Možda si i upravu ali ne volim se rugati nikom na osnovu fizičkog izgleda.trxel je napisao/la:Sta se imas kome pravdati...![]()

Ps. Ružan sam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Možda si i upravu ali ne volim se rugati nikom na osnovu fizičkog izgleda.trxel je napisao/la:Sta se imas kome pravdati...![]()
trxel je napisao/la:Baska to... Ja licim na Berbatova iz mladjih dana kada se zalizem...
Fakat smo imali srece, 6 poena je dosta bolje od 8. Sad povezat te tri pobjede nekako, iako ce i to bit tesko bez dvojca iz napada.motty je napisao/la:Ipak solidan vikend za United, kiksevi Liverpoola i Evertona su donekle ublazili onaj poraz od Chelsea. Sad nam slijede tri relativno lakse utakmice i sve osim 9 bodova iz tih duela bi bio apsolutni neuspjeh.
Daj Bože, može on igrat krilo i ofanzivnog veznog, pa Rooney bi konačno imao nekoga skim se može dodavat, Valencia out Mata in, a može i umjesto Januzaja ponekad, još malom treba iskustva za konstantnost, nije još jak fizički.Cartman je napisao/la:Believe? https://pbs.twimg.com/media/BedOszxCIAA0ht7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pustite price da nam ne treba, za igraca takvog kalibra se nadje mjesto. Na primjer odyebat Valenciu konacno, i igrat ovako:
Carrick-Jones
Januzaj- Rooney - Mata
RVP
Uh.
Sky Sports pundit Gary Neville has given his reaction to the reports that Manchester United are lining up a bid for Chelsea playmaker Juan Mata, and he is unsure if the Spain international would be the right signing.
Sto bi te popljuvali ? Za Matu NEMA MJESTA U UNITEDU. Ko ce da ide? Kagawa? Rooney ?Gusar1995 je napisao/la:Znam da će me mnogi popljuvati ali ja ne bih volio da dođe Mata, istina da je bolji od naših veznjaka ali i dalje sam mišljenja da postoji veliki broj igrača koji se za te pare mogu dovesti
vidjet ćeš drug moj, možda neće popljuvat ali su za dolazak Mate u United a meni to dođe isto...nije da se oni nešto pitaju al etoneo je napisao/la:Sto bi te popljuvali ? Za Matu NEMA MJESTA U UNITEDU. Ko ce da ide? Kagawa? Rooney ?Gusar1995 je napisao/la:Znam da će me mnogi popljuvati ali ja ne bih volio da dođe Mata, istina da je bolji od naših veznjaka ali i dalje sam mišljenja da postoji veliki broj igrača koji se za te pare mogu dovesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.