe ne uzme titule u obzir.
Svaka cast!tuzlak1987 je napisao/la:Ma i ovi analiticari nazovimo ih nisu relevantni, Barkley npr navodi u poređenju Jordana i Kobea sa Jamesom titule. A kada njega neko poredi sa nekim igracom sa PF pozicije i kaze da je Barkley slabiji igrac onda se on naljuti i kaze "ja sam bolji, ja bih njega u svoje vrijeme uzeo" i tu pricu. Dobro jest on jedan od boljih PF svih vremena ali sto npr za sebe ne uzme titule u obzir.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Daleko od toga da Jamesa I Jordana razdvajaju samo titule.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ajd da uzmemo u obzir ekipu, svaki igrac koliko god velik bio je morao biti okruzen drugim dobrim igracima, koji su isto velikani sporta i cesto Hall of Fame igraci.To je slucaj i za Jordana i Jamesa i Kobea.
Po meni je mozda bolje porediti igrace na osnovu MVP titula u regularnoj sezoni i MVP titula u Finalu. Tim titulama je ocito da je bio najvazniji igrac svoje ekipe i u regularnoj sezoni, a i kroz PO. Znaci po tome bi Kobe ispao ocito iza Jamesa, a James iza Jordana sa odredjenim sansama da ga stigne.
S tim da ne treba zaboraviti trag koji je Jordan ostavio kao defanzivac, isto vjerovatno ponajbolji defanzivni igrac na svojoj poziciji.
Po meni je mozda bolje porediti igrace na osnovu MVP titula u regularnoj sezoni i MVP titula u Finalu. Tim titulama je ocito da je bio najvazniji igrac svoje ekipe i u regularnoj sezoni, a i kroz PO. Znaci po tome bi Kobe ispao ocito iza Jamesa, a James iza Jordana sa odredjenim sansama da ga stigne.
S tim da ne treba zaboraviti trag koji je Jordan ostavio kao defanzivac, isto vjerovatno ponajbolji defanzivni igrac na svojoj poziciji.
kobe i jordan imaju 'ono nešto', a lebron nema, nit će ikada i imati.. tako da, meni, da osvoji 15 titula, da je najbolji defanzivac u historiji, dadne 40k poena, neće nikad blizu bit ove dvojice...
ali sad da neko ne shvati pogrešno, to uopšte ne umanje lebrona kao igrača, nego jednostavno, kobe i mj su predaleko otišli..
case closed
ali sad da neko ne shvati pogrešno, to uopšte ne umanje lebrona kao igrača, nego jednostavno, kobe i mj su predaleko otišli..
case closed
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Mozes ga ne voljeti i sve, ali reci da James nema "ono nesto", u najmanju ruku je lakrdija...kokuz je napisao/la:kobe i jordan imaju 'ono nešto', a lebron nema, nit će ikada i imati.. tako da, meni, da osvoji 15 titula, da je najbolji defanzivac u historiji, dadne 40k poena, neće nikad blizu bit ove dvojice...
case closed
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je npr Kobe sto se tice Lakersa iza KAJ 
KAJ je na neki nacin prekretnica u razvoju Lakersa kao fransize...

Gdje ste hateri, nista od ismijavanja?
Razocaran sam
Razocaran sam
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo aludiras na Howarda i Hardena. Po meni je bez potrebe stvoreno rivalstvo izmedju Kobea i ta dva igraca. Prvo sto je velika razlika u godinama, Kobe prosao svoj prime.
Po meni je Kobe najkompatibilniji da se poredi sa McGradyem, Carterom, Iversonom i Allenom jer je to njegova generacija. On je ocito ispred njih i tu se sva prica zavrsava.
Na Hardenu je sada da gradi svoju karijeru i predvodi svoju generaciju...Dalje ih ne bi povezivao
Po meni je Kobe najkompatibilniji da se poredi sa McGradyem, Carterom, Iversonom i Allenom jer je to njegova generacija. On je ocito ispred njih i tu se sva prica zavrsava.
Na Hardenu je sada da gradi svoju karijeru i predvodi svoju generaciju...Dalje ih ne bi povezivao

Znas kako to hoda...tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je npr Kobe sto se tice Lakersa iza KAJ
Najcesce navijaci nekog kluba "uzmu" nekog iz svog vremena kao prekretnicu fransize, tako da vjerujem da je velika vecina danas ubijedjena da je to Kobe...
Ali i ja, kao nesto starija generacija, i dalje gledam Lakerse kroz KAJ i Magica...
Audiram na ove sto cekaju losu tekmu da se jave 
A kad se dobije ovako famozni Portland , i to podere, koji je btw uzeo Dallas i SA na ovom Texas tripu, nista od javljanja majka mu stara.

A kad se dobije ovako famozni Portland , i to podere, koji je btw uzeo Dallas i SA na ovom Texas tripu, nista od javljanja majka mu stara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.