FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
U moru ovih losih vijesti, ima li koja dobra
Jesmo li se napokon rijesili raspalog Alzirca
Promini nik u Taider21 mozda i on otiđeGuarin14 je napisao/la:U moru ovih losih vijesti, ima li koja dobra

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Da mi je u bilo sta promjeniti.. Kome se obratiti ??Tritolone je napisao/la:Promini nik u Taider21 mozda i on otiđeGuarin14 je napisao/la:U moru ovih losih vijesti, ima li koja dobra
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3742_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako smo ikad imali losiji sastav, Bog me ubio, ovo je zalosno vidjeti

Ma nemoze brate
Mislim da je admin prije par godina reka da nece mjenjat nikove vise, ali probaj pitat, dole skroz na komentare,sugestije,kritike, pa nađi topic forum ili nesto slicno, vjerojatno ce ti admin odgovorit.
Kad bi uspili sad dovest onog propalog Hernanesa a da nas Lotito ne opeljesi do zadnje kune mozda bi im nekako i oprostio odlazak Guara, jer ovo na slici izgleda prejadno, Bogu plakat.
Bilo bi lipo kad bi barem Olsen ili netko od mlađih veznjaka dobio malo vise sanse igrat, kontam da nemoze bit gori od Cambia (nazalost njegovo je proslo) ili od Kuza. Nek vrate Crisetiga sa posudbe **** im

Kad bi uspili sad dovest onog propalog Hernanesa a da nas Lotito ne opeljesi do zadnje kune mozda bi im nekako i oprostio odlazak Guara, jer ovo na slici izgleda prejadno, Bogu plakat.
Bilo bi lipo kad bi barem Olsen ili netko od mlađih veznjaka dobio malo vise sanse igrat, kontam da nemoze bit gori od Cambia (nazalost njegovo je proslo) ili od Kuza. Nek vrate Crisetiga sa posudbe **** im

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa lakse ti je onda da promijenis ekipu ha ja 

Sa anam one strane i mozemo dobit samo dvolicnost, imamo glupu upravljacku strukturu koja ne zna ali nije to bas sve tako.
Sutra ce Guaro biti WC, rodjeni djubrentino, i jedan od poslova stoljeca a do jucer
Njegov agent od pocetka sezone trazi novi ugovor, koji ovaj ruku na srce igrama nije ni zasluzio, a ovakav Inter mu to nece i ne moze ponuditi, a on trazi taj jos jedan dugogodisnji ugovor i onda imas nezadovoljnog igraca koji uz to zeli da se bori za trofeje(sto takodjer u ovakvom Interu ne moze dobit).
Naravno onda da ga se trebalo prodat ali lopinama nikad, sa njima ne bi da posluju pa da su poslali Vidala i Pogbu u razmjeni, Tahir ne bi bolji potez uradio i uvukao se u pakas navijacima kad bi podvukao da se sa krimosima nikad vise ne ide u posao.
Zelim da vjerujem da se dovode igraci koji mogu puno toga dati 2 sezone(a mogu i Mirko i pogotov Hernanes) a da nakon toga se ide u stvaranje Grande Intera jer budimo realni Inter definitivno nije niti ce kada biti klub za mlade igrace i koji pravi ekipu od omladine, koliko god mi to zeljeli.
Uvijek smo kupovali gotov proizvod u punoj snazi i pravili ekipu.
Nadajmo se boljem jarani i ne nasjedajte na provokacije balavurdije i likova koju su razjebali ovaj pdf.
Sutra ce Guaro biti WC, rodjeni djubrentino, i jedan od poslova stoljeca a do jucer

Njegov agent od pocetka sezone trazi novi ugovor, koji ovaj ruku na srce igrama nije ni zasluzio, a ovakav Inter mu to nece i ne moze ponuditi, a on trazi taj jos jedan dugogodisnji ugovor i onda imas nezadovoljnog igraca koji uz to zeli da se bori za trofeje(sto takodjer u ovakvom Interu ne moze dobit).
Naravno onda da ga se trebalo prodat ali lopinama nikad, sa njima ne bi da posluju pa da su poslali Vidala i Pogbu u razmjeni, Tahir ne bi bolji potez uradio i uvukao se u pakas navijacima kad bi podvukao da se sa krimosima nikad vise ne ide u posao.
Zelim da vjerujem da se dovode igraci koji mogu puno toga dati 2 sezone(a mogu i Mirko i pogotov Hernanes) a da nakon toga se ide u stvaranje Grande Intera jer budimo realni Inter definitivno nije niti ce kada biti klub za mlade igrace i koji pravi ekipu od omladine, koliko god mi to zeljeli.
Uvijek smo kupovali gotov proizvod u punoj snazi i pravili ekipu.
Nadajmo se boljem jarani i ne nasjedajte na provokacije balavurdije i likova koju su razjebali ovaj pdf.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Zanimljiva zamjena.Jos zanimljivije je sto je 80 posto simpatizera Intera po raznim forumima pljuvalo po Guarinu,govorilo da je beskoristan i da bi ga za besplatno dali,a sad ti isti "protestiraju" sto su ga se iz kluba odlucili rijesit.CN isto izvodi neke prosvjede,pisma ovo ono,a do jucer ga se zvizdalo na utakmicama kada to uopce nije bilo potrebno.
S druge strane imamo juventine koji rasirenih ruku docekuju "dobrog/korisnog" Guarina,a do jucer je za 80 posto juventina on bio samo jos jedan precijenjeni Igrac Intera,beskorisni "kloc".
Vidjet cemo 31.1.je li Inter napravio dobar posao...
S druge strane imamo juventine koji rasirenih ruku docekuju "dobrog/korisnog" Guarina,a do jucer je za 80 posto juventina on bio samo jos jedan precijenjeni Igrac Intera,beskorisni "kloc".
Vidjet cemo 31.1.je li Inter napravio dobar posao...
Drug nije problem u tome sto on ide..nek ide hvala bogu, al ga se nije trebalo dat Juventusu pogotovo jos u ovakvom dealu..bolje bi bilo da su ga dali chelsea-u za 10 miliona nego ovako..nevjerovatno koliko su nesposobni, ko da su juce dosli u klub
prica se o nekom podmladjivanju ekipe a dovedes 31. godisnjaka, hocemo hernanesa koji je isto cini mi se na pragu 30tih, prodat cemo Zabca a dovest Cannavara(33)..
eh zbog toga se bune, sto klub nema jasnu politiku, sto jednog od najboljih igraca daju(bukvalno daju) najljucem rivalu i sto se debili izlevate sami i kad ih drugi ne misle izlevatit
prica se o nekom podmladjivanju ekipe a dovedes 31. godisnjaka, hocemo hernanesa koji je isto cini mi se na pragu 30tih, prodat cemo Zabca a dovest Cannavara(33)..
eh zbog toga se bune, sto klub nema jasnu politiku, sto jednog od najboljih igraca daju(bukvalno daju) najljucem rivalu i sto se debili izlevate sami i kad ih drugi ne misle izlevatit
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne znam ni ja fkt. sto se ljudi, pogotovo navijaci Djubrentusa, ovoliko raduju.Ovo je definitvno bolji deal za njih, ali samo na papiru.
Ne govorim ja da je "realno" ovo bolji deal za nas, ali nikad se ne zna koji ce se igrac kako pokazati.Mislim da bi ukoliko dodje Hernanes Vucko-Palacio mogli postati ubojiti tandem.
Sto se tice cige, od njega u Juventusu ocekujem novog Islu. Mozda i manje.Ne zaboravite da je nash pad poceo dolaskom njega i slicnih igraca.
Pogotovo mi je smijesno sto se Juventusovci nadaju da nece prodati nikoga iz venog reda kako bi Guarinu dali prostora.3 miliona plate se ne daje igracu koji ce sjediti na klupi.Bar ne oni.
Ti Guarin14, konacno mislim da je vrijeme da ga prestanesh hvaliti i plakati ovdje sto je otishao.Juce je jasno pokazao ko je i koliko voli klub.Uvijek mu je bilo samo do samopromocije, to se cesto vidjelo i na terenu.A sto je bijeda za platu ispao da ne govorim.
Pravi igrac za Djubrentusa.
Ebo familiju cigansku.
Ne govorim ja da je "realno" ovo bolji deal za nas, ali nikad se ne zna koji ce se igrac kako pokazati.Mislim da bi ukoliko dodje Hernanes Vucko-Palacio mogli postati ubojiti tandem.
Sto se tice cige, od njega u Juventusu ocekujem novog Islu. Mozda i manje.Ne zaboravite da je nash pad poceo dolaskom njega i slicnih igraca.

Ti Guarin14, konacno mislim da je vrijeme da ga prestanesh hvaliti i plakati ovdje sto je otishao.Juce je jasno pokazao ko je i koliko voli klub.Uvijek mu je bilo samo do samopromocije, to se cesto vidjelo i na terenu.A sto je bijeda za platu ispao da ne govorim.
Ebo familiju cigansku.
Amar Osim selektor BiH
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema sta stvarno realan post, bez trunke mrznje i kompleksaBeppe je napisao/la:Ne znam ni ja fkt. sto se ljudi, pogotovo navijaci Djubrentusa, ovoliko raduju.Ovo je definitvno bolji deal za njih, ali samo na papiru.
Sto se tice cige, od njega u Juventusu ocekujem novog Islu. Mozda i manje.Ne zaboravite da je nash pad poceo dolaskom njega i slicnih igraca.Pogotovo mi je smijesno sto se Juventusovci nadaju da nece prodati nikoga iz venog reda kako bi Guarinu dali prostora.3 miliona plate se ne daje igracu koji ce sjediti na klupi.Bar ne oni.
![]()
Ebo familiju cigansku.

Sto je najjace vi zelite svom bivsem igracu sve najgore, mi zelimo Vucku sve najljepse. Razlika izmedju vas i nas
Hahahahahtuzlak1987 je napisao/la:Nema sta stvarno realan post, bez trunke mrznje i kompleksaBeppe je napisao/la:Ne znam ni ja fkt. sto se ljudi, pogotovo navijaci Djubrentusa, ovoliko raduju.Ovo je definitvno bolji deal za njih, ali samo na papiru.
Sto se tice cige, od njega u Juventusu ocekujem novog Islu. Mozda i manje.Ne zaboravite da je nash pad poceo dolaskom njega i slicnih igraca.Pogotovo mi je smijesno sto se Juventusovci nadaju da nece prodati nikoga iz venog reda kako bi Guarinu dali prostora.3 miliona plate se ne daje igracu koji ce sjediti na klupi.Bar ne oni.
![]()
Ebo familiju cigansku.
Sto je najjace vi zelite svom bivsem igracu sve najgore, mi zelimo Vucku sve najljepse. Razlika izmedju vas i nas
bolji ste ko ljudi!!!!

I ja Vucku zelim sve najbolje, nastavak karijere bez povreda i puno golova.
Amar Osim selektor BiH
Dabogda ovaj klub izgorio u plamenu, a oni sto ga vode jecali od bolova u najgorim bolestima.
Neka ovo bude moj poslednji post ovdje.
Neka ovo bude moj poslednji post ovdje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 21 jan 2014, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro i mi smo mozda bili takvi kada je nasa bivsa ocajna uprava dala vama Ibrahimovica top5 igraca na svijetu za 25 miliona
I gratis Vieiru..
Sve je uglavnom do uprave, a nisam ni ja neki fan ovog deala. Vise sam bio za to da vam posudimo Vucinica jer ste trazili posudbu, pa da ga uzmete za neki sitniji novac na kraju godine...

Sve je uglavnom do uprave, a nisam ni ja neki fan ovog deala. Vise sam bio za to da vam posudimo Vucinica jer ste trazili posudbu, pa da ga uzmete za neki sitniji novac na kraju godine...
Mi guštamo što se inter kao i obično bruka i provaljuje, ne pretjerano radi Guarina i njegovih budućih igara. On će svakako na klupu i treba da radi da dobije priliku. Uzeti vam jednog od najboljih igrača na ovaj način, neprocjenjivo. 

Procitaj kolegin post iznad.Podsjeti se malo.On je poslije otishao za Eto-a + par miliona.
Onda je taj Eto zabio u protiv Chelsea, pa protiv barce. Pa smo osvojili Ligu prvaka. Jeste'l gledali vi fudbal tada uopste. Ili ste ko moj komsija presli na kosarku.Evo ga na forumu je tu, nek potvrdi.
Ne bruka se klub, brukaju nam se menadzeri koji su vec na dobrom glasu.Sta imate gustati, niste Handu uzeli, nego covjeka na kojeg ovaj trener ne racuna.
Mislim da ne moze vec bruka od namijestanja utakmica.
Sto se tice Intera,
Genoa hoce Mudonju, Bolonja Icardija na posudbu.Rasprodaja zestoka.

Sto se tice Intera,
Genoa hoce Mudonju, Bolonja Icardija na posudbu.Rasprodaja zestoka.

Amar Osim selektor BiH
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja iskreno ne gustam nista, vise bih volio jak Inter ali da Juventus osvaja titule. Ajd da ja zivim u Italiji tamo pa da gustam vec gledam ovo na TV-u. Draze mi je bilo ono kad su obje ekipe bile jake pa bile su i bolje utakmice, a i Milan bio standardno jak ali eto..
Pa Beppe ako te bas zanima jesmol gledali, jesmo. Gledali smo i prije toga...Ako je tebi onakva Serie A bila zanimljiva onda ok, ono i jeste bio pocetak kraja Serie A koji ste vi i izrezirali uz zadovoljstvo i Milana ali ja vam halalim opet i svaka cast na tim titulama i EU uspjehu
Pa Beppe ako te bas zanima jesmol gledali, jesmo. Gledali smo i prije toga...Ako je tebi onakva Serie A bila zanimljiva onda ok, ono i jeste bio pocetak kraja Serie A koji ste vi i izrezirali uz zadovoljstvo i Milana ali ja vam halalim opet i svaka cast na tim titulama i EU uspjehu
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jan 2014, 11:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvo im je nudjen Ranocchia, teze bi mi palo da je on otiso u juventus..
Vucinic ce imat platu 2.4mil plus bonusi
A i mi cemo ipak dobit nesto para..1.5 milion
koji debili
Vucinic ce imat platu 2.4mil plus bonusi
A i mi cemo ipak dobit nesto para..1.5 milion

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ja iskreno zelim sve naj i guaru i Vucku...draga su mi oba igraca uvijek bili dok je ovaj i u romi igrao...navijaci su bjesni zato sto uprava govori jedno a radi drugo...ali nemamo sta biti ljuti dok se market ne zatvori jer ne znamo sve poteze koji ce se povuci do kraja, plus ovako sada mislim da ce Kova imati vise prostora sto je meni drago...Guarin ce biti jos bolji u juventusu i zelim im da sa njim osvoje sve u italiji sto se moze osvojiti ove god...jes da se ne volimo ali se postujemo barem sa moje strane ipak rivali smo ...jos vise tu vatre ima zbog tih neki trofeja i seria B...ali takvi su navijaci voli da provociraju jedni druge...ljudi svasta napisu u bjesu ne na protivnika vec na svoj klub koji je sada malo ne shvacen...ali kako je Onaj gore propisao ne moze drugacije biti.
I jos jedna stvar bolje da ovi igraci koji imaju recimo neku jacu kvalitetu da ostanu u Serie A vec da idu tamo u neku drugu ligu da nas slabe jos vise i onako su ovi neki klubovi prodali sve svoje dobre igrace...i sada to sve ponovo se treba izgraditi.
I jos jedna stvar bolje da ovi igraci koji imaju recimo neku jacu kvalitetu da ostanu u Serie A vec da idu tamo u neku drugu ligu da nas slabe jos vise i onako su ovi neki klubovi prodali sve svoje dobre igrace...i sada to sve ponovo se treba izgraditi.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
http://download.ju29ro.com/files/palazz ... lecito.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Beppe je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.