Monolog je napisao/la:suhi je napisao/la:Ima smisla,iza jos fella
Jesi ti zapeo za Fellainija.
Ja sam ubijeđen da on neće imati zapaženu ulogu u Unitedu. Uostalom, zbog tog "eksperimenta" se najčešće i spominju drugi veznjaci. Ne zbog Carricka, već upravo zbog Fellainija.
Inače, mišljenja sam da bi Mata rasteretio Rooneya, što je sigurno dobitna kombinacija. Kagawa to, ma koliko to pojedinci (uključujući i mene) željeli, ne može pomoći Rooneyu i natjerati ga da mu "vjeruje". Vidimo to i po Rooneyevim kretnjama, jer da je Kagawa u stanju tako razigravati ekipu - sigurno se Rooney ne bi u tolikoj mjeri vraćao po loptu i distribuirao istu Welbecku i ostatku ekipe.
Budimo realni ,fellaini je extra igrac,kompletan igrac, ima predispozicije da bude yaya toure uniteda. Razlika je sto je moyes u evertonu gradio igru na felli ,gdje je bio slobodan igrac,vise manje box to box ,dok se u unitedu gradi igra na roneyu ,fella nije navikao da igra poziciju tipa fletchera ili carricka koji stoje na sredini i to je to .
A ujedno su ga odmah povrede safatale ,vec je imao 2 ili 3 , kad se vrati i kad udje u kontinuitet utakmica vjeruj mi da ce biti glavno pojacanje uniteda ove sezone .Bez obzira da li dosao jos neko sad ili ne .
Flether i Carrick su oba preko 30god,od njih dvojice jedan treba otici jer nece vise biti na istom nivou nikad,ostaviti cleverly iako je rupa,al je bar mlad ,ima nade za njega jos,i tu deff treba jos jedno pojacanje ,ili sad ili na kraju sezone.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho