Bujrum, udari nas svaki dan kvotom 1,50. Pokazi nam svoje umijece i niz.
U suprotnom, suti i odyebi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala dodao Bašića i to je toAmarkony je napisao/la:Amarkony je napisao/la:Danas samo 2 para:
Athletic Bilbao - Valladolid 22:00h tip 1 @ 1.33
Zadar - Partizan 18:00h tip 2 @ 1.40
Ukupna kvota 1.865
Sta reci nakon ovakve nocigambleSarajevo je napisao/la:Blizi se kraj lagano vec se moze reci da je itekako dobar prvi turnir u sezoni bar za mene gledano kockarski...vidim, sinoc je dosta kockara uhvatilo protiv Sharapove...veceras cu malo opreznije s ulozima ici s tim da cu najvise trpati na hendikep Berdicha protiv Ferera -3.5+ kvota je 2.20,vec ranije sam odigrao na Berdiha da osvaja,i od zena na NA LI sam igrao da osvaja i veceras je igram tr 2:0 kvota je 1.6 definitivno ovom pobjedom protiv jako neugodne makarove digla je samopouzdanje i formu za samu zavrsnicu,iako jedna od omiljenijih na touru Flavia,ali ovdje joj je kraj...
malo sam gledao double sinoc butorac/klasen i pobjedu protiv brace bryan,izjednacene su kvote a vecerasnje im protivnike nisam gledao,svidjelo mi se kako igraju i dosta kompkatno djeluju na terenu tako da igram i njih 1.85 je kvota,i da ne bi bila noc bez iznenadjenja single cu staviti na malu kanadjanku,ne mogu odoliti kvoti 3.00,na Ani je pritisak mala igra rastereceno i sigurno da je to njena velika prednost,Ana je izbacila Serenu i napravila najvece suprise,sad je red da to uradi mlada Bouchard..
Svaka cast, izvukao si maximum iz jucerasnje ponude. I ja prepisah tenis i obori me samo Ana. Al sam prosao double Robertsona i Davis-a snooker na live-u, tako da je jucersanji dan vise nego dobro zavrsio.fixator je napisao/la:hvala dodao Bašića i to je toAmarkony je napisao/la:Amarkony je napisao/la:Danas samo 2 para:
Athletic Bilbao - Valladolid 22:00h tip 1 @ 1.33
Zadar - Partizan 18:00h tip 2 @ 1.40
Ukupna kvota 1.865![]()
evo jos jedan:
jedan singl:
jedan tripl:
jos da je Ana dobila bilo bi ludilo
a imam jos jedan cekam samo Novaka
SoloUltra je napisao/la:Za večeras nba pored ovog što već ide .
P.Gasol (-20,5+) under
D.Lilliard (-21.5+) under
J.Harden (-25,5)+ over
S.Curry (-23,5+) over
D.Lee ( -20,5+) under
P.George (-23,5+) over
Vjerovatno hoce, ali nemoj ih stavljat na ozbiljan tiketCiva je napisao/la:@Kurbla hoće danas ovaj tvoj Rouen prekinuti seriju loših rezultata ?
čitam sinoć ovu analizu.. i mislim se: pa jbt, čovjek će sve proći!gambleSarajevo je napisao/la:Blizi se kraj lagano vec se moze reci da je itekako dobar prvi turnir u sezoni bar za mene gledano kockarski...vidim, sinoc je dosta kockara uhvatilo protiv Sharapove...veceras cu malo opreznije s ulozima ici s tim da cu najvise trpati na hendikep Berdicha protiv Ferera -3.5+ kvota je 2.20,vec ranije sam odigrao na Berdiha da osvaja,i od zena na NA LI sam igrao da osvaja i veceras je igram tr 2:0 kvota je 1.6 definitivno ovom pobjedom protiv jako neugodne makarove digla je samopouzdanje i formu za samu zavrsnicu,iako jedna od omiljenijih na touru Flavia,ali ovdje joj je kraj...
malo sam gledao double sinoc butorac/klasen i pobjedu protiv brace bryan,izjednacene su kvote a vecerasnje im protivnike nisam gledao,svidjelo mi se kako igraju i dosta kompkatno djeluju na terenu tako da igram i njih 1.85 je kvota,i da ne bi bila noc bez iznenadjenja single cu staviti na malu kanadjanku,ne mogu odoliti kvoti 3.00,na Ani je pritisak mala igra rastereceno i sigurno da je to njena velika prednost,Ana je izbacila Serenu i napravila najvece suprise,sad je red da to uradi mlada Bouchard..
Detroit Red Wings vs St. Louis Blues // 1:4j00k3r je napisao/la:NHL zanimljivost...
Detroit Red Wings vs St. Louis Blues
Igraci koje fale Detroitu: Joakim Andersson (46/7 f)(doubtful), Pavel Datsyuk (35/15 f, top score), Stephen Weiss (26/2 f), Darren Helm (16/7 f), Johan Franzen (30/9 f), Daniel Alfredsson (38/11 f), Jonathan Ericsson (29/1 d), Jonas Gustavsson (17/0 g)
ja cu se okusat u singlu sa 2 pa sta bude!?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.