FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje je Hamzagic? Jel' jos igra fudbal il' je otis'o u imame? 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mene je raja s termina u to vrijeme zvala Hamzagic zbog sutaBegAx je napisao/la:Gdje je Hamzagic? Jel' jos igra fudbal il' je otis'o u imame?

Trebao je nesto u Debrecen, bila je neka frka, po transfermarktu nema kluba vec neko vrijeme

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta je sa Pehlicem 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
ovaj je lazirao dokumenta on je jedno 1973 godistekoalem je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 35906.html
Transfer history.

bordobijeli je napisao/la:ovaj je lazirao dokumenta on je jedno 1973 godistekoalem je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 35906.html
Transfer history.

4.10.2009.
Ali kad se sjetim Marciana i uljetanja kad je titula osvojena,sve su mu poskidala ja msm da su mu samo gace ostale

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mladji sam, ali cini mi se da mislis na Voju. On je u menadzerskim vodama, doveo nam je prije 2 sezone Jovica koji je po meni bio dobar golman.bordobijeli je napisao/la:a gdje je onaj golman sto je pao s bicikla
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Ibro Bob Sapp.

A jel zna neko koliko je košt'o ovaj Makedonac???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
poslovna tajna19risha88 je napisao/la:A jel zna neko koliko je košt'o ovaj Makedonac???

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ribery skroz desno treci redBegAx je napisao/la:
Ibro Bob Sapp.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Vi sto osvajate nepostojece titule (1946)....spremite se 04 maja kad Golubarnikom bude odjekivala pjesma "Divovi"....tad cete **** majke Dini Djurbuzovicu, Almiru Memicu i ostalim parmacima iz strucnog stabaQWERTZ je napisao/la:a najludji ste mi e sto cete hebavat majku i Ibrakovicu i Dini, i Tanu i pojacanjima kada sezona pocne samo vas cekam eto citiracu ovaj post samo da se zna budite mi pizdravljeni jer takvi ste vi
Raskinut ugovor sa M. Karićem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
to pašaaaa, čestitam, imate sindrom Željezničara i Amara OsimaGangEvil je napisao/la:Vi sto osvajate nepostojece titule (1946)....spremite se 04 maja kad Golubarnikom bude odjekivala pjesma "Divovi"....tad cete **** majke Dini Djurbuzovicu, Almiru Memicu i ostalim parmacima iz strucnog stabaQWERTZ je napisao/la:a najludji ste mi e sto cete hebavat majku i Ibrakovicu i Dini, i Tanu i pojacanjima kada sezona pocne samo vas cekam eto citiracu ovaj post samo da se zna budite mi pizdravljeni jer takvi ste vi

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
oovo je pojaacanje ravno dolasku grahovca i velinkonjeHigh je napisao/la:Raskinut ugovor sa M. Karićem.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' na vlastitu stetu raskid, ili?
P.S. Sporazumno, vidim...
P.S. Sporazumno, vidim...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 21 jan 2014, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A vi imate sindrom Vincenta Tana i miliona kojih zadugo necete vidjeti...fedeltafrotta je napisao/la:to pašaaaa, čestitam, imate sindrom Željezničara i Amara OsimaGangEvil je napisao/la:Vi sto osvajate nepostojece titule (1946)....spremite se 04 maja kad Golubarnikom bude odjekivala pjesma "Divovi"....tad cete **** majke Dini Djurbuzovicu, Almiru Memicu i ostalim parmacima iz strucnog stabaQWERTZ je napisao/la:a najludji ste mi e sto cete hebavat majku i Ibrakovicu i Dini, i Tanu i pojacanjima kada sezona pocne samo vas cekam eto citiracu ovaj post samo da se zna budite mi pizdravljeni jer takvi ste vi
-
- Kontakt:
što bi se prodavali kad stalno osvajamo trofeje, jedino vi imate potrebu za tim 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
polako, kuca se gradi od temelja a ne od krovafedeltafrotta je napisao/la:što bi se prodavali kad stalno osvajamo trofeje, jedino vi imate potrebu za tim

Jeko Ribery,ovaj iza IbreBegAx je napisao/la:
Ibro Bob Sapp.

I Asmin Begovic u dukserici,treba mu dati opremu nek zaduzi:D

Mada pored Bandovica i Delaca sumnjam da bi imao sanse da brani

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, Amidzaa, Babuka31, BeYaZ, boki86, Bordo10, budzak, ErosViverosViv, Fouzi1, Fudo, Hajdeee, Haksss, insimadop, Jadnimi, James1987, JuricaSpindl, keli, Kockoglavi, laznokrilo, MaroonBjelave, Napapijri, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, newton_heath_lyr, PingoFTW, Pitar6785, plisek, Posejdon, Rauber33, Rigoletto, riki46, roccosiffredi, Rodman, samoFKS, Shategabri, siroliver69, skoJaa, Tatamata1946, tuitamo, USB, Vanja8, VolimoSarajevo, zagorski i 389 gostiju.